eKoalan mallistosta löydät BIOmuoviset ruokailutuotteet ja purulelut sekä kasvipohjaisesta cashmeresta valmistetut harsot. Tuotemerkki on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville ja tarjota samanaikaisesti lapselle turvallisen tuotteen.

eKoalan tuotteet valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita: tärkkelystä, selluloosaa ja kasviöljyjä. Vaikka tuote on ensisilmäyksellä muistuttaa perinteistä muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. Tuote on BIOmuovia, joten se ei sisällä lainkaan melamiinia, ftalaatteja tai PVC:tä.   Kasvipohjainen kestävä materiaali, BIOmuovi, on luonnonmukaisten raaka-aineidensa  ansiosta 100% biohajoavaa. 

Ruokaviraston päätös koskien esimerkiksi bambujauhoa sisältämiä muovisia lastenastioita puhuttaa. Tämä päätös EI KOSKE eKoalan tuotteita. Lue lisää...... 
"We strongly believe in an eco-friendly future."
BIOmuoviset ruokailutarvikkeet

eKoalan ruokailuastioiden muotoilussa on erityisesti huomioitu lapsen halu omatoimiseen syömiseen.

Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat  sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

Tuotteet ovat käsinpestäviä EkoFood-tuotteita lukuunottamatta, mutta kestävät ruoan lämmityksen mikroaaltouunissa.  

UUTUUS! EkoFood-tuoteet kestävät sekä ruuan lämmityksen mikroaaltouunissa että konepesun

Ekoalan kasvipohjaisten biomuovisten astioiden kemiallisen koostumukseen on tehty muutoksia, jonka ansiosta eKoFood-uutuussarjan tuotteet kestävät suurempia lämpötiloja. Kaikissa tuotemerkin ruokailutarvikkeissa voi ruuan lämmittää mikroaaltouunissa, mutta eKoFood-tuotteet kestävät myös pesun astianpesukoneessa!

eKoalan lautasissa on riittävästi reunaa ja astian kolmionmallisen muodon ansiosta ruuan asettaminen aterimeen onnistuu pienimmilläkin lapsilla. 

Kevyissä mutta kestävissä aterimissa, lusikassa ja haarukassa, on kupera leveähkö varsi, mikä helpottaa omatoimisen ruokailun harjoittelua. 

Kolmionmalliseen lasiin on pienellä kädellä helppo tarttua ja siitä on mukava hörpätää juomaa. Leveän pohjan ansiosta se myös pysyy tukevammin pystyssä pöydällä.  

Valitse vastuullisesti: BIOmuoviset lelut ulko- ja sisäleikkeihin!

eKubo-rakennuspalikat ovat ympäristöystävällinen ja biohajoava vaihtoehto!

eKaboom on monipuolinen lelu niin sisä- ja ulkoleikkeihin.  Värikkäät kipot voi pinota torniksi tai asetella sisäkkäin. Lisäksi siitä saa loistavat rummut! Tuotetta voi käyttää myös hiekkaleluna tai kylpyleikeissä.

eKorace on BIOmuovinen lelu on turvallinen lapselle eikä siitä irtoa mikromuovia ympäristöön.  eKorace-pallot sopivat moneen leikkiin. Käytä mielikuvitusta ja luo jännittäviä ratoja.  

Pehmeä ja kemikaaliton kasvipohjainen cashmere

Kasvipohjainen cashmere on ainutlaatuinen tekstiilikuitu, joka valmistetaan männyn puumassasta. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.

Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pehmeämmäksi pesussa!

Kodissa - blogi

Meillä pikku-neidin on tullut aika opetella pikkuhiljaa itse syömään. Harvoin ilahdun yhtä paljon mahdollisuudesta päästä testaamaan tuotteita kuin nyt... Lue lisää

Pandamama -blogi

En itse kuulu fanattisimpiin muovin välttäjiin, mutta allekirjoitan sen, että muoviin on hyvä suhtautua varauksella. Esimerkiksi Evira suosittaa Suomessa luopumaan... .Lue lisää

Elämältä kaiken sain-blogi

Lastentarvikkeita ajatellen muovittomuus tuntuu olevan täysin utopiaa. Pienellä selvittelyllä ja muiden vinkkien ansiosta olen kuitenkin löytänyt esimerkiksi... Lue lisää

Ready Steady Flow - blogi

Saimme lasten kanssa hyvät keskustelut muovin käytöstä ja muista vaihtoehdoista. Astiasto kiinnosti meidän perheen kaikkia poikia...Lue lisää