Play&Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea. Leikin jälkeen leikkimatto muuttuu kiristämällä lelupussiksi, jonne tavarat saa säilöön seuraavaa leikkiä varten.

Play&Go sopii moniin käyttötarkoituksiin; lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, retkelle, pihalle, rannalle, mökille, pyykkitupaan....

Tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti. Valittavissa useita eri kuoseja jotka sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin

Play&Go EEVAA palapelimatto

Play&Go EEVAA on kauniskuvioinen kaksipuoleinen palapelimatto ja säilytysratkaisu.  Tuote on valmistettu huippulaadukkaasta myrkyttömästä EVA-vaahtomuovista ja on turvallinen kaikenikäisille lapsille! Palapelimatto on vedenkestävä ja helppo pitää puhtaana. 

Kaksipuoleinen printtikuvio tarjoaa tuplasti mahdollisuuksia mielikuvituksellisiin leikkeihin ja tuo vaihtelua sisustukseen. Pakkaus sisältää ylimääräisiä reunakappaleita, jotka tuovat siistin ja "mattomaisen" ilmeen. Mattopaloista saa myös koottua hauskan mökin!

 
Organic Soft

Organic-leikkimatot on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja täytteenä on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteriä. 

Play&Go Soft

Tikattu ja pehmustettu Play&Go Soft-säilytysmatto joka toimii pehmeytensä ansiosta myös vauvan leikkimattona!

Soft Bloom

Tikattu ja pehmustettu Play&Go Bloom on ihanan pehmeä leikkimatto, joka muuntautuu käyttötarpeen mukaan lapsen kasvaessa. Materiaalina on käytetty 100% GOTS- sertifioitua luomupuuvillaa ja täyte on kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteriä.

Kukan pehmeät terälehdet suojaavat pientä vauvaa lisäten turvallisuudentunnetta. Vauvan kasvaessa Bloom-leikkimatto on erinomainen leikkiin ja vatsalla köllöttelyyn. Se on helppo ottaa mukaan myös kyläreissulle ja lomamatkalle.

Soft-lelumatoissa kiristyönyörin saa piiloon, jolloin vauva ei pääse siihen sotkeutumaan. Tässä tuotteessa on lisäksi irrotettava ja säädettävä kantohihna, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan kyläreissulle ja asettaa roikkumaan vaunun työntöaisaan.

Play&Go:n löydät myös Instagramista: @playandgo_finland