Stonz

Kanadalaisen Stonzin tuotevalikoimasta löydät varusteet aktiiviseen ulkoiluun: Booties ensijalkineet 0-3 -vuotiaalle, luonnonkumiset kemikaalittomat kumisaappaat, superkevyet Winter Bootz-talvikengät sekä lämpöiset Mittz-rukkaset.

KEMIKAALITTOMAT UV-ASUT!

Stonzin missiona on tukea lapsiperheiden aktiivisempaa elämäntapaa. Ulkona liikkuminen ja erityisesti siellä viihtyminen on pitkälti kiinni varusteista. Luonnollisena jatkeena syksyn ja talven tuotteille Stonz lanseerasi viime vuonna ensimmäisenä kesämallistonsa!

Kesän 2019 uutuutena UV-hatut!

Stonzin UV-vaatteiden suojaustaso (50UPF) on saavutettu kemikaalittomasti! Kosteutta poistava kangas kuivuu nopeasti,  lisäten käyttömukavuutta. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty Thermocline-materiaalia, mikä tekee vaatteesta hengittävän.

UUTUUS! POLARISOIDUT AURINKOLASIT 0-6 -VUOTIAILLE!

Stonzin Sunnies -aurinkolasit ovat polarisoidut ja niissä on UV 400-100% UVA/UVB-suoja. Taipuisat sangat kestävät vääntelyä ja pienempien (0-2v.) sangat ovat käännettävissä kiinnikkeiksi Stonzit Sunnies- aurinkolasien sangoissa on, joiden avulla lasit pysyvät päässä kovemmassakin menossa.  

BOOTIES

Stonzin Booties on jalkaterapeuttien ja neuvoloiden suosittelema ensijalkine 0-3 -vuotiaalle! Ns. paljasjalkakenkä antaa jalalle tilaa liikkua ja antaa näin lihasten kehittyä normaalisti.  

Palkituissa jalkineissa on pehmeä liukumaton PLUSfoam-pohja (M-XL), joka on erinomainen konttaavalle ja kävelyä harjoittelevalle lapselle. Kahdella kiinnikkeellä varmistetaan tossun jalassa pysyminen ja oikea istuvuus. 

Booties- kokotaulukko

-

Booties-jalkineet on valmistettu vettähylkivästä ja tuulenpitävästä 600D nylon-kankaasta ja niissä on pehmoinen fleecevuori. Irroitettava Linerz-lisävuori mahdollistaa käytön myös kovemmilla pakkasilla. 

Tuotetta löytyy kaksi eri mallia: S-koko (0-9kk) ja PLUSFoam M-XL (9kk- n.3v.). Runsaasta kuosivalikoimasta löytyy varmasti miellyttävä pari myös vaativampaan makuun.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

WINTER BOOTZ

Stonzin talvikengät valmistetaan Kanadassa ja niiden pakkasenkestävyys on jopa -50 astetta. Kengät ovat markkinoiden keveimmät, alle 500 g. Kaksi eri mallia: Scout ja Trek. Värivaihtehtoja on neljä (grey/black, lime/black, blue/black, pink/black)

  • Vedenpitävä, liukumaton , patentoitu XFS- pohja
  • Liukumisenestoluokka kaksinkertainen  ja kulumisenestoluokka 19-kertainenvaadittuun standardiin nähden. 

TUTUSTU VALIKOIMAAN

SCOUT (koot 22-27)
  • Pakkasenkesto -30C
  • Varsi taitettavissa täysin avoimeksi jolloin pienen lapsen jalka on helppo liu’uttaa kengän sisään
  • Kiristysremmi nilkan ympärillä takaa kengän jalassa pysymisen
TREK (koot 28-37)
  • Pakkasenkesto -50C
  • Irrotettava, pestävä Rediantex- vuori
STONZ RAINBOOTZ

Stonzin kumisaappaat valmistetaan kemikaalittomasti ja myrkyttömästi luonnonkumista.  Luonnonkumi on kestävä ja kulutusta hyvin sietävä materiaali, joka ei murene tai halkeile käytössä muovin tavoin. Erillisen Linerz-lisävuoren avulla saat kumisaappaat sopiviksi myös Suomen talvisiin keleihin. Saatavana keltaisena ja harmaana koossa 21-35.

Stonzin kumisaappaiden kokotaulukko

TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAN

MITTZ -RUKKASET

Mittz -rukkasten parhaana ominaisuuten voidaan pitää täysin vedenpitävää, pitkälle käsivarteen tulevaa vartta. Rukkanen istuu hyvin lapsen käteen ja pysyy päällä vauhdikkaimmissakin leikeissä. Mallistosta löytyy myös vauvan peukaloton rukkanen.  Saatavilla neljää eri väriä kahdessa eri mallissa. 

Stonzin talvirukkasten kokotaulukko

TUTUSTU VALIKOIMAAN

LINERZ -LISÄVUORI

Linerz-lisävuori suojaa jalkoja kovemmilla pakkasilla.  

Bootie Linerzit on valmistettu lämpöisestä sherpa-fleecestä. Ne sopivat tyylikkäästi yhteen kaikkien kuosien kanssa. 

Rain Bootz Linerzit on valmistettu pehmeästä velour-fleecestä. Niiden ansiosta samoja kumisaappaita voi käyttää ympäri vuoden.