Rintapumput ja rintamaidon keräys

Yleistä tieota Medelan rintapumpuista

Medela tutkii ja kehittää jatkuvasti pumppaustekniikkaa tehokkaamman, luonnollisemman ja mukavamman pumppaustekniikan luomiseksi. Kaikki henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut Medela pumput on varustettu tutkimukseen perustuvalla 2-Phase Expression -teknologialla, PersonalFit Flex -rintasuojilla ja helppokäyttöisillä mutta tehokkailla esiohjelmoiduilla pumppausasetuksilla.

2-Phase Expression teknologia
Jokaisen imetyksen alussa vauva käyttää lyhyttä, nopeaa imua stimuloidakseen maidontuotantoasi. Kun maito alkaa herumaan, vauva siirtyy hitaampaan, voimakkaampaan imuun, joka imee mahdollisimman paljon maitoa.
Medela-pumput matkivat tätä vauvojen luonnollista imemiskäyttäytymistä.

PersonalFit Flex/FlexTM teknologia
105 asteen avautumiskulma, pehmeä reuna ja soikea muoto paremman istuvuuden takaamiseksi, PersonalFit FlexTM -suojus painaa vähemmän maitokanavia kuin perinteiset rintasuojat, mikä johtaa tehokkaampaan ja
mukavampaan pumppausistuntoon. Enemmän mukavuutta sinulle, enemmän maitoa vauvallesi – kliinisesti todistettu.

Pre-programmed pumppaus asetukset
Medelan yhdistetyt nopeus- ja tyhjiöasetukset on esiohjelmoitu laajan imetyksen ja pumppauksen tutkimuksemme perusteella varmistamaan tehokkaan rintamaidon erittymisen ja käytön helppouden. Helppokäyttöinen – yksinkertainen säätö +/- avulla auttaa äitejä löytämään täydellisen tehon.

 

Medelan rintapumppuvalikoima kattaa kaikki imettävien äitien mahdolliset tarpeet. 

 

Minkä tyyppinen rintapumppu minun pitäisi valita?

On kolme päävaihtoehtoa. Näiden ymmärtäminen auttaa sinua päättäessäsi, mitä haluat rintapumpulta.

Manuaalinen vai sähköinen pumppu? Manuaaliset pumput ovat halvempia kuin sähköiset, hiljainen ja kätevä satunnaiseen pumppaukseen. Käsipumput voivat olla haastavia usein käytettäessä, koska on pumpattava jatkuvasti jotta luo tyhjiön. Useampaan käyttöön sähköiset rintapumput ovat helpompia ja kätevämpiä, koska moottori hoitaa pumppauksen puolestasi. Kaikki Medelan sähköiset rintapumput ovat kätevästi myös akkukäyttöisiä, joko ladattavalla akulla tai AA-paristoilla.

Yksilö vai tuplapumppu?

Sähköinen yksilöpumppu on ideaali ajoittain tapahtuvaan pumppaukseen. Tuplapumppua (joka pumppaa maitoa
molemmista rinnoista samaan aikaan) on helpompi käyttää säännöllisesti, esimerkiksi töihin palaamisen vuoksi. Sen lisäksi, että tuplapumppu puolittaa pumppaus ajan, se tuottaa keskimäärin 18% enemmän maitoa kuin pumppaus molemmista rinnoista vuorotellen. Tämä tekee tuplapumpusta loistavan valinnan kiireisille äideille. Maidossa jonka saa tuplapumppauksesta on myös korkeampi rasva- ja kaloripitoisuus.

Rintamaidon keräys

Medelan tuotevalikoimasta löydät myös tuotteita tukemaan pumppausta, kuten rintamaidon säilytyspulloja, rintamaidon säilytyspusseja, maidonkerääjiä ja sterilointipusseja!