Neogrünin sormiväreillä ja muovailuvahoilla taiteilu on hauskaa kehittää mielikuvitusta. Luonnonmukaiset ainesosat ovat myrkyttömiä, turvallisia eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja.
Luonnonmukaiset ja myrkyttömät sormivärit pienille taiteilijoille!
Neogrünin sormivärit on luonnonmukaisista ainesosista valmistettu, vegaanisia ja biohajoavia. Kaikki Neogrün-tuotteet testataan mikrobiologisesti ja niissä ei ole parabeeneja, atsoväriaineita, petrokemian tuotteita ja muita myrkyllisiä aineita, jotka ei tulisi  kuulua lasten tuotteisiin. Tuotteessa ei myöskään ole yleisimpiä allergeeneja (muna, kala, maito, maapähkinä ja soija) Ainesosat: vesi, orgaaninen maissitärkkelys, merisuola, puhdistettu liitu ja savi, orgaaninen sokeri, orgaaninen kasviöljy, kosteuttava ja sakeutuva kasviperäiset aineet, mineraali- ja kasvipigmentit, säilöntäaine: fenoksietanoli <1%,happamuudensäätöaine: denatonium bentsoaatti
    Paksu ja kermainen koostumus on ainutlaatuinen. Värejä voi käyttää erilaisille pinnoille kuten paperille, pahville, lasille ja kivelle. Sormien ja varpaiden lisäksi maalaaminen onnistuu myös siveltimellä, sienellä tai leimoilla. Vesiliukoiset maalit levittyvät helposti ja ovat laimennettavissa ja sekoittuvat keskenään.
Erityisesti lasten tuotteiden tulisi olla riippumattomien tahojen standardoimia ja valvomia. Neogrün on kategoriassaan ensimmäinen ja ainoa  sormiväri, joka on sertifioitu Nature Care Product - vegan -tuote. 
  • ainesosat ovat kasviperäisiä ja luonnollisia.
  • ei sisällä haitallisia tai ympäristölle vaarallisia yhdisteitä (mikromuovia, silikonia, keinotekoisia aineosia tai petrokemian tuotteita)
  • tuottetta ei ole testattu eläinkokein eikä ä raaka-aineiden tuotantoketju sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  • ei geenimanipuloituja ainesosia
  • ekologinen ja kierrätettävä pakkaus

Muovailuvahaa ilman haitallisia kemikaaleja

Muovailuvaha on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista (vesi, vehnä, kasviöljy) ja elintarvikekelpoisista kasviväreistä. Tuote ei sisällä soijaa, maapähkinää, maitoa, kalaa tai kananmunia. Muovailuvahasta valmistettu taideteos kuivuu muutamassa tunnissa, jonka jälkeen sen voi halutessaan maalata Neogrün-sormiväreillä
Luonnon monimuotoisuus on osa ympäristöämme ja me olemme vastuussa sen säilymisestä tuleville sukupolville. Tästä syystä Neugrün on sitoutunut mahdollisimman vähäiseen ympäristövaikutukseen  tuotteen koko elinkaaren ajan: raaka-aineiden valmistuksesta tyhjiin pakkauksiin.
Tuotteissa on käytetty ainoastaan ympäristöystävällisiä raaka-aineita, jotka on saatu luonnonmukaisella viljelyllä ja vastuullisista lähteistä.  Lisäksi yritys kiinnittää huomiota pakkausmateriaaleihin ja niiden kierrätettävyyteen. Neogrün pyrkii hyödyntämään uusiutuvia energianlähteitä, CO2-vapaita toimittajia ja minimoimaan pakkausjätteen määrää.