Ailefo

Ailefon luonnonmukainen muovailuvaha sisältää ainoastaan korkealaatuisia sertifioituja ainesosia. 

  • Kirkkaan värinsä tämä muovailuvaha saa kasviväreistä. Ailefon tuotteiden ainesosiin kuuluu mm.  vihreitä kasveja, punaisia hedelmiä ja kasviksia.
  • Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja. Käytetyt säilöntäaineet ovat hyväksyttyjä elintarvikkeissa sekä luonnonkosmetiikassa. 
  • Kasviöljyt tekevät Ailefon koostumuksesta superpehmeää, minkä vuoksi pienimpienkin on helppo muotoilla.  Öljyt tekevät hyvää myös pienten käsien iholle! 
  • Kaikki käytetyt ainesosat ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä. Tätä muovailuvahaa voi huoletta maistaa; se ei kuitenkaan maistu kovin hyvältä.

Ailefon luonnonmukaisia muovailuvahoja on saatavilla kolmessa pakkauksessa: 5x100g, 5x160g ja 540g

Hauskoja eläinkuvioita Ailefo leimasimella!

Puuvartinen leimasimen silikoniosan saa irti ja sen voi tarvittaessa pestä astianpesukoneessa. Kaikki osat ovat myrkyttömiä ja soveltuvat myös leivontaan.  

Ailefon muovailuvälineet mielikuvituksellisiin muovailuleikkeihin!

Ailefon muovailuvälineet on valmistettu pyökistä.

Sopivasti sikin sokin - blogi

Kun lapset on kotihoidossa, haluan tarjota mahdollisimman monipuolista tekemistä ja erilaisia kädentaitoja....Lue lisää

Always Somewhere Else - blogi

Meidän talosta löytyy kolme innokasta muovailijaa. Usein istun itsekin perheen pienten kanssa keittiönpöydän ääressä taiteilemassa...Lue lisää

Minnean muruja - blogi

Käden hienomotoriikka saa hauskaa harjoitusta muovailuvahaa pyöritellessä, leimasimella kuvioita painaessa sekä kaulimella kauliessa... Lue lisää

By Vilma - blogi

Perheen kanssa yhdessä puuhastelu, vaikka muovailuvahoja pyöritellen irrottaa ajatukset arjen kiireistä ja auttaa pysähtymään hetkeen ... Lue lisää