Milestone

MUISTOT TALTEEN!Milestonen uutuustuotteen, Baby Age+Moments Blocksien,  avulla voit tallettaa ikimuistoiset hetket; ensimmäiset viikot, kuukaudet ja vuodet! Myös valokuvat esim. leikkihetkestä (play time) ja  päiväunista (nap time)  saa tyylikkäästi ikuistettua.

Milestone -tuoteperheen avulla ikuistat muistettavat hetket niin raskaus- vauva- kuin taaperoajasta. Suloiset kuvat tärkeistä viikoista, kuukausista ja suuremmista tapahtumista tallentuvat perhealbumiin ja halutessasi tyylikkäästi myös sosiaaliseen mediaan. Saatavilla useilla eri kielillä!

Kaikki Milestone –tuoteperheen kortit painetaan FSC –paperille käyttäen ekologista ja myrkytöntä mustetta. Kortit suunnitellaan Hollannissa ja painetaan Belgiassa.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Ihastuttava lasinen joulupallo, johon saat säilöttyä muistoja esimerkiksi 12 vuoden tai 12 kuukauden ajalta.

Bookletit ovat Milestonen uusi tuoteryhmä:  kirjasessa on 6 kpl irtirepäistäviä kortteja. Juhlista yksittäisiä hetkiä kuten ensimmäistä joulua!

The Original Pregnancy and Newborn Cards

Ota ihania kuvia kasvavasta vatsasta ja vastasyntyneen hetkistä. Tallenna muistot positiivisesta raskaustestistä, ensimmäisistä potkuista syntymään ja ensihetkiin kotona. Ihania ainutkertaisia hetkiä, joita ette koskaan unohda! (FIN, SWE, ENG)

Turn Wheel Photo Card - Pregnancy in Weeks

Ikuista  muisto kasvavasta vatsasta. Valitse kortista oikea viikko, ota kuva ja tallenna perhealbumiin tai halutessasi sosiaaliseen mediaan. (ENG)

Milestone Baby Cards -setti sisältää kolmekymmentä suloista korttia lahjarasiassa. Merkitse päivämäärä ja ota kuvia vauvasi "ensikerroista". Näin ette koskaan unohda, milloin hän hymyili ensimmäisen kerran, maistoi kiinteä ruokaa tai oppi kävel

Saatavana myös oma korttisarja  kaksosperheille.

The Original Baby Cards (FIN, SWE, ENG, EST)

Over the Moon (FIN, ENG)

 

The Original Toddler/Junior Cards

Näiden korttien avulla ikuistat ensimmäisten vuosien (1-4v.) tärkeimmät hetket. Näin ette koskaan unohda, milloin hän oppi pyöräilemään, hyppimään yhdellä jalalla ja laskemaan kymmeneen. (FIN, ENG)

The Original Activity Cards

Merkitse päivämäärä ja ota kuvia "ensikerroista":  ensimmäinen vierailu eläintarhassa, ensimmäinen laivamatka, ensimmäinen elokuvakäynti ja ensimmäinen lumileikki. (ENG, EST)

The Original Mini Cards

Näiden Milestone -korttien avulla tallennat nokkelat lausahdukset, hauskat sanonnat ja hellyyttävät oivallukset. Merkitse muistiin, valokuvaa ja talleta tuleville vuosille.

The Original Wedding Cards

Merkitse päivämääriä ja tallenna muistettavia hetkiä: hääpaikan-, kakun- ja hääpuvun valinta sekä itse hääpäivä. (FIN, ENG)