Ezimoovilta löydät tarpeelliset tuotteet lapsiperheen autoiluun. Ranskalainen yritys valmistaa tuotteensa kierrätysmateriaaleista ja heidän tavoitteena on tehdä lapsiperheen autoilusta helpompaa laadukkaasti ja ekologisesti.
Ezimoovin pakkaukset ovat myös valmistettu kierrätetystä materiaalista.
Autopeilit helpottavat lapsiperheen matkustamista

Ezimoov-autopeilin avulla takapenkillä matkustavan lapsen seuraaminen on helppoa ja turvallista autoa ajaessa. Peili on yksinkertainen ja nopea kiinnittää kaikentyyppisiin ajoneuvoihin. Laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettu Ezimoov- autopeilin turvallisuus on törmäystestattu.

Valikoimasta löytyvä yövalolla varustettu EZI MIRROR LED-peili on käytännöllinen myös yöaikaan matkustaessa. Himmeä LED-valo on miellyttävä eikä häikäise. Valo on helppo aktivoida kaukosäätimellä.

Penkinsuojat kierrätysmuovista

Hiekka, kura ja vesi kulkeutuvat erityisesti lasten vaatteissa ja kengissä helposti auton sisälle. Usein myös välipalahetki automatkalla jättää takapenkin epäsiistiksi. Suojaamalla penkit vältät auton imuroinnin tarvetta ja vähennät myös turvaistuinten aiheuttamaa verhoilun kulumista. 

Ezimoovin valikoimasta löydät kierrätysmuovista valmistettujen penkinsuojien lisäksi myös etupenkin selkänojaa suojaavat tuotteet. 

Myyntioikeus seuraavissa maissa: 
Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Norja ja Tanska