Hevea

Hevea on tanskalaista designia ja filosofiaa parhaimmillaan.  Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on tuotteiden perusta. 100%:sta turvallisuutta lapsellesi!

Lapsesi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistus päivämäärät ovat tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

 

Tiesitkö, että yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta 'hevea', joka tarkoittaa kumipuuta? Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu. Hevean tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisestä luonnonkumista ja yritys tukee toiminnallaan kumipuuteollisuutta.

Tuotteiden paketointi on FSC:n (Forest Stewradship Counsil:in) hyväksymää, eli vastuuntuntoisesti hoidettujen metsien puista. Kaikki Hevean lisätarvikkeet on tehty täysin orgaanisesta puuvillasta.

TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAN

Luonnonkuminen tutti on myrkytön, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto vastasyntyneestä taaperoon.

Koska tutti on kiinteä ja reiätön, se eliminoi bakteereja, taaten hygieenisimmän vaihtoehdon. Siitä ei myöskään irtoa palasia.

Tutin perhosmainen muoto lisää käyttömukavuutta antaen tilaa nenälle ja poskille. Pienet ilmareiät antavat ihon hengittää. Pehmeä ja hellä pikkuiseen suuhun!

Tutteja on saatavilla pyöreällä, symmetrisellä ja anatomisella imuosalla. Kuoseja löytyy viisi: Star & Moon, Crown, Car&Ufo, Duck ja Flower. 

 

Hevean kylpyleluissa ei ole lainkaan ns. ilmareikää, minkä vuoksi tuote pysyy hygieenisenä eikä kerää vettä sisäänsä. Kawan-ankan ja Tähtipallojen värjäyksessä on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia ja myrkyttömiä ainesosia. Valikoimaan kuuluu Kawan-ankkojen lisäksi myös Fred-sammakko, Alfie Jr.-ankka ja Polly-kala. 

 

 

Luonnonkuminen purulelu on hygieeninen ja ikenille paras vaihtoehto. Hevean valikoimista löydät Kawan-purulelun lisäksi myös suloisen Panda-purulelun.

UKK

Tuttien käyttöohjeet?

Tutit tulee pestä tai sterilisoida ennen käyttöä, joko tuttien/tuttipullojen pesuaineella kyseisen aineen ohjeiden mukaisesti, tai steriloimalla se kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen tutti on käyttövalmis.

Miksi luonnonkumi tuotteeni muuttavat väriä ajan kuluessa?

Hevean luonnonkumituotteissa ei käytetä antioxidantteja värin säilyttämiseksi, vaan se on täysin luonnon materiaalia ja muuttuu ajan kuluessa. Tämä on normaalia.

Miksi tutti on rasvainen ja tuoksuu hassulle kun otin sen paketista? Onko tämä vaarallista lapselleni?

Tämä ei ole ollenkaan vaarallista lapsellesi. Rasva on kasviöljyä, joka estää tuttia kuivumasta. Se katoaa kokonaan kun peset tutin ennen käyttöä. Haju taas on luonnonkumin ominaishaju, joka ei ole haitallinen, vaan ihan samanlainen kuin esimerkiksi omenan!

Kuinka kauan samaa luonnonkumituttia saa käyttää?

Suositeltu tutin käyttöaika on noin. kaksi kuukautta.

Voiko lapseni saada lateksista johtuvan allergisen reaktion Hevean tuotteista?

Se on hyvin epätodennäköistä. Latexin määrä Hevean tuotteissa on hyvin pieni, eikä yhtäkään allergista reaktiota ole tullut tietoon vielä, mutta asiakkaita kyllä varoitetaan allergisen reaktion pienestä mahdollisuudesta. Jos lapsesi on ennen reagoinut kumituotteisiin tai huomaat haitallisia oireita, käänny heti lääkärin puoleen.

Miten puhdistan Hevean kylpyleluja?

Kylpylelut tulisi pestä käsin. Tiskikone ei ole kylpyleluille sopiva pesutapa. Yksi pesutapa on sekoittaa hieman vettä etikkaan, ja pestä lelut siinä.

Miten purulelut tulisi puhdistaa ja voiko niitä laittaa kiehuvaan veteen?

Kawan: lelun voi pestä lämpimässä vedessä, tarvittaessa saippualla. Kawan purulelu EI kestä kiehuvaa vettä.

Panda: lelun voi puhdistaa kiehuvassa vedessä, mutta ei tiskikoneessa.


Miten purulelut tulisi puhdistaa ja voiko niitä laittaa kiehuvaan veteen?

Kawan: lelun voi pestä lämpimässä vedessä, tarvittaessa saippualla. Kawan purulelu EI kestä kiehuvaa vettä.

Panda: lelun voi puhdistaa kiehuvassa vedessä, mutta ei tiskikoneessa.