UUSI TUOTEMERKKI TULOSSA KIDDEXIN MAAHANTUONTIIN!

Oletko kiinnostunut jälleenmyynnistä? Olethan yhteydessä info@kiddex.fi

SELENACAREn kuukautisalushousuista voit valita riittävän imukyvyn kuukautistesi jokaiseen päivään! SELENACAREn valikoimasta löydät kuukautisalushousujen lisäksi myös kestokäyttöiset pikkuhousunsuojat, kuukupit ja alushousut virtsankarkailuun.

Siirtymisellä kertakäyttöisistä kuukautissuojista pitkäikäisiin vaihtoehtoihin on monia etuja. Tamponeihin ja terveyssiteisiin verrattuna, tuotteen ympäristövaikutus on huomattavasti pienempi. Ekologisuuden lisäksi uudelleenkäytettävien kuukautissuojien käytöllä on positiivinen vaikutus myös kukkarossa.

Mitä kuukautisalushousut ovat?

Kuukautisalushousut eli menkkapikkarit ovat helppokäyttöisimpiä ja huomaamattomimpia kuukautissuojia; niitä käytetään tavallisten alusvaatteiden tavoin. Tuote tarjoaa täyden suojan päivällä ja yöllä kaikkien aktiviteettien aikana.

SELENACAREn kuukautisalushousuissa on sisäänrakennettu imukykyinen tyyny. Tämä useista kerroksista koostuva tyyny suojaa imee kuukautisvuodon ja suojaa epämiellyttäviltä hajuilta. SELENACAREn malliston imukykyisimmät kuukautissalushousut tarjoavat jopa 8 tunnin vuotosuojan! Monista kerroksista huolimatta kangasteknologiaa on erittäin ohutta, alle 2 mm, jolloin kuukautisalushousut ovat miellyttävät päällä.

Laaja koko- ja mallivalikoimasta kuukautisalushousut kaikkiin vuotopäiviin

Haluamme, että tunnet olosi hyväksi myös kuukautisten aikana. Tästä syystä SELENACAREn kuukautisalushousujen imukyky ja ulkonäkö kulkevat käsi kädessä. Mallistosta löydät varmasti mieleisesi mallin: korkea- tai matalavyötäröiset, pitsikoristeiset, stringit ja hipsterit. Mustan perusvärin lisäksi voit valita kuukautisalushoususi myös muissa väreissä mallista riippuen.

SELENACAREn kokovalikoima on laaja: saatavana koot S-XXL. Tämän lisäksi tuotemerkillä on oma nuorisomallistonsa koossa 152-168cm.

SELENACAREn hygienia perustuu SILVERPLUS® - hopeakloridiin 

SELENACAREn tuotteiden imukykyiset kerrokset on varustettu RUDOLF GROUPin antimikrobisella SILVERPLUS® - viimeistelyllä. SILVERPLUS® estää hajua aiheuttavien bakteerien lisääntymisen ja alusvaatteet pysyvät hygieenisesti puhtaina myös alhaisissa pesulämpötiloissa (30 °C).

Hopeaioniteknologia on sertifioitu OEKO-TEX® Standard 100 -standardin mukaisesti. OEKO-TEX takaa, että kaikki ainesosat on testattu haitallisten aineiden varalta ja että tuote on vaaraton terveydelle.

Astetta vastuullisemmat GOTS-sertifioidut kuukautisalushousut luomupuuvillasta

GOTS-sertifioitu luomupuuvilla on miellyttävä ja hiostamaton ihoa vasten. Imukykyiset kerrokset on varustettu korkealaatuisella Lyocellilla, joka on biohajoava, puhtaasti kasvipohjainen kuitu (FSC). Näin ollen Organic-mallistossa ei käytetä biosidejä.

GOTS-sertifikaatti tarkoittaa, että vastuullisuus huomioidaan tuotannossa, toimitusketjussa ja itse tuotteessa.

Kysytyimmät kysymykset kuukautisalushousuista

Kuinka monet kuukautisalushousut tarvitaan?

Päivätasolla tarvitset 1-3 alushousuja riippuen siitä kuinka runsaat kuukautiset sinulla on.

Kuukautisalushousujen etuna on se, että ne voidaan tavallisen pyykin mukana koneessa. Se, kuinka monet kuukautisalushousut tarvitset yksien kuukautisten aikana, riippuu kuukautisten keston lisäksi siitä kuinka usein peset pyykkiä.

Mikäli peset pyykkiä useita kertoja viikossa, suosittelemme hankkimaan alushousuja 4-5 kappaletta. Stressittömimmin selviät kuukautisista 6-8 kappaleella.

Miten kuukautisalushousut pestään?

Huuhtele alushousut käytön jälkeen kylmällä vedellä, jonka jälkeen ne voi lisätä muun pyykin joukkoon. SELENACAREn alushousujen sisäänrakennetun antibakteerisen suojan ansiosta 30asteen pesulämpötila riittää. Samalla voidaan vähentää energiankulutusta pesun aikana, mikä tekee puhdistusprosessista entistä ympäristöystävällisemmän. Säästät siis energiaa ja suojelet ympäristöä!

Kuukautisalushousut tulisi pesun jälkeen kuivattaa huoneenlämmössä. 

Näppärä kuukuppi tarjoaa suojan useiksi vuosiksi

Kuukautiskuppi eli kuukuppi minimoi kuukautisista aiheutuvan jätteen määrän ja on käytössä yksi näppärimmistä ja edullisimmista kuukautissuojista. Toisin kuin tamponi, kuukuppi ei ime vuotoa, minkä ansiosta se ei myöskään kuivata emätintä. 

Kuukautiskuppi taitetaan ja työnnetään emättimeen kuukautisveren keräämiseksi. On olemassa erilaisia taittotekniikoita, kuten C-taitto ja S-taitto. SELENACAREn nettisivuilta löydät tästä erinomainen oppaan.  

Vinkki: helpottaaksesi kuukupin asettamista sisään, voit halutessasi kostuttaa sen vedellä. Suosittelemme tutustumaan myös erilaisiin tapoihin taitella kuppi. 

Säännöllinen pesu pitää kuukupin hygieenisenä
  • Kuukuppi kestää hyvin kiehuvaa vettä, joten voit steriloida sen keittämällä (5 min). Vaihtoehtoisesti voit pyyhkiä silikonisen kupin alkoholipitoisella tarkoitukseen valmistetulla puhdistusaineella. 
  • Kuukautisten aikana riittää, että huuhtelet kuukautiskupin vedellä ja miedolla nestesaippualla. 
  • Kuukautisten jälkeen suosittelemme puhdistamaan tuotteen ensin miedolla saippuapesulla, jonka jälkeen keittämään sen kiehuvassa vedessä 5 minuuttia. 
Oikean kokoinen kuukuppi on vuotovarma

Helpoiten löydät oikean kuukupin koon mittaamalla sormillasi kohdunkaulan. Voit tehdä tämän asettamalla yhden sormen (mieluiten etu- tai keskisormesi) emättimeen. Mittaa sitten pituus emättimen sisäänkäynnistä sormen kärkeen hyödyntäen toista kättäsi.

On tärkeää, että teet mittauksen kuukautisten aikana, koska kohdunkaula on usein syvempi täällä. Muuten, kohdunkaulan korkeus voi myös muuttua kuukautisten aikana, joten toista mittaus muutaman kerran eri päivinä.

Huomioi lantionpohjan lihasten vahvuus

LANACAREn mallistosta löydät pehmeämpiä ja kovempia kuukuppeja. Mikä kuukautiskuppi sopii sinulle, riippuu lantionpohjan lihasten vahvuudesta. Jos sinulla on heikko tai normaali lantionpohja, suosittelemme valitsemaan pehmeämmän tuotteen, kuten SELENACARE Premium-kuukupin. Kovempi kuppimalli eli SELENACARE Active on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on vahvat lantiopohjan lihakset. 

 Ympäristöystävällisempi vaihtoehto terveyssiteille 

SELENACAREn pestävät pikkuhousunsuojat ja terveyssiteet asettuvat miellyttävästi ihoa vasten ja yksinkertaisen kiinnitysmekanisminsa avulla kuukautissuoja pysyy hyvin paikallaan. Kuukautisalushousujen tavoin, myös tämän  tuotteen luotettavuus perustuu SILVERPLUS®-viimeistelyyn joka estää hajua aiheuttavien bakteerien lisääntymisen. 

Uudelleenkäytettävät kuukautissuojat sopivat erinomaisesti myös päivittäiseen käyttöön. Kuukautisten raskaampina päivinä suosittelemme käyttämään sidettä yhdessä kuukautiskupin kanssa. 

Huomaamaton suoja virtsankarkailuun 

 

Virtsankarkailu aivastaessa, nauraessa, nostaessa tai fyysisessä rasituksessa, on kiusallinen vaiva. SELENACAREN inkontinenssihaasteisiin tarkoitetut alushousut imevät nesteen ja estävät epämiellyttävien hajujen muodostumisen. 

Tuotemerkin valikoimassa alushousut virtsankarkailuun löydät miesten- ja naistenmalleissa.