Play&Go

Play&Go on halkaisijaltaan 140cm ja se on valmistettu laadukkaasta ympäristöystävällisestä standardoidusta canvas-puuvillasta. Tuotteelle myönnetään valmistajan takaama 3-vuoden takuu kun tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti. Valittavissa useita eri kuoseja jotka sopivat täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin

Play&Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea. Leikin jälkeen leikkimatto muuttuu kiristämällä lelupussiksi, jonne tavarat saa säilöön seuraavaa leikkiä varten.

Play&Go sopii moniin käyttötarkoituksiin; lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, retkelle, pihalle, rannalle, mökille, pyykkitupaan....

 

UUTUUS: OUTDOOR

Kuljeta tavarat kätevästi mukana esim. Rannalle. piknikille, hiekkalaatikolle, pihalle jne. Play&Go:n voi avata myös retkipeitteeksi. 

Saatavana seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Iloinen Heppu, Leikkikauppa.fi, OzBaby ja Verkkokauppa Minim.fi

 
Disney X Play&Go

Disney-mallistoon kuuluu kolme tyylikästä kuosia: Mickey Cool, Mickey Black ja Minnie Gold. Disney-kuoseja on saatavana myös MiniCollection-kokoisina. 

 

MiniCollection

Nyt pienempi minisäkki neljässä upeassa kuosissa jotka täydentävät hyvin eri sisustustyylejä. Näissä pikkupusseissa voi tyylikkäästi säilyttää omia aarteita: koruja, kyniä, rakennuspalikoita, helmiä, legoja, hiuspantoja, pikkuautoja.  Pussi on halkaisijaltaan 40cm. 

.