Luonnonmukaiset hiustenhoitotuotteet

Espanjalainen Phergal Laboratories valmistaa luonnonmukaiset hiusvärit ja hiustenhoitotuotteet. Naturtintin tuotteissa ei käytetä lainkaan haitallisia kemikaaleja, sekä tuotteet että valmistus on laajalti sertifioitua. Naturtint on sitoutunut tuottamaan luonnollisesti parempia hiusväriaineita ja on ollut jo yli 30 vuoden ajan edelläkävijä kemikaalien vähentämisessä hiusväreissä ja hiustenhoitotuotteissa.

Naturtint on täydellinen väri- ja hiustenhoitojärjestelmä alusta loppuun. Etsitpä sitten nopeaa ja helppoa värjäysratkaisua, juuri sinun hiustarpeisiisi räätälöityä jälkihoitoa tai muotoilutuotteita, joissa ei käytetä aerosoleja, Naturtintillä on sinulle sopiva tuote.

Brändinä Naturtint lupaa luoda tuotteita, jotka ovat hyviä sinulle, hiuksillesi ja planeetallemme.

Ensimmäiset biopohjaiset kestovärit

Naturtint Permanent Hair Colors -värit on formuloitu sisältäen runsaasti luonnollisia ainesosia, mukaan lukien kasvi- ja siemenöljyt ja uutteet, jotka on valittu huolellisesti niiden todistettujen hiuksia ja päänahkaa parantavien ominaisuuksien perusteella.

Pitkäkestoiset, pysyvät väritulokset 100 % harmaan peitolla heti ensimmäisestä levityksestä lähtien, nopeassa ja helppokäyttöisessä, vegaaniystävällisessä koostumuksessa ilman ammoniakkia ja silikonia.

Luonnonmukaista hiustenhoitoa

Asiantuntevaa ja luonnonmukaista hiustenhoitoa kaikille hiustyypeille, väriä suojaavista shampoista ja hoitoaineista vahvistaviin tuotteisiin heikoille ja ohuille hiuksille.