Hoppekids

Helpot ja monipuoliset lastenhuoneiden sisustusratkaisut

Tanskalainen Hoppekids tarjoaa huonekalut ja tekstiilit helppoon ja visuaaliseen sisustamiseen.  Männystä valmistettujen moduulisten huonekalujen avulla voit luoda lapsellesi turvallisen ja luovan kasvuympäristön. Moduulisuuden ansiosta huonekalut ovat helppoja yhdistellä ja muuntautuvat vastaamaan lapsen tarpeisiin myös tämän kasvaessa.

Kaikilla Hoppekids-tuotteilla on elinikäinen takuu tuontantovirheitä kohtaan!

 

FT Milieu AEROPLANE XXL Milieu 12


Hoppekidsin missio on kehittää ja valmistaa kokonaisvaltaisia sisustuskokonaisuuksia lasten huoneisiin. Valikoimasta löytyy turvallliset ja kestävät vaihtoehdot niin taaperoille kuin isommillekin lapsille. Tuotteet ja tekstiilit ovat helposti muokattavissa lapsen mieltymyksen mukaisiksi, sillä mahdollisuuksia on lähes rajaton määrä.

joutsenmerkki

Tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki, joten niiden valmistuksessa on huomioitu elinkaariajattelun perusteet sekä turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvät kysymykset. Joutsenmerkki takaa, että tuote on asiantuntijoiden tarkastama ja sen ympäristövaatimuksista on tehty perusteellinen arvio.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekalut on testattu useissa eri tutkimuslaitoksissa, joista useimmat ovat saaneet TüV -sertifikaatin.

 

 

Lisätietoja Hoppekidsin kotisivuilta

TUTUSTU TUOTTEISIIN