SELENACARE:lta löydät astetta vastuullisemmat kuukautisalushousut 

SELENACAREn kuukautisalushousuista voit valita riittävän imukyvyn kuukautistesi jokaiseen päivään! SELENACAREn valikoimasta löydät kuukautisalushousujen lisäksi myös kestokäyttöiset pikkuhousunsuojat ja alushousut virtsankarkailuun.

Siirtymisellä kertakäyttöisistä kuukautissuojista pitkäikäisiin vaihtoehtoihin on monia etuja. Tamponeihin ja terveyssiteisiin verrattuna, tuotteen ympäristövaikutus on huomattavasti pienempi. Ekologisuuden lisäksi uudelleenkäytettävien kuukautissuojien käytöllä on positiivinen vaikutus myös kukkarossa.

 

Mitä kuukautisalushousut ovat?

Kuukautisalushousut eli menkkapikkarit ovat helppokäyttöisimpiä ja huomaamattomimpia kuukautissuojia; niitä käytetään tavallisten alusvaatteiden tavoin. Tuote tarjoaa täyden suojan päivällä ja yöllä kaikkien aktiviteettien aikana.

SELENACAREn kuukautisalushousuissa on sisäänrakennettu imukykyinen tyyny. Tämä useista kerroksista koostuva tyyny suojaa imee kuukautisvuodon ja suojaa epämiellyttäviltä hajuilta. SELENACAREn malliston imukykyisimmät kuukautissalushousut tarjoavat jopa 8 tunnin vuotosuojan! Monista kerroksista huolimatta kangasteknologiaa on erittäin ohutta, alle 2 mm, jolloin kuukautisalushousut ovat miellyttävät päällä.

Laaja koko- ja mallivalikoimasta kuukautisalushousut kaikkiin vuotopäiviin

Haluamme, että tunnet olosi hyväksi myös kuukautisten aikana. Tästä syystä SELENACAREn kuukautisalushousujen imukyky ja ulkonäkö kulkevat käsi kädessä. Mallistosta löydät varmasti mieleisesi mallin: korkea- tai matalavyötäröiset, pitsikoristeiset, stringit ja hipsterit. Mustan perusvärin lisäksi voit valita kuukautisalushoususi myös muissa väreissä mallista riippuen.

SELENACAREn kokovalikoima on laaja: saatavana koot S-XXL. Tämän lisäksi tuotemerkillä on oma nuorisomallistonsa koossa 152-168cm.

SELENACAREn hygienia perustuu SILVERPLUS® – hopeakloridiin

SELENACAREn tuotteiden imukykyiset kerrokset on varustettu RUDOLF GROUPin antimikrobisella SILVERPLUS® – viimeistelyllä. SILVERPLUS® estää hajua aiheuttavien bakteerien lisääntymisen ja alusvaatteet pysyvät hygieenisesti puhtaina myös alhaisissa pesulämpötiloissa (30 °C).

Hopeaioniteknologia on sertifioitu OEKO-TEX® Standard 100 -standardin mukaisesti. OEKO-TEX takaa, että kaikki ainesosat on testattu haitallisten aineiden varalta ja että tuote on vaaraton terveydelle.

Kysytyimmät kysymykset kuukautisalushousuista

Kuinka monet kuukautisalushousut tarvitaan?

Päivätasolla tarvitset 1-3 alushousuja riippuen siitä kuinka runsaat kuukautiset sinulla on.

Kuukautisalushousujen etuna on se, että ne voidaan tavallisen pyykin mukana koneessa. Se, kuinka monet kuukautisalushousut tarvitset yksien kuukautisten aikana, riippuu kuukautisten keston lisäksi siitä kuinka usein peset pyykkiä.

Mikäli peset pyykkiä useita kertoja viikossa, suosittelemme hankkimaan alushousuja 4-5 kappaletta. Stressittömimmin selviät kuukautisista 6-8 kappaleella.

Miten kuukautisalushousut pestään?

Huuhtele alushousut käytön jälkeen kylmällä vedellä, jonka jälkeen ne voi lisätä muun pyykin joukkoon. SELENACAREn alushousujen sisäänrakennetun antibakteerisen suojan ansiosta 30asteen pesulämpötila riittää. Samalla voidaan vähentää energiankulutusta pesun aikana, mikä tekee puhdistusprosessista entistä ympäristöystävällisemmän. Säästät siis energiaa ja suojelet ympäristöä!

Kuukautisalushousut tulisi pesun jälkeen kuivattaa huoneenlämmössä.

 Ympäristöystävällisempi vaihtoehto terveyssiteille

SELENACAREn pestävät pikkuhousunsuojat ja terveyssiteet asettuvat miellyttävästi ihoa vasten ja yksinkertaisen kiinnitysmekanisminsa avulla kuukautissuoja pysyy hyvin paikallaan. Kuukautisalushousujen tavoin, myös tämän  tuotteen luotettavuus perustuu SILVERPLUS®-viimeistelyyn joka estää hajua aiheuttavien bakteerien lisääntymisen.

Uudelleenkäytettävät kuukautissuojat sopivat erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön. Kuukautisten raskaampina päivinä suosittelemme käyttämään sidettä yhdessä kuukautiskupin kanssa.

Alushousut virtsankarkailuun

Huomaamaton suoja virtsankarkailuun

Virtsankarkailu aivastaessa, nauraessa, nostaessa tai fyysisessä rasituksessa, on kiusallinen vaiva. SELENACAREN inkontinenssihaasteisiin tarkoitetut alushousut imevät nesteen ja estävät epämiellyttävien hajujen muodostumisen.

Tuotemerkin valikoimassa alushousut virtsankarkailuun löydät miesten- ja naistenmalleissa.