NatureZOO

 

 

Tuotteet on valmistettu korkealuokkaisesta bambukuidusta, joka täyttää Öko-Tex -standardin vaatimukset. Käytettävä materiaali on täyttänyt korkeimman ryhmän, ryhmä 1:n vaatimukset, joka tarkoittaa että materiaali on hyväksytty käytettäväksi vauvojen- ja lasten tuotteissa. Tämän lisäksi käytettävä materiaali on FSC -hyväksyttyä, mikä on todiste vastuullisesta tuottamisesta. Tuotteiden turvallisuuteen on kiinnitetty paljon huomiota; mm.  tuotteiden täyte on erillisessä pussukassa.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

NatureZOO on tanskalainen tuotemerkki, jonka virkatut tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Euroopan. Silkinpehmeä bambukuitu tekee tuotteesta miellyttävän tuntuisen ja turvallisen lapsesi käytettäväksi. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. pehmoleluja, musiikkileluja, helistimiä, vaunuleluja ja mobileita.

Jokainen Nature ZOO-tuote on käsintehty luoden uniikin ilmeen hahmoille. Tuotteet valmistetaan Kiinassa. Valmistajina ovat äidit jotka haluavat olla lastensa kanssa kotona tai naiset jotka ovat jääneet työkyvyttömiksi mutta tarvitsevat ansiota elättääkseen perhettään. Naiset koulutetaan tehtävään NatureZOOn omassa virkkausopistossa ja heille maksetaan työstä Fair Trade'n mukaista palkkaa.