Doomoo on belgialainen tuotemerkki joka kuuluu osaksi Delta Diffusion-yritystä. Valikoimaan kuuluu imetystyynyt, joista se erityisesti tunnetaankin, sekä nukkumisen ja kylpemisen apuvälineet vauvan hoidossa.

Doomoon tavoitteena on mahdollisimman ympäristöystävällisten ja kestävien materiaalien käyttö sekä entistä vastuullisempi tuotantoketju. Eettiset arvot ovat Doomoolle tärkeitä ja se työskenteleekin tiiviissä yhteistyössä paikallisten tehtaiden kanssa Belgiassa ja muualla Euroopassa.  Tuotteiden osia valmistetaan Kiinassa vain silloin kun se ei Euroopassa ole mahdollista, tämäkin tuotanto on tarkkaan valvottua ja yrityksen eettiset arvot täyttävää. 

Doomoon tuotteet ovat kestäviä; ne on käytettävissä pikkusisaruksille tai kierrätettävissä seuraavalle perheelle. Tarvittaessa esimerkiksi imetystyynyjen täyte on vaihdettavissa ja sitä on helppo myös lisätä.

Doomoo Buddy on monikäyttöinen tyyny niin raskausaikana kuin vauvan synnyttyäkin.  Doomoo Buddy auttaa odottavaa äitiä mukavan asennon löytymisessä ja helpottaa näin esimerkiksi hyvää nukkuma-asentoa. Joustavuutensa ansiosta se palvelee erinomaisesti imetystyynynä pullo- ja rintaruokinnassa. 

Doomoon imetystyynyjen päällinen on valmistettu 95%  orgaanisesta puuvillasta. 

Doomoo Softy - imetystyyny helpottaa  ergonomisen  imetysasennon löytämistä. Imetystyyny muotoutuu vauvan vartalon mukaan ja tuo pienokaisen sopivalle korkeudelle. Tämä auttaa rentouttamaan vanhemman niska-hartiaseutua mahdollistaen kaikille mukavan ruokailuhetken. Doomoo Softy sopii erinomaisesti rinta- ja pulloruokintaan. 

Doomo Softy-imetystyynyllä vauva voi ruokailuhetkien lisäksi myös makoilla tai istuskella mukavasti. 

Comfy Big on imetystyyny, joka  sopii myös odotusaikaan ! Tyynyn avulla odottavan naisen on helpompi istua tai maata raskauden aikana.  Tyyny ohjaa äidin ergonomisempaan asentoon  ja tukee raskausvatsaa pitäen selkärangan luonnollisessa asennossa. 

Ihanan pehmeän unipesän eli Cocoon babynestin suunnittelussa on  erityishuomioitu turvallisuus. Irrotettavan vyön ansiosta vauva pysyy selinmakuulla ja materiaali pään alla on hengittävä.  Doomoon unipesä on avattavissa alaosastaan, minkä ansiosta pienokainen lepäilee siinä noin 8-kuukauden ikäiseksi. 

Kaunis puinen lelukaari tukee vauvan kehitystä: se kannustaa  tarkkailemaan, kuuntelemaan ja tarttumaan. Tumman ja vaalean värin kontrasti sekä värikkäät nauhat stimuloivat pienen vauvan näköaistia. Kuuloaisti saa ärsykkeitä rätisevästä lehdenmuotoisesta lelusta sekä helisevästä vuoresta. 

Cocoon Arch sopii täydellisesti Cocoon-unipesään, mutta on erinomainen leikittäväksi kehdossa, leikkamatolla tai babysitterissä.

 

Seat'n Swing on mukavan pehmeä istuin, joka on hetkessä muunnettavissa vauvan keinuvaksi oleskelutyynyksi.  Istuimessa on erillinen irrotettava turvavaljaspäällinen, joka on suositeltava erityisesti vauvoille, jotka eivät vielä osaa istua tuetta. 

Voit muovata tuolin asentoa painamalla sisällä olevia mikrokuituhelmiä ylemmäs tai alemmas. Saat muodostettua joko tasaisen unipesän tai istuvalle lapselle mukavan selkätuen. Tämä tuote on todella pitkäikäinen; se soveltuu vastasyntyneestä 25kiloon saakka. 

Unituki varmistaa vauvan turvallisen nukkuma-asennon; sen avulla lapsi ei pääse pyörähtämään vatsalleen. Ergonominen vauvan tyyny mahdollistaa paineen jakautumisen tasaisesti pikkuisen päähän antaen sen muotutua normaalisti ja vähentäen näen riskiä vinokalloisuuteen (flat head). Doomoolta löydät myös kiilatyynyt, jotka helpottavat flunssaista lasta ja vähentävät refluksioireita. 

Doomoon valikoimassa on myös tarvikkeita  rentouttaviin kylpyhetkiin. Kylpytyynyn tai kylvetystuen  avulla vauvan kylvettäminen on helpompaa. 

Myyntioikeus seuraavissa maissa:
Suomi