Uusi tuotemerkki!

Banwood on lifestyle-brändi jolla on intohimo luoda huippuluokan pyöräilytuotteita lapsille. Heidän ydinarvot ovat turvallisuus, korkea laatu ja ajaton muotoilu ja he ovat keskittyneet luomaan hienoimpia polkupyöriä jotka ovat yhtä turvallisia kuin tyylikkäitä. 

 Banwoodin tuotteet ovat kehitetty korostaen ajatonta skandinaavista tyyliä, laatua ja turvallisuutta. Banwoodin tuotteet ovat nykyaikaisia, joista löytyy ripaus retro viehätystä. Avainsanat koko suunnitteluprosessissa ovat olleet yksinkertaisuus, minimalismi ja toimivuus. 
Classic Bike

Lasten polkupyörä on suunniteltu maalaismaisista ja kestävistä huippuluokan materiaaleista. Runko on terästä ja ohjaustanko alumiinia. Satula ja kahvat on valmistettu huippuluokan tekonahasta, joka sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja joka on helppo pyyhkiä pois. Irrotettava pajukori on välttämätön päivien seikkailuihin!

Trike

Banwood Trike lasten kolmipyörät ovat täydellinen vaihtoehto seikkailuun perheen pienimmille jotka ovat harjoittelemassa pyöräilemään.  Kolmipyöräinen on suunniteltu kestämään useamman sukupolven.

 

Balance Bike

Unohda harjoituspyörät, Banwoodin vintage tasapainopyörä on turvallinen ja mukava vaihtoehto perheen pienimille. Pyörä luonnollisesti kehittää lapsen tasapainoa ja ohjausta. 

 

Scooter

On aika potkutella ympäri maailmaa. Banwoodin kolmipyöräinen potkulauta on luotu Banwoodin arvojen mukaisesti painottaen ajatonta muotoilua, laatua ja turvallisuutta.  Banwoodin oma patentoitu Easy Ride Steering System helpottaa potkulaudan ohjaamista. Sen ainutlaatuinen ja pitkälle kehitetty kulmansäätöjärjestelmä säätää etupyörien kääntöaluetta, mikä helpottaa kääntymistä.

Helmet

Banwood lasten kypärät ovat ihanteellisia pitämään pienet pyöräilijät turvassa heidän pyöräseikkailuillaan. Niissä on kestävä ABS-ulkokuori maksimaalisen suojan takaamiseksi ja katutyylinen muotoilu eri tyylikkäissä väreissä.

 

Myyntioikeus seuraavissa maissa: Suomi