GOTS-mallisto, lue lisää

NatureZOO on tanskalainen tuotemerkki, jonka  virkatut tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Euroopan. Silkinpehmeä bambukuitu tekee tuotteesta miellyttävän tuntuisen ja turvallisen lapsesi käytettäväksi. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. pehmoleluja, musiikkileluja, helistimiä, vaunuleluja ja mobileita

Jokainen Nature ZOO-tuote on käsintehty luoden uniikin ilmeen hahmoille. Tuotteet valmistetaan Kiinassa. Valmistajina ovat äidit jotka haluavat olla lastensa kanssa kotona tai naiset jotka ovat jääneet työkyvyttömiksi mutta tarvitsevat ansiota elättääkseen perhettään. Naiset koulutetaan tehtävään NatureZOOn omassa virkkausopistossa ja heille maksetaan työstä Fair Trade'n mukaista palkkaa. 

Tuotteet on valmistettu korkealuokkaisesta bambukuidusta, joka täyttää Öko-Tex -standardin vaatimukset. Käytettävä materiaali on täyttänyt korkeimman ryhmän, ryhmä 1:n vaatimukset, joka tarkoittaa että materiaali on hyväksytty käytettäväksi vauvojen- ja lasten tuotteissa. Tämän lisäksi käytettävä materiaali on FSC -hyväksyttyä, mikä on todiste vastuullisesta tuottamisesta. Tuotteiden turvallisuuteen on kiinnitetty paljon huomiota; mm.  tuotteiden täyte on erillisessä pussukassa.

 

NatureZOOn superpehmeät  GOTS- pehmot on vastuullisesti valmistettuja ja täysin myrkyttömiä!  Tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidusta orgaanisesta  puuvillasta ja ne ovat käsinpestäviä.

Mallistosta löydät sekä pörröiset että velouriset tuotteet: pehmolelut, helistimet, vaunulelut ja uniliinat! Saatavana kuusi suloista eläinhahmoa! Tutustu valikoimaan

Mikä on GOTS?

GOTS- sertifikaatti rajoittaa kemikaalien käyttöä ja raskasmetallien, formaldehydien, nanopartikkeleiden sekä geenimuunneltujen organismien käyttö on kokonaan kielletty. Sertifikaatti takaa että tuotteen kuidusta vähintään 70% on luomuviljeltyä ja tuotannossa  käytettävä vesi on puhdistettava ennen sen laskemista takaisin luontoon.