Milestone

Ikuista tärkeimmät hetket

uiltje          milestone-cards-logo

 

Milestone -korttien avulla ikuistat muistettavat hetket niin raskaus- vauva- kuin taaperoajasta. Suloiset kuvat tärkeistä viikoista, kuukausista ja suuremmista tapahtumista tallentuvat perhealbumiin ja halutessasi tyylikkäästi myös sosiaaliseen mediaan. Milestone -kortteja saatavilla useilla eri kielillä!

Kaikki Milestone –tuoteperheen kortit painetaan FSC –paperille käyttäen ekologista ja myrkytöntä mustetta. Kortit suunnitellaan Hollannissa ja painetaan Belgiassa.

 

 

milestone_mpc_28weeks_eng_online_400px    milestone_mbct_smiled_eng_online_400pxmilestone_mbc_satup_fi_online_400px

 

 

 

 

 

 

 

The Original Pregnancy and Newborn Cards -setti sisältää kolmekymmentä suloista korttia lahjarasiassa. Ota ihania kuvia kasvavasta vatsasta ja vastasyntyneen hetkistä. Tallenna muistot positiivisesta raskaustestistä, ensimmäisistä potkuista syntymään ja ensihetkiin kotona. Ihania ainutkertaisia hetkiä, joita ette koskaan unohda!

The Original Baby Cards -setti sisältää kolmekymmentä suloista korttia lahjarasiassa. Merkitse päivämäärä ja ota kuvia vauvasi ”ensikerroista”. Näin ette koskaan unohda, milloin hän hymyili ensimmäisen kerran, maistoi kiinteä ruokaa tai oppi kävelemään. Saatavana myös oma korttisarja  kaksosperheille. Uutuus! Sophie la Girafe ja Over the Moon.

The Original Toddler/Junior Cards – korttien avulla ikuistat ensimmäisten vuosien (1-4v.) tärkeimmät hetket. Merkitse päivämäärä ja ota kuvia lapsestasi. Näin ette koskaan unohda, milloin hän oppi pyöräilemään, hyppimään yhdellä jalalla ja laskemaan kymmeneen.

 

  milestone_mac_beach_eng_online_400px milestone_mwc_cake_eng_online_400px

 

 


 

 

 

 

The Original Activity Cards: Merkitse päivämäärä ja ota kuvia ”ensikerroista”:  ensimmäinen vierailu eläintarhassa, ensimmäinen laivamatka, ensimmäinen elokuvakäynti ja ensimmäinen lumileikki.

The Original Mini Cards: Näiden Milestone -korttien avulla tallennat nokkelat lausahdukset, hauskat sanonnat ja hellyyttävät oivallukset. Merkitse muistiin, valokuvaa ja talleta tuleville vuosille.

The Original Wedding Cards : Merkitse päivämääriä ja tallenna muistettavia hetkiä: hääpaikan-, kakun- ja hääpuvun valinta sekä itse hääpäivä.

original baby cardsMBC_webshop_award_BabyEssentials_Silver MBC_webshop_award_BestBabyMumi_gold_1 MBC_webshop_award_CribsieAcedemyStar MBC_webshop_award_LovedByParents MBC_webshop_award_Mother_BabyAus_1 MBC_webshop_award_MyChild_1 MBC_webshop_award_Tillywig2_MBC_webshop_award_BestBabyMumi_JuniorDesignMBC_webshop_award_BabyInnovation webshop_awards2

TUTUSTU VALIKOIMAAN