Milestone

Milestone -tuoteperheen avulla ikuistat muistettavat hetket niin raskaus- vauva- kuin taaperoajasta. Suloiset kuvat tärkeistä viikoista, kuukausista ja suuremmista tapahtumista tallentuvat perhealbumiin ja halutessasi tyylikkäästi myös sosiaaliseen mediaan. Saatavilla useilla eri kielillä!

Kaikki Milestone –tuoteperheen kortit painetaan FSC –paperille
käyttäen ekologista ja myrkytöntä mustetta. 

 
 
Suositut  vauvakortit

Milestone Baby Cards -setti sisältää kolmekymmentä suloista korttia lahjarasiassa. Merkitse päivämäärä ja ota kuvia vauvasi "ensikerroista". Näin ette koskaan unohda, milloin hän hymyili ensimmäisen kerran, maistoi kiinteä ruokaa tai oppi kävelemään.Saatavana myös oma korttisarja  kaksosperheille.

Over the Moon (FIN, ENG)

Milestone Baby Block

Milestonen uutuustuotteen, Baby Age+Moments Blocksien,  avulla voit tallettaa ikimuistoiset hetket; ensimmäiset viikot, kuukaudet ja vuodet! Myös valokuvat esim. leikkihetkestä (play time) ja  päiväunista (nap time)  saa tyylikkäästi ikuistettua. (ENG)

Baby's First Year Album

Kauniisti kuvitettu vauvakirja, johon voit kauniisti ikuistaa hetket odotusajasta vauvan ensimmäiseen syntymäpäivään. Kirjassa on tilaa yli 40 kuvalle. Täytettävien kohtien lisäksi mahdollisuus kirjoittaa lapsellesi kolme kirjettä. (ENG)

Milestone Booklet

Booklet- kirjasessa on 6 kpl irtirepäistäviä kortteja. Juhlista yksittäisiä hetkiä kuten ensimmäistä Joulua! (ENG, FIN)

The Original Mini Cards

Näiden Milestone -korttien avulla tallennat nokkelat lausahdukset, hauskat sanonnat ja hellyyttävät oivallukset. Merkitse muistiin, valokuvaa ja talleta tuleville vuosille.

The Original Wedding Cards

Merkitse päivämääriä ja tallenna muistettavia hetkiä: hääpaikan-, kakun- ja hääpuvun valinta sekä itse hääpäivä. (FIN, ENG)

The Original Pregnancy and Newborn Cards

Ota ihania kuvia kasvavasta vatsasta ja vastasyntyneen hetkistä. Tallenna muistot positiivisesta raskaustestistä, ensimmäisistä potkuista syntymään ja ensihetkiin kotona. Ihania ainutkertaisia hetkiä, joita ette koskaan unohda! (FIN, SWE, ENG)

Turn Wheel Photo Card - Pregnancy in Weeks

Ikuista  muisto kasvavasta vatsasta. Valitse kortista oikea viikko, ota kuva ja tallenna perhealbumiin tai halutessasi sosiaaliseen mediaan. (ENG)

 

Milestone™ Baby Shower Predictions & Wishes

BabyShower-kortit on loistava ohjelmanumero; kuka arvaa milloin vauva syntyy ja paljonko se painaa? Kauniiksi muistoksi tulevalle äidille jää myös ystävien kirjoittamat terveiset.