eKoala

 

eKoalan tuotteet valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita kuten maissia, punajuurta ja hirssiä. Vaikka tuote ensisilmäyksellä muistuttaa muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. Mallistosta löydät mm. muovittomat ruokailutuotteet ja purulelut sekä kasvipohjaisesta cashmeresta valmistetut harsot.

Kasvipohjainen materiaali on  kestävä, mutta raaka-aineidensa  ansiosta se on 100% biohajoavaa. eKoala on  aidosti ekologinen vaihtoehto sillä valmistuksessa ei ole käytetty muovia tai melamiinia edes sidosaineena tai pakkauksissa! 

eKoala on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville.

"We strongly believe in an eco-friendly future."

UUTUUSVÄRI!

Tuote kestää lämmityksen mikroaaltouunissa, mutta se on käsinpestävä. Tällöin pystyt myös takaamaan täysin kemikaalittoman ruokailuhetken!

Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat, että sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

eKoalalta löydät myös kasvipohjaiset cashmere-harsot ja ruokalaput!

Pehmeä ja kemikaaliton kasvipohjainen cashmere

Kasvipohjainen cashmere on ainutlaatuinen tekstiilikuitu, joka valmistetaan männyn puumassasta. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.

Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pemeämmäksi pesussa!

eKoalan harsoja on saatavan neljässä värissä ja kahdessa koossa.

 

Kodissa - blogi

Meillä pikku-neidin on tullut aika opetella pikkuhiljaa itse syömään. Harvoin ilahdun yhtä paljon mahdollisuudesta päästä testaamaan tuotteita kuin nyt... Lue lisää

Pandamama -blogi

En itse kuulu fanattisimpiin muovin välttäjiin, mutta allekirjoitan sen, että muoviin on hyvä suhtautua varauksella. Esimerkiksi Evira suosittaa Suomessa luopumaan... .Lue lisää

Elämältä kaiken sain-blogi

Lastentarvikkeita ajatellen muovittomuus tuntuu olevan täysin utopiaa. Pienellä selvittelyllä ja muiden vinkkien ansiosta olen kuitenkin löytänyt esimerkiksi... Lue lisää

Ready Steady Flow - blogi

Saimme lasten kanssa hyvät keskustelut muovin käytöstä ja muista vaihtoehdoista. Astiasto kiinnosti meidän perheen kaikkia poikia...Lue lisää