Stonz

Laadukkaita ja käytännöllisiä lasten ulkoiluvaatteita

242

Stonzin Booties on 600D nylon -kankainen vettä- ja tuulta hylkivä,  lämmin jalkine 0-3 -vuotiaalle lapselle. Sen pehmeä liukumaton pohja soveltuu hyvin kehittyvälle  jalalle. Booties -jalkine on erittäin

helppokäyttöinen kahden säädettävän kiristysnauhan ansiosta. Irrallinen fleece -sisävuori mahdollistaa tuotteen käytön syksystä kevääseen.

Runsaasta kuosivalikoimasta löytyy varmasti miellyttävä pari myös vaativampaan makuun.

Blue_Black_WB_Logo

 

 

 

Stonzin talvikengät, Winter Bootzit, ovat markkinoiden keveimmät.  Niissä on patentoitu XSF -pohja, joka on liukumaton ja kestää kulutusta 19 kertaa paremmin kuin standardit vaativat. Kenkä pitää pakkasen loitolla -50 asteeseen asti. Winter Bootzit valmistetaan Kanadassa.

 

 

 

 

 

Stonzin Mittz -rukkasten parhaana ominaisuuten voidaan pitää täysin vedenpitävää, pitkälle käsivarteen tulevaa vartta. Rukkanen istuu hyvin lapsen käteen ja pysyy Youth Mittz_AccPink_Pairpäällä vauhdikkaimmissakin leikeissä. Mallistosta löytyy myös vauvan peukaloton rukkanen.

Yellow_Pair_Linerz

 

 

 

 

 

 

 

Stonzin kumisaappaat valmistetaan kemikaalittomasti ja myrkyttömästi luonnonkumista.  Luonnonkumi on kestävä ja kulutusta hyvin sietävä materiaali, joka ei murene tai halkeile käytössä muovin tavoin. Erillisen vuoren avulla saat kumisaappaat sopiviksi myös Suomen talvisiin keleihin.

 

 

13_red_tri_winner Can Podiatric Seal.eps creative-child-seal iparenting-media-logo moms-best-award pref_choice_144_x_144 prod_of_year_144_x_144 ptpa-logo-140 the-national-parenting-center-logo-180

Lisätietoa Stonz:in kotisivuilta

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Kokotaulukot  STONZ