Tummy Tucker / Belly Helper

Tukivyö raskausaikaan ja sen jälkeen.

tumy tucker

Sveitsiläinen Tummy Tucker on lääkäreiden ja gynekologien suosittelema tuote joka tukee keskivartaloasi raskauden aikana sekä sen jälkeen. Raskauden aikana Belly Helper tukivyö helpottaa mm. selkäsärkyä.  Synnytyksen jälkeen Tummy Tucker tukivyö auttaa vartaloasi palautumaan ennalleen ja nopeuttaa parantumista sektion jälkeen. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisesta bambusta eivätkä ne sisällä lateksia.

 

image3-1300px   IMG_1085

Tutustu koko mallistoon täältä!

Kokotaulukot:

Tummy Tucker                                                 Belly Helper

tummy tucker koot  belly helper koot

Lue tuotteesta arkikäytössä myös blogeissa: http://aliceihmemaassa.blogspot.fi/2014/09/testissa-tummy-tucker-arvonta.html ja http://sweetsweetthings.blogspot.fi/2016/06/tummy-tucker-tukivyo-synnytyksesta.html

UKK:

Mikä koko minun kuuluisi ostaa?

Jos ostat Tummy Tuckerin raskauden aikana ja ennen raskauttasi käyttäisit kokoa S, ovat koot M-L sinulle luultavasti sopivia. Oikean koon voit valita mittaamalla leveimmän kohdan vatsastasi, joka on yleensä navan kohdalla juuri ennen synnytystä. Vähennä mittauksestasi 8-12 cm ja valitse koko joka sopii laskuihisi. Jos olet ostamassa Tummy Tuckeria raskauden jälkeen, mittaa vain vatsasi normaalisti navan kohdalta. Tummy Tuckerissa tulisi olla ainakin 8 cm säätövaraa kehosi muutoksia varten. Koko-luettelosta näet mitat, joiden avulla voit tehdä päätöksesi.

Milloin voin aloittaa Tummy Tuckerin käytön ja kauanko minun tulisi sitä pitää?

Voit aloittaa Tummy Tuckerin käytön heti synnytyksen jälkeen. Sen tarkoituksena on tuoda tukea heti synnytyksen jälkeen, palautumisprosessin alussa. Tummy Tuckerin käytöstä kannattaa puhua lääkärisi kanssa, varsinkin keisarinleikkauksen jälkeen, sillä se voi auttaa paranemisessa ja kivun minimoimisessa. Parhaiden tulosten saamiseksi Tummy Tuckeria tulisi käyttää ainakin 7-9 viikkoa, mieluiten vielä pidempäänkin.

Tulisiko Tummy Tuckeria käyttää raskauden aikana?

Ehdottomasti ei, se on tarkoitettu synnytyksen jälkeiseen käyttöön. Jos haluat tukea vatsallesi raskauden aikana, tutustu tuotteeseemme Belly Helper!

Kuinka kireältä Tummy Tuckerin tulisi tuntua?

Täydellisesti sopivan Tummy Tuckerin tulisi tuntua todella kireältä jos toivot mahdollisimman hyviä tuloksia. Katso yläpuolella oleva video tutustuaksesi tuotteen käyttöön.

Miten Tummy Tucker auttaa äitejä, joille on tehty keisarinleikkaus?

Ennen kaikkea sinun tulisi puhua lääkärisi kanssa siitä, milloin Tummy Tuckerin käytön voi aloittaa, koska hän tietää enemmän sinun henkilökohtaisesta terveydestäsi. Tummy Tucker auttaa lievittämään keisarinleikkauksesta johtuvia jälkivaikutuksia antamalla extra tukea sillä aikaa kun hormoonisi palaavat normaaliin toimintaansa. Luonnollinen mikrobeja torjuva bambu-materiaali pitää ihosi pehmeänä ja kuivana paranemisprosessin aikana.

Voiko Tummy Tucker auttaa raskausarpien välttämisessä?

Tummy Tucker on suunniteltu ylimääräisen ihon tukemiseen, paineen vapauttamisen ja raskausarpien minimointiin. Synnytyksen jälkeinen palautumisaika on tärkeää, sillä ihosi on juuri kokenut kovia ja mitä kauemmin sen antaa olla ’pois paikaltaan’, sitä helpommin raskausarpia syntyy. Kuntoilun ja terveellisen ruokavalion rinnalla Tummy Tucker auttaa parantumisprosessissa tukemalla vatsaasi ja ihoasi, kunnes alat nähdä tuloksia.

Miten pesen Tummy Tuckerini ja kuinka usein se tulisi tehdä?

Turvallisin tapa puhdistaa Tummy Tuckerisi on pestä se käsin. Kylmä vesi ja saippua irrottaa lian. Älä kuitenkaan purista vyötä sitä pestessäsi, ettei sen kiristys kärsi. Pesun jälkeen laita Tummy Tucker kuivumaan noin 12 tunniksi. On suositeltavaa hankkia kaksi Tummy Tuckeria, jotta voit käyttää toista sillä välin kun toinen kuivuu. Tummy Tucker tulisi pestä ainakin kerran kahdessa viikossa.