Bumbleride

Käytännölliset, kevyet ja ekologisesti valmistetut Bumbleride-vaunut ovat omiaan aktiivisille perheille. Vaunujen kevyt alumiininen runko sekä laadukkaat jousitukset takaavat miellyttävän liikkumisen niin kaupungissa kuin maastossakin.

Vaunujen suunnittelussaon huomioitu ergonomia ja kangasmateriaalit ovat kemikaalittomia, kestäviä, pestäviä ja likaa hylkiviä. Kaikille Bumbleride tuotteille myönnetään valmistajan 3-vuoden takuu.

  • Bumbleriden kankaat on valmistettu hyödyntäen kierrätettyjä muovipulloja: Indie- ja Speed-malleihin 28kpl ja Twiniin 52kpl!
  • Innovatiivinen värjäysprosessi käyttää 89% vähemmän vettä ja tekee väristä kestävän!
  • Bumbleridet ovat kemikaalittomat! Niissä ei ole BPA:ta, PVC:ta, ftalaateja, palontorjuntakemikaaleja tai polyretaanivaahtoa.

Indie

Indien kevyt ja ketterä runko sekä ilmatäytteiset, jousitetut 12 tuuman renkaat takaavat nautinnollisen kärryttelyn. Tilavan ratasosan sekä runkoon liitettävän kantokopan ansiosta Indie soveltuu käytettäväksi vastasyntyneestä lähtien siihen asti kun lapsesi rattaita tarvitsee.. Lisätietoja 

Indie Twin

Indie Twin on tilava lapsillesi mutta pieni ja näppärä sinulle joka liikutat vaunua. Vaunua on helppo ohjata yhdelläkin kädellä vapauttaen sinut tarvittaessa hoivaamaan lapsiasi. Kumpikin puoli toimii yksilönä, lapsesi voivat matkustaa vaunuissa haluamallaan tavalla: kummassakin istuimessa on omat selkänojasäädöt, turvakaaret, kuomut ja säädettävät jalkatuet
Bumbleride Indie Twin on voittanut parhaan sisarvaunun palkinnon useampana vuonna peräkkäin. Lisätietoja

Speed

Täysin juoksurattaaksi suunniteltu Speed on Bumbleride perheen huipputuote, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti rattaan tasapainoon ja keveyteen. Eturengas on mahdollista asettaa kolmeen eri asentoon. Juoksumaaston ja mieltymyksesi mukaan voit säätää etupyörän vapaasti pyöriväksi, lukituksi tai 30 asteen kulmassa kääntyväksi. Nämä ominaisuudet tekevät lenkkeilystä vaunujen kanssa miellyttävää!


Bumbleride Speed valittiin lanseerausvuotenaan parhaaksi juoksurattaaksi (Red Tricycle Award 2016). Lisätietoja