Stonz

Kanadalaisen Stonzin tuotevalikoimasta löydät varusteet aktiiviseen ulkoiluun: Booties ensijalkineet 0-3 -vuotiaalle, luonnonkumiset kemikaalittomat kumisaappaat, superkevyet Winter Bootz-talvikengät sekä lämpöiset Mittz-rukkaset.

BOOTIES

Stonz Booties on jalkaterapeuttien suosittelema ensijalkine 0-3 -vuotiaalle! Ns. paljasjalkakenkä mahdollistaa jalan luonnollisen liikkeen ja antaa näin lihasten kehittyä normaalisti. Palkituissa jalkineissa PLUSfoam-pohja, joka on pehmeä, joustava ja liukumaton. Kahdella kiinnikkeellä varmistetaan tossun jalassa pysyminen ja oikea istuvuus. Stonz Booties on erinomainen konttaavalle ja kävelyä harjoittelevalle lapselle!

Booties-jalkineet on valmistettu vettähylkivästä ja tuulenpitävästä 600D nylonkankaasta ja niissä on pehmoinen fleecevuori. Irroitettava Liners-lisävuori (myydään erikseen) mahdollistaa käytön myös kovemmilla pakkasilla. Stonz Booties sopii niin välikausi- kuin talvijalkineeksi.

LINERS -LISÄVUORI

Liners-lisävuori suojaa jalkoja kovemmilla pakkasilla.  

Vuoden 2019 uutuutena mustat linersit. 

Bootie Linersit on valmistettu lämpöisestä sherpa-fleecestä. Ne sopivat tyylikkäästi yhteen kaikkien kuosien kanssa. 

Rain Bootz Linersit on valmistettu pehmeästä velour-fleecestä. Niiden ansiosta samoja kumisaappaita voi käyttää ympäri vuoden. 

STONZ RAINBOOTS

Stonzin kumisaappaat valmistetaan kemikaalittomasti ja myrkyttömästi luonnonkumista; tuote ei sisällä PVC:tä, ftalaatteja, lyijyä, palonestoaineita tai formaldehydia. Luonnonkumi on kestävä ja kulutusta hyvin sietävä materiaali, joka ei murene tai halkeile käytössä muovin tavoin.

Stonz Rain Boot on joustava ja mukava jalassa. Liukumaton pohja ja Liners-lisävuori (myydään erikseen) mahdollistavat näiden kumisaappaiden käytön myös talvisemmilla keleillä.

Saatavana koossa 21-33

STONZ WINTERBOOTS

Markkinoiden kevyimmät (paino alle 500g) talvisaappaat Stonzilta! Stonzin Winter Boots-jalkineet on valmistettu Kanadassa ja ne pitävät jalat lämpöisinä jopa -50°C pakkasessa. Nämä talvijalkineet sopivat erinomaisesti vaihteleviin talvisäihin; kovista pakkasista viimatuleen ja räntäkeleihin.

Stonzin talvisaappaita on saatavana kaksi mallia: Scout (koot 22-27) ja Trek (koot 28-33)

Trek (koot 28-33)
 • Pakkasenkesto 50C
 • Säädettävä soljella kiinnitettävä nilkkaremmi ja tarrakiinnitys varressa.
 • Varsiosa avaamalla kenkä on helppo pukea ja riisua.
 • Irrotettava, pestävä Radiantex™- vuori, joka poistaa kosteutta.

Scout  (koot 22-27)

 • Pakkasenkesto -30C
 • Varsi taitettavissa täysin avoimeksi jolloin pienen lapsen jalka on helppo liu’uttaa kengän sisään
 • Kiristysremmi nilkan ympärillä takaa kengän jalassa pysymisen
MITTZ -RUKKASET

Mitts-talvirukkaset ovat 100% vedenpitävät ja niissä on hengittävä fleecevuori. Pitkälle käsivarteen ulottuvan varrenja kahden kiristettävän kiinnikkeen ansiosta nämä pakkasrukkaset pysyvät erinomaisesti käsissä ja suojaavat lumileikeissä. 

Mallistosta löydät myös vauvan peukalottomat pakkasrukkaset! 

 • Vedenpitävyys 5,000mm
 • Tuulenpitävyys PSI 5000
 • 150g, 3M Thinsulate
 • Konepestävät

UUTUUS! POLARISOIDUT AURINKOLASIT 0-6 -VUOTIAILLE!

Stonzin Sunnies -aurinkolasit ovat polarisoidut ja niissä on UV 400-100% UVA/UVB-suoja. Taipuisat sangat kestävät vääntelyä ja pienempien (0-2v.) sangat ovat käännettävissä kiinnikkeiksi Stonzit Sunnies- aurinkolasien sangoissa on, joiden avulla lasit pysyvät päässä kovemmassakin menossa.  

KEMIKAALITTOMAT UV-ASUT!

Stonzin missiona on tukea lapsiperheiden aktiivisempaa elämäntapaa. Ulkona liikkuminen ja erityisesti siellä viihtyminen on pitkälti kiinni varusteista. Luonnollisena jatkeena syksyn ja talven tuotteille Stonz lanseerasi viime vuonna ensimmäisenä kesämallistonsa!

Kesän 2019 uutuutena UV-hatut!

Stonzin UV-vaatteiden suojaustaso (50UPF) on saavutettu kemikaalittomasti! Kosteutta poistava kangas kuivuu nopeasti,  lisäten käyttömukavuutta. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty Thermocline-materiaalia, mikä tekee vaatteesta hengittävän.