Affenzahn

Affenzahnin ekologiset, kemikaalittomat ja ergonomiset reput kerhoon, kouluun tai retkelle! Tuotteet valmistetaan Vietnamissa, materiaaleina kierrätetyistä muovipulloista valmistettu PET- polyesteri. Fond Of Bags on BlueSignin partneri, mikä on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja ovat  täysin  myrkyttömiä ja kemikaalittomia. 

TUTUSTU MALLISTOON

MALLISTO LAAJENI!

Suloisia tuoteuutuuksia saapuI syksyksi  sekä pieneen että suurempaan reppumalliin! Tämän lisäksi mallisto laajeni kun Affenzahn lanseeraasi penaalit, lompakot, toalettilaukut ja vedettävän matkalaukun!

Suurempi Affenzahn-reppu päiväkotiin, eskariin tai lomamatkalle!

Tässä Affenzahn-repussa riittää erilaisia taskuja; juomapullo kulkee kätevästi sivutaskussa, etustaskun saa säilöön vaikka pehmolelun ja jalkojen pikkutaskuihin omia aarteita!

Ergonominen reppu on helppo säätää sopivaksi lapselle. Pehmustetut olkaimet ja pituuden mukaan säädettävä rintahihna tekevät eläinkaverista mukavan kantaa mukana. 

Oletko kokeillut vetää Affenzahn-reppua kielestä?

UUTUUS!

Affenzahnin matkalaukussa on kaksi tukevaa pyörää ja säädettävä vetokahva.  Säädettävän olkahihnan  ja pehmustetun kantokahvn avulla  avulla myös aikuisen on kevyt kantaa laukkua tarvittaessa.  Lue lisää