Mr & Mrs Tin -robotit on tarkoitettu sinulle, joka arvostat intohimolla ja rakkaudella käsityönä valmistettuja leluja. Mrs & Mrs Tin-tuotteet on myös keräilijöille, jotka haluavat jättää kokoelmansa lapsilleen ja lapsenlapsilleen.  

 

Peltinen robotti on retrolelu 50- 60-luvuilta, joka yksinkertaisuudessaan ihastuttaa niin koriste-esineenä ja leluna. Peltilelun mukana tulevalla avaimella saat robotin vedettyä käyntiin ja oikeasti liikkumaan!

Mr & Mrs Tin -tuotteet valmistetaan käsityönä pienessä kiinalaisessa HaHa-lelutehtaassa  Shangaissa. Jokaista robottia on valmistettu maailmanlaajuisesti ainoastaan 2000 kappaletta mallia kohden, mikä tekee tästä peltisestä lelusta aidon keräilyesineen!

Robotti toimitetaan tyylikkäässä lahjapaketissa, josta löydät myös avaimen  sekä robotin  syntytarinan.  Tuotepakkauksen sisältä löydät robotin yksilöllisen sarjanumeron.  

Tämä tuote sopii erinomaisesti niin lapselle kuin aikuiselle! Mr & Mrs Tin-tuotteet on turvatestattu ja ne täyttävät maailmanlaajuiset turvamääräykset. Näin se sopivat erinomaisesti yli 3-vuotiaille.

"Tavoitteenamme on tehdä näistä peltisistä vintageleluista taas trendikkäitä ja houkuttelevia toistaen niiden 50- ja 60-luvun suosio. Haluamme näyttää kuinka uniikit lelut valmistetaan käsin ja kuinka niiden takana on aito tarina. Haluamme näin osoittaa lapsille intohimon ja käsintekemisen tärkeyden. "(Alain De Rauw)

Alain De Rauw on mies Mr & Mrs Tin- robottien takana. Hän on työskennellyt leluteollisuudessa vuodesta 1991 ja sattaa olla sinulle tuttu PlanToys-tuotemerkistä.  Mr & Mrs Tin- peltilelujen innoittava syntytarina kertoo intohimosta, omistautuneisuudesta ja ystävyydestä. 

"Olen aina suhtautunut intohimolla vintageleluihin ja lastentuotteisiin, joiden valmistuksesta huomaa tekijän omistautuneisuuden. Minulla on Belgiassa pieni lelumuseo #alainstoymuseum, jossa on runsas kokoelma erilaisia peltisiä leluja, vintageleluja ja kirjoja leluista. 

Ystäväni Jimmy, jolla on upea lelukauppa Ranskan Marsseillessa, tutustutti minut alunperin peltisin leluihin. Jimmyllä on kotonaan ainutlaatuinen kokoelma, josta suurin osa on valmistettu Japanissa ja Saksassa. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

Mark Slusarz, toinen ystäväni Schylling-yhtiöstä tarjosi minulle mukavaa kokoelmaa Schylling-peltileluja. Silloin jäin lopullisesti koukkuun.

Markin ansiosta minulla oli mahdollisuus vierailla HaHa-tehtaassa Shangaissa ja tutustua siihen kuinka nuo upeat peltilelut valmistetaan. Minusta tuntui kuin olisin matkannut ajassa taaksepäin takaisin lapsuuteen. 

Tällöin minulle heräsi vahva halu tuoda nämä käsintehdyt peltiset lelut takaisin nykyaikaan. Halusin nähdä sen valtava ilon lasten ja vahempien kasvoilla heidän leikkiessä peltileluilla - aivan kuten minä lapsuudessani! Halusin myös auttaa näitä pieniä lelutehtaita liiketoiminnassaan.

Kerroin kokemuksestani erittäin hyvälle ystävälleni Erinille, joka on työskennellyt leluteollisuudessa yli vuosikymmenen ajan. Päätimme yhdessä aloittaa yhteistyön HaHa-lelutehtaan omistajan Yinin kanssa. Tavoitteenamme oli herättää peltilelut jälleen henkiin luomalla Mr & Mrs Tin -robotit.

Miguel Diaz Vizoso,  sarjakuvasuunnittelija ja hyvä ystäväni, suunnitteli Mr & Mrs Tin -logon. 

Myyntioikeus seuraavissa maissa: Suomi