Huipputyylikkäät ja toiminnalliset MINI A TUREn vaatteet ulkoiluun

MINI A TURE on markkinajohtaja, B Corp -sertifioitu tanskalainen lasten ulkovaatemerkki. Mallistosta löydät tyylikkäät, huipputekniset ja vastuullisesti valmistetut ulkovaatteet ympärivuotiseen ulkoiluun 0-12 -vuotiaalle lapselle. 
Ulkovaatteet on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, eikä niissä ole tunnettuja haitallisia aineita eikä hormonaalisia haitta-aineita.
Päällysvaatteita täydennät GOTS-sertifioiduilla asusteilla ja vaihtelevien sääolosuhteiden vaatima kerrospukeutuminen onnistuu kerrastoja hyödyntämällä. 
Oletko kiinnostunut jällenmyynnistä? Olethan yhteydessä info@kiddex.fi

Tekniset ominaisuudet ja kulutuksenkesto huippuluokkaa

Vedenkestävyys

Vedenkestävyys on yksi tärkeimmistä lapsen ulkovaatteen ominaisuuksista. Suurin osa MINI A TUREn ulkovaatteista kestää runsasta vettä, minkä vuoksi niiden vesipilari on 10 000 mm. Vedenpitävyys heikkenee luonnollisesti ajan myötä: vaate säilyttää luvatun ominaisuutensa noin viiden pesun ajan. Huomioithan kuitenkin että 5000 mm vesipilari riittää kuivana pysymiseen.

Teipatut saumat

Pelkästään tekstiilin vedenkestävä materiaali ei pidä lasta kuivana: tämä vaatii myös vedenkestävät eli teipatut saumat. Paksumpia softshell-vaatteita lukuun ottamatta MINI A TUREn ulkovaatteissa vedenpitävä teippi on kiinnitetty jokaisen sauman takaosaan, mikä estää veden tunkeutumisen sauman kautta. 

Hengittävyys

Aktiivinen leikki ja liikkuminen asettaa lapsen ulkovaatteille vaatimuksen vapauttaa kehon liiallista lämpöä. Hikoilu ja kosteus vaatteen sisällä tuntuvat epämiellyttäviltä ja altistavat kylmälle.

MINI A TURE-päällivaatteiden materiaali ja käsittely tekevät niistä erittäin hengittäviä ja mukavia päällä. Vaatteen hengittävyys voidaan ilmaista lukemalla miten nopeasti se päästää kosteutta lävitseen pinta-alayksikköä kohti.  MINI A TUREn ulkoiluvaatteissa ko. mittausarvo on  8000-10 000 MVH. 

Kulutuksenkesto

MINI A TUREn-päällysvaatteet on testattu alan tunnustamalla Martindale-menetelmällä, joka määrittää kulutuksen- eli hankauksenkestävyyden. Martindale-arvo 50 000 kierrosta kertoo tuotemerkin ulkovaatteiden huippulaadusta. 

Turvallisuus

Turvallisuus korostuu erityisesti lastenvaatteissa, minkä vuoksi tuotemerkin huput, vauvan anorakkia lukuunottamatta, ovat irrotettavissa. Turvallisuutensa ja käyttökestävyytensä vuoksi tuotteissa käytetään ainoastaan YKK-vetoketjuja. Kaikissa ulkovaatteissa on 70 luksin heijastimet, joiden ansiosta autoilija huomaa lapsen jo 300 metrin päästä. 

Värit ja kuosit

MINI A TUREn klassiset värit ja unisex-sävytteinen värimaailma on saanut vaikutteita skandinaavisesta luonnosta. Kauniista käsinpiirretyistä kuoseista löydät tuttuja pohjoismaisia eläimiä ja kasveja. 

Eettisyys

MINI A TURElle myönnetty  B Corp-sertifikaatti tekee siitä alansa edelläkävijän vastuullisuudessa. GOTS-sertifiointi on puolestaan takuu siitä, että vaatteen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja eikä niistä näin ollen ole jäämiä myöskään lopputuotteessa. MINI A TUREn vastuullisuudesta voit lukea lisää täällä