Pololo

TULOSSA VALIKOIMAAN

Saksalaisen Pololon nahkaiset kerhotossut  ovat ekologiset ja allergiaystävälliset. Valikoimaan kuuluu lisäksi villatossuja, pohjallisia ja säärystimiä. Tutustu valikoimaan

Pololo käyttää vain korkealaatuista nappa-nahkaa ja kirkkaat värinsä tossut saavat kasviväreistä. Värjäyksessä ei käytetä lainkaan kromia, mikä on ehdottomasti ympäristöystävällinen vaihtoehto sekä värjäysprosessin ja jäteveden käsittelyn että nahan hävittämisen kannalta. Nämä tossut voi vaikka kompostoida kunhan kuminauha on ensin poistettu!

Euroopan Allergiatutkimuksen Säätiö (ECARF) on sertifioinut Pololon, mikä tarkoittaa tuotteen soveltuvan erityisesti herkälle iholle. 

Pololo toimii korkeimpien ekologisten standardien mukaisesti läpi koko tuotantoketjun 

IVN-todistus takaa, että yritys noudattaa kaikkein tiukempia säädöksiä, jotka koskevat luonnonnahan epäpuhtauksia  ja valmistusolosuhteita.

  • Värjäyksessä ei ole käytetty kromia tai muita raskasmetalleja

  • Nahka on peräisin maito- ja lihatuotannosta käytetyistä eläimistä

  • Kaikki tuotantoketjun prosessit sertifioidaan ja tarkistetaan vuosittain puolueettomassa tutkimuslaitoksessa.

  • Tuotteiden pakkaamista ja kierrätettävyyttä tarkastellaan ympäristön kestävyyden kannalta.

  • Oikeudenmukaisista työolosuhteet

 

Jokainen Pololo-tossu on valmistettu käsin Saksan Bavariassa. Pololo työskentelee paikallisten yrittäjien kanssa,joiden kanssa se voi jakaa samat näkemykset ekologisuudesta ja teknisesti täydellisistä jalkineista. 

Pehmyt jalkine on erinomainen kehittyvälle lapsen jalalle, sillä  se ei muovaa jalan kasvua vaan antaa sille tilaa kehittyä normaalisti! 

Nahka  on kestävä, hengittävä ja ihoystävällinen  materiaali. Se suojaa kylmältä ja kostealta, minkä lisäksi se muotoutuu jalan mukaan. 

Lapsen luut ovat vielä pehmeitä ja  normaali kehittyminen vaatii liikkumatilaa. Oikean koon löydät mittaamalla ja käyttämällä kokotaulukkoa. Koska lapsen hermostollinen kehitys on kesken ei tämä kykene arvioimaan jalkineen sopivuutta. 

Lämpöiset sisätossut talvisiin keleihin! 

Wollis-villatossujen materiaalina on käytetty merinovillaa, joka täyttää IWTO Schafin korkeimmat eläinsuojelukriteerit. Liukumaton pohja on kasviväreillä värjättyä nahkaa. 

Lampaanvilla on luonnonmukainen, hengittävä,  ja vettä hylkivä materiaali - ihanteellinen  lapsillemme!

Säärystimet orgaanisesta villasta

Orgaaninen villa terminä tarkoittaa, että lampaat laiduntavat maaperällä, johon ei ole ruiskutettu torjunta-aineita tai lannotteita.

Villa pitää hyvin kosteuden pois iholta ja lämmittää esimerkiksi rintarepussa matkustavaa. Tuote soveltuu erinomaisesti lämmittämään myös käsivarsia

Villapohjalliset ovat antibakteeriset

Pololon pohjalliset on valmistettu villasta ja huovasta.

Pololon pohjalliset tuovat lisälämpöä tossuihin ja kenkiin. Lisäksi niiden avulla voidaan tarvittaessa parantaa jalkineen istuvuutta. 

Jalan hikoillessa villa muodostaa happaman ympäristön joka ehkäisee bakteerien syntymistä.