eKoala

eKoala valmistaa  BIOmuovista lastentarvikkeita sekä  kasvipohjaisesta cashmeresta harsoja. Tuotteet valmistetaan patentoidulla menetelmällä Italiassa.

TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAN

BIOmuovi valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita kuten maissia, punajuurta ja hirssiä. Vaikka tuote ensisilmäyksellä muistuttaa muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. 

BIOmuovi on kestävä materiaali, mutta materiaalinsa ansiosta se on 100% biohajoavaa eli sen voi  tarvittaessa vaikka kompostoida!

eKoala on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville.

"We strongly believe in an eco-friendly future."

Tuote kestää lämmityksen mikroaaltouunissa, mutta se on käsinpestävä. Tällöin pystyt myös takaamaan täysin kemikaalittoman ruokailuhetken!

eKoala on  aidosti ekologinen vaihtoehto sillä siinä muovia ei ole käytetty edes sidosaineena tai pakkauksissa! 

Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat, että sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

Pehmeä ja kemikaaliton kasvipohjainen cashmere

Kasvipohjainen cashmere on ainutlaatuinen tekstiilikuitu, joka valmistetaan männyn puumassasta. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.

Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pemeämmäksi pesussa!

eKoalan harsoja on saatavan neljässä värissä ja kahdessa koossa.

Harso sopii erinomaisesti myös ruokalapuksi.