Shadez

Turvalliset ja trendikkäät aurinkolasit lapsille

 

Shadez -aurinkolasimallisto on suunniteltu suojaamaan lapsen herkkiä silmiä haitallisilta auringon säteiltä. Tyylikkäissä aurinkolaseissa on taipuvat sangat, minkä vuoksi ne kestävät hyvin käytössä. Tuotteelle myönnämme vuoden takuun (ei koske linssien naarmuuntumista.)

 

 

 

Mallistosta löytyvä Classic Collection tarjoaa lapselle laajan valikoiman mattapintaisia värillisiä kehyksiä sekä linssejä – jokaiselle jotakin! Designer Collection -mallisto tarjoaa trendikkäitä sankoja erilaisilla kuvioilla ja väreillä. Mallistojen tuotteet ovat saatavilla ikäryhmissä 0-3 (baby), 3-7 (junior) ja 7+ (teen) . Tuotteet ovat CE merkittyjä, 100% :lla UVA ja UVB suojauksilla eivätkä ne sisällä haitallista BPA:ta.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

 

red-close-upShadez Blue Light suojalasit

Haitallisen sinivalon lähteinä toimivat tietokoneet, tabletit, mobiililaitteet sekä led valot.  Sinivalo virkistää ja vaikeuttaa näin nukahtamista sekä heikentää unen laatua. Liikaa saatuna se väsyttää silmiä, sumentaa näkökenttää ja heikentää hämärässä näkemistä

Shadezin suojalasit on kliinisten testien kautta todettu auttavan yllämainittujen oireiden lieventämiseen. Saatavana kolme eri kokoa: adult, teeny (7+) ja junior (3-7)

TUTUSTU VALIKOIMAAN

 

 

 

Tutustu tutkimustuloksiin:

http://www.reuters.com

http://www.bluelightexposed.com