Play&Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea. Leikin jälkeen leikkimatto muuttuu kiristämällä lelupussiksi, jonne tavarat saa säilöön seuraavaa leikkiä varten.

Play&Go sopii moniin käyttötarkoituksiin; lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, retkelle, pihalle, rannalle, mökille, pyykkitupaan....

Play&Go on halkaisijaltaan 140cm ja se on valmistettu laadukkaasta ympäristöystävällisestä standardoidusta canvas-puuvillasta. Tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti. Valittavissa useita eri kuoseja jotka sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin

Play&Go EEVAA palapelimatto

Play&Go EEVAA on kauniskuvioinen kaksipuoleinen palapelimatto ja säilytysratkaisu.  Tuote on valmistettu huippulaadukkaasta myrkyttömästä EVA-vaahtomuovista ja on turvallinen kaikenikäisille lapsille! Palapelimatto on vedenkestävä ja helppo pitää puhtaana. 

Kaksipuoleinen printtikuvio tarjoaa tuplasti mahdollisuuksia mielikuvituksellisiin leikkeihin ja tuo vaihtelua sisustukseen. Pakkaus sisältää ylimääräisiä reunakappaleita, jotka tuovat siistin ja "mattomaisen" ilmeen. Mattopaloista saa myös koottua hauskan mökin!

 
Organic Soft

Organic-leikkimatot on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja täytteenä on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua polyesteriä. 

Play&Go Soft

Tikattu ja pehmustettu Play&Go Soft-säilytysmatto joka toimii pehmeytensä ansiosta myös vauvan leikkimattona!

Play&Go:n löydät myös Instagramista: @playandgo_finland