Affenzahn -uutuudet ovat täällä!

AFFENZAHN_HW2016_Logo Affenzahn (2)

Affenzahnin tuotteet valmistetaan Vietnamissa, materiaalina kierrätetyistä muovipulloista valmistettu PET- polyesteri. Fond Of Bags on BlueSign- partneri, mikä takaa sen että tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja ovat  täysin  myrkyttömiä ja kemikaalittomia. Kaikki Affenzahn -jälleenmyyjät löydät täältä.

 

Special edition: TAIKAKAVERUKSET

Uma Unicorn  ja Diego Dragon ovat ylisuloiset ekopuuvillaiset kaverukset.

  • koko: 8l, 20x12x32cm
  • pituuden mukaan säädettävissä oleva rintahihna, joka on värillisten lukkojen avulla helppo avata ja sulkea
  • pienille hartioille suunnitellut pehmeät toppaukset
  • kantokahva repun yläosassa
  • lisätaskuja pienille aarteille
  • heijastimet pienen seikkailijan turvallisuuden vuoksi
  • ulos vedettävä kieli, johon pystyy kirjoittamaan repun omistajan nimen

 

Taikakaverukset

 

PIENET REPUT (4l)

Pienemmässä reppumallissa löytyy paljon uusia hahmoja. Lisäksi reppujen ulkonäköä on päivitetty; tämä koskee silmien kokoa ja värisävyjä. Nämä tuotteet löydät järjestelmästä etuliitteellä 2017. Reppujen ominaisuudet pysyvät samana. Tutustu täällä

Small Friends 2017

 

ISOT REPUT (8l)

Bibi Bird, Didi Dino ja Don Donkey ovat uutuuksia suuremmassa reppumallissa. Lisäksi reppujen ulkonäköä on päivitetty; tämä koskee silmien kokoa ja värisävyjä. Nämä tuotteet löydät järjestelmästä etuliitteellä 2017. Reppujen ominaisuudet pysyvät samana.

Large friend (2)

 

uutuusvärit! MONSTERIREPUT (6l)

Ergonominen, hauskoilla yksityiskohdilla väritetty ekopuuvillasta valmistettu reppu (6l). Pussimaisessa repussa aarteet pysyvät varmassa tallessa; repun suu rullataan ja suljetaan soljella kiinni. Tällä monsterilla on heijastinsilmät! Uutuusväreinä pinkki ja petrooli.

Monsterireput

 

Small-AFZ-FSB-001-014-Affenzahn-Mini-Freunde-Shoulderbag-Finn-Frosch-02

 

OLKALAUKUT

Affenzahnin olkalaukuissa on kiinnitetty huomiota turvallisuuteen: turvamekanismi vapauttaa olkahihnan mikäli siihen kohdistuu liikaa painetta.  Kesän 2017 uutuutena Finn Frog!