HOPPSTAR kamerat kannustaa lapsia tutkimaan maailmaa! Kuvaaminen on luovaa ja hauskaa tekemistä pienille seikkailijoille. Kamerat tarjoavat mahdollisuuden tallentaa ja tulostaa lastesi valokuvahetket tulevaisuutta varten.

Hoppstar haluaa valokuvauksen avulla auttaa lapsia ilmaisemaan luovuuttaan, terävöittämään havainnointitaitojaan ja kehittämään hienomotorisia taitojaan. Tämän takia kamerat ovat opettavaisia leluja, eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräisiä pelejä.

Valokuvien ottamisen hauskuuden säilyttämiseksi kaikissa kameroissa on kuitenkin söpöt filtterit ja kehykset, joita lapset voivat kokeilla ottaessaan valokuvia.
Kameroilla on laadukas ja kevyt rakenne, ja ne ovat valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista. Rakenne tekee niistä erityisen kestäviä iskuja vastaan, mutta myös kevyitä ja miellyttäviä käyttää.
HOPPSTAR kameroiden kaunis muotoilu houkuttaa lapsia, ja ne ovat saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, jotta jokaiselle taiteilijalle löytyisi mieleinen.

Mallit

Rookie

HOPPSTAR Rookie kamera tekee vaikutuksen ihastuttavalla muotoilullaan. Suuret painikkeet tekevät siitä erityisen helppokäyttöisen. Irrotettava ja vaihdettava silikonikotelo suojaa rikkoutumiselta ja antaa samalla hyvän otteen kameran pitämiseen ja käyttämiseen helposti. Rookie sisältää suosittuja ominaisuuksia, kuten valokuvakehykset, hauskat filtterit ja kasvojentunnistuksen. Se tarjoaa lapsille monia hauskoja tapoja tutkia luovuuttaan ja kehittää taitojaan. Rookie kamerasta löytyy 16 Gt tallennustilaa jopa 8 000 valokuvalle.

Irrotettava silikoni kotelo suojaa kameraa rikkoutumiselta ja samalla helpottaa kameran käsittelyä

Sertifioitu laatu: CE, EN71, RoHS, CCC, MA.

Expert

HOPPSTAR Expert kamera tarjoaa hauskaa, luovaa tekemistä lapsille! Kamerasta löytyy kaikki tarvittavat toiminnot maailman tutkimiseen ja muistojen luomiseen: valokuvien ottaminen, ylimääräinen selfie-kamera takana, 16 Gt tallennustilaa jopa 8 000 valokuvalle ja 2 tunnille videokuvaa. Kamera on varustettu myös helppokäyttöisellä valikolla ja vaihdettavilla silikonikuorilla, jotka suojaavat rikkoutumiselta.
Expert kameralla on myös suosittuja ominaisuuksia, kuten valokuvakehykset, hauskat filtterit ja kasvojentunnistus.

Sertifioitu laatu: CE, EN71, RoHS, CCC, MA.

Artist

HOPPSTAR Artist kameran avulla voit ottaa valokuvia ja tulostaa ne heti! Vain kolmessa sekunnissa sinulla on valokuva edessäsi mustavalkoisena. Voit värittää sen, välittää sen eteenpäin, tai vain ihailla sitä!
Artist kamera tarjoaa myös: valokuvakehykset, hauskat filtterit, selfie-kameran, videotoiminnon ja paljon muuta!  16 Gt tallennustilaa jopa 8 000 valokuvalle ja 2 tunnille videokuvaa.
HOPPSTAR kamera kannustaa lapsia tutkimaan maailmaa! Kuvaaminen on luovaa ja hauskaa tekemistä pienille seikkailijoille. Kamerat tarjoavat mahdollisuuden tallentaa ja tulostaa lastesi valokuvahetket tulevaisuutta varten.

Sertifioitu laatu: CE, EN71, RoHS, CCC, MA.

Hoppstar kameroiden ominaisuuksia

Vastuullisuus ja sertifikaatit

 

Hoppstarin toimittajalla on BSCI- ja ISO-sertifikaatit. Toimitusketjun tuotteet ja materiaalit on sertifioitu EU-standardien mukaisesti.

 

1. Lyhyet kuljetusreitit aina kun mahdollista

Hoppstar tekee yhteistyötä tuotantokumppaneiden kanssa pitääkseen raaka-aineiden ja tuotekomponenttien reitit mahdollisimman lyhyinä. Hoppstar pyrkii tekemään samoin täällä Euroopassa parhaansa mukaan.
 

2. Hoppstar rakentaa ja myy tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia, joka pidentää niiden käyttöikää ja vähentää jätettä.

Korkea laatu ja siihen liittyvä pitkä käyttöikä. Hoppstar-tuotteet on rakennettu siten, että niillä on mahdollisimman pitkä käyttöikä. Näin vältetään uusien tuotteiden tuominen kiertoon esimerkiksi korvaavien tuotteiden kautta (ja alkuperäisen tuotteen hävittämisellä), ja viime kädessä syntyy vähemmän jätettä.

3. Hoppstar huoltaa tuotteet aina kun mahdollista, sen sijaan, että vaihtaisi viallisen tuotteen kokonaan uuteen.

4. Hoppstar vähentäny muovin käyttöä pakkauksissaa, jotta kierrätys olisi asiakkaille helpompaa, eikä muovipakkauksia olisi

Hoppstar poistaa muovin aina kun mahdollista. Hoppstar on tehnyt pakkauksistaan 99 % muovittomia (paitsi Expert-mallin pakkausikkuna).

Lisäosat

Myyntioikeus seuraavissa maissa: 
Suomi, Viro, Latvia ja Liettua