eKoala

eKoala valmistaa  BIOmuovista lastentarvikkeita sekä  kasvipohjaisesta cashmeresta harsoja. Tuotteet valmistetaan patentoidulla menetelmällä Italiassa.

eKoalan tuotteet valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita kuten maissia, punajuurta ja hirssiä. Vaikka tuote ensisilmäyksellä muistuttaa muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. 

BIOmuovi on kestävä materiaali, mutta materiaalinsa ansiosta se on 100% biohajoavaa eli sen voi  tarvittaessa vaikka kompostoida! eKoala on  aidosti ekologinen vaihtoehto sillä siinä muovia ei ole käytetty edes sidosaineena tai pakkauksissa! 

eKoala on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville.

"We strongly believe in an eco-friendly future."

Tuote kestää lämmityksen mikroaaltouunissa, mutta se on käsinpestävä. Tällöin pystyt myös takaamaan täysin kemikaalittoman ruokailuhetken!

Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat, että sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

eKoalalta löydät myös kasvipohjaiset cashmere-harsot ja ruokalaput!

Pehmeä ja kemikaaliton kasvipohjainen cashmere

Kasvipohjainen cashmere on ainutlaatuinen tekstiilikuitu, joka valmistetaan männyn puumassasta. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.

Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pemeämmäksi pesussa!

eKoalan harsoja on saatavan neljässä värissä ja kahdessa koossa.

 

Ready Steady Flow - blogi

Saimme lasten kanssa hyvät keskustelut muovin käytöstä ja muista vaihtoehdoista. Astiasto kiinnosti meidän perheen kaikkia poikia...Lue lisää

Sopivasti sikin sokin - blogi

En voi sanoa, että olen mikään maapallon pelastaja ja tekisin kaikkeni maapallon hyvinvoinnin eteen, mutta haluan oppia paremmaksi ... Lue lisää

Sormet suuhun - blogi

Ihana ajatus, että näin voi olla varma, että pikkuisen ruokailuhetket ovat täysin kemikaalittomia eKoalan astioiden .... Lue lisää 

Iloa, eloa! - blogi

Meidän kaapeista ei kovin montaa muoviastiaa löydykään, sillä muoviastioiden kemikaalit ja turvallisuus mietityttävät...Lue lisää.