HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on jatkuva tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Ekologiset ja turvalliset tuotteet on valmistettu 100% luonnonkumista. Luonnonkumi on luonnonmateriaali joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. 

 

Luonnonmukaisuus ja myrkyttömyys on aina ollut se peruste, jolle HEVEAa on yrityksenä rakennettu. HEVEA taistelee aktiivisesti kestävämmän kehityksen puolesta ilmastonmuutosta vastaan.

 

Myyntioikeus seuraavissa maissa: 
Suomi, Viro, Latvia ja Liettua

Uutuus!

Tämä tuote sisältää:

 • 1 Wide neck borosilikaattisen lasipullon 150ml/5oz tai 250ml/8.5oz 
 • 1 luonnonkuminen koliikkia estävä tuttiosa
 • 1 luonnonkuminen tyhjiötiivistekorkki
 • 1 luonnonkuminen pullonsuoja

Hevean uuden yksilöpakkauspullon mukana tulee luonnonkuminen pullonsuoja,  joka peittää koko pullon pituuden - saatavilla kolmessa eri värivaihtoehdossa! Tämä helppokäyttöinen ja helposti irrotettava suojus suojaa pikkuisen käsiä juuri lämmitetyltä pullolta sekä takaa lisäsuojan pudotuksilta.  

Yksiosainen tuttiosa on valmistettu kokonaan 100% luonnonkumista. Tuttiosa sulkeutuu pullon kaulukseen tiukasti ilman vuotoja. Kaiken lisäksi pakkauksen mukana tulee luonnonkuminen korkki jossa on tyhjiötiiviste, joten sinun ei tarvitse huolehtia roiskeista tien päällä.

Mistä luonnonkumi tulee?

Hevea Brasiliens, tunnetummin kumipuu, on HEVEAn tuotteiden pääraaka-aine. 

Viljelmillä on miljoonia puita jotka “lypsetään” aikaisin aamusta siihen erikoistuneiden naisten ja miesten toimesta. Kumin "lypsämisellä" tarkoitetaan prosessia jossa lateksi valutetaan puunrunkoon tehdystä aukosta. Tehtävässä tarvitaan erityisiä taitoja, joilla mahdollistetaan puun terve ja pitkä elinkaari.

Kumipuista voi valuttaa lateksia keskimäärin 35 vuotta. Tuona aikana puu ehtii sitoa noin 20kg hiilidioksidia. Tällä tavoin HEVEA tuotteet ehkäisevät ilmastonmuutosta ja taistelevat sitä vastaan.

HEVEA -tuotteissa käytetty materiaali tulee Kaakkois-Aasiasta, jossa viljellään korkealaatuisinta kumipuuta. Yritys taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan  ja  työskentelee yhteistyössä valmistajien kanssa varmistaakseen hyvät työolosuhteet niin viljelmillä kuin tehtaissakin. 

Kun valintasi on  HEVEA -  valitset loistavan tuotteen lapsellesi ja maapallollemme!

Onko luonnonkuminen tuote kierrätettävää?

KYLLÄ! Luonnonkumi hajoaa joutuessaan tekemisiin auringon valon, kosteuden ja ilman kanssa.

Valitessasi kumituotteen muovisen tai silikonisen tuotteen sijaan, jotka on valmistettu öljystä ja petroleumista, ehkäiset ilmastonmuutosta!  Luonnonkumisen  tuotteen valmistus ei ole tuhonnut fossiilisia polttoaineita eikä puuviljelmiä.

Tiesitkö että luonnonkumisen lelun häviämiseen maapallolta kuluu aikaa noin vuosikymmen kun vastaavasti muovisen lelun häviämiseen kuluu 500-1000 vuotta?
 
Luonnonkumitutti on ekologinen ja myrkytön
 • Luonnonkuminen tutti on muoviton, myrkytön, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto vastasyntyneestä taaperoon.
 • Materiaali on 100% luonnonkumia joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.
 • Värjätty myrkyttömillä ja luonnonmukaisilla mineraalipohjaisilla väreillä.
 • Pehmeä ja hellä lapsen suuhun, mutta kestää pureskelua.
 • Koska tutti valmistettu yhdestä osasta, se eliminoi bakteereja taaten hygieenisimmän vaihtoehdon. Siitä ei myöskään irtoa palasia.
 • Tutin perhosmainen muoto lisää käyttömukavuutta antaen tilaa nenälle ja poskille. Pienet ilmareiät antavat ihon hengittää. Luonnonkumi tuntuu lämpöiseltä ihoa vasten.
 • Pehmeä ja hellä pikkuiseen suuhun!
 • Luonnonkumitutteja on saatavilla pyöreällä, anatomisella ja symmetrisellä imuosalla. 
 • Tutin voi keittää!
Mikä on BumiBébé?

HEVEAn BumiBébe on 100% luonnonkuminen ja näin TÄYSIN muoviton tutti.  Ihastuttavien pastellinsävyisten pyöreiden tuttien lisäksi BumiBébe´- mallistosta löydät suloisen purulelun. 

Luonnonkumisesta purulelusta helpotusta ärtyneisiin ikeniin!

Luonnonkuminen purulelu on hygieeninen ja ikenille paras vaihtoehto. Luonnonkumi on materiaalina samanaikaisesti sekä hellä että erittäin kestävä. Pehmeä kumi tuntuu mukavalta vauvan suussa ja kannustaa pureskeluun sekä ärtyneiden ikenien hieromiseen.  

Luonnonkumituotteet ruokailuun

Luonnonkumi on vahva luonnonmateriaali, joka kesää kulutusta. Täysin silikoniton ja muoviton ruokailualusta sopii myös sormiruokailua harjoitteleville!

HEVEAn supersuositut tuttipullot on valmistettu kestävästä karkaistusta lasista ja niissä on kaunis kuviointi. Lasinen tuttipullo on helppo pitää hygieenisenä ja tarvittaessa sen voi suojata luonnonkumisella tähtipallolla. Tuttipullojen tuttuiosat ovat 100% luonnonkumia!

“From trash to treasure”

HEVEAn  Upcycled-tuotteet valmistetaan hyödyntämällä käytöstä poistuneita tutteja ja tuotannosta ylijäänyttä luonnonkumia. Luonnonvaroja säästetään kun hyödyllinen materiaali muunnetaan toiseksi tuotteeksi, jolloin se saa uuden käyttötarkoituksen kautta suuremman arvon. 

Hygieeninen lelu vesileikkeihin

HEVEAn kylpyleluissa ei ole lainkaan ns. ilmareikää, minkä vuoksi tuote pysyy hygieenisenä eikä kerää vettä sisäänsä.  Värjäykseen käytetyt kasvipigmentit ovat elintarvikekäyttöön tarkoitettuja ja FDA:n hyväksymiä (U.S Food and Drug Administration 

HEVEA- malliston on suloiset Ocean-kylpylelut ruiskuttavat vettä  ilman että vesi jää homehtumaan lelun sisälle. Kylpylelu aukeaa kokonaisuudessaan alaosastaan jolloin tuotteen saa helposti kuivatettua kylvyn jälkeen. hahmot tarttuvat alaosastaan kaakeliin tai muihin sileisiin pintoihin, kuten vaikka ammeen reunaan. Tämä ominaisuus luo leikkeihin uusia mielikuvituksellisia hetkiä.

HEVEA Rubberwood Collection

HEVEAn Rubberwood-malliston tuotteissa käytetään kumipuuta, joka ei enää tuota lateksia luonnonkumiteollisuudelle.

Luonnonkumista valmistettu kuukuppi on luonnostaan kasvipohjainen  ja täysin myrkytön vaihtoehto kuukautisten aikaan. HEVEAn tuotteet eivät sisällä silikonia, muovia tai muita petrokemian tuotteita.  Tuote on biohajoava ja sen käyttöikä on 1-2 vuotta.

Luonnonkumi ei ole pelkästään ekologinen ja vastuullinen valinta, vaan se on myös erittäin pehmeä ja kestävä materiaali. HEVEAn kuukupin uniikki muoto ja materiaali tekevät siitä helposti taitettavan ja asetettavan. Kuukuppi tarjoaa suojan jopa 12 tunnin ajaksi! Lue lisää

Puppy Parade

Puppy Parade- tuotteet on valmistettu koko perheelle - materiaali ja muotoilu on kestävä niin lapsen leluksi kuin pikkukoiran puruleluksi. Pennut on suunniteltu erinomaisiksi lasten kylpyleluiksi ja rotuvalikoima tekee niistä myös suloisen keräilysarjan. Puppy Parade-luonnonkumileluissa käytetyt väriaineet ovat mineraalipohjaisia, jolloin voit olla varma että ovat täysin myrkyttömiä ja turvallisia. 

UKK

Tuttien käyttöohjeet?

Tutit tulee pestä tai sterilisoida ennen käyttöä, joko tuttien/tuttipullojen pesuaineella kyseisen aineen ohjeiden mukaisesti, tai steriloimalla se kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen tutti on käyttövalmis.

Miksi luonnonkumi tuotteeni muuttavat väriä ajan kuluessa?

Hevean luonnonkumituotteissa ei käytetä antioxidantteja värin säilyttämiseksi, vaan se on täysin luonnon materiaalia ja muuttuu ajan kuluessa. Tämä on normaalia.

Miksi tutti on rasvainen ja tuoksuu hassulle kun otin sen paketista? Onko tämä vaarallista lapselleni?

Tämä ei ole ollenkaan vaarallista lapsellesi. Rasva on kasviöljyä, joka estää tuttia kuivumasta. Se katoaa kokonaan kun peset tutin ennen käyttöä. Haju taas on luonnonkumin ominaishaju, joka ei ole haitallinen, vaan ihan samanlainen kuin esimerkiksi omenan!

Kuinka kauan samaa luonnonkumituttia saa käyttää?

Suositeltu tutin käyttöaika on noin. kaksi kuukautta.

Voiko lapseni saada lateksista johtuvan allergisen reaktion HEVEAn tuotteista?

 Lateksiallergia on hyvin harvinainen ja sitä esiintyy arviolta 1-2% väestöstä. Jos lapsesi on ennen reagoinut kumituotteisiin tai huomaat haitallisia oireita, käänny lääkärin puoleen.

Miten puhdistan HEVEAn kylpyleluja?

Kylpylelut tulisi pestä käsin. Tiskikone ei ole kylpyleluille sopiva pesutapa. Yksi pesutapa on sekoittaa hieman vettä etikkaan, ja pestä lelut siinä.

Miten purulelut tulisi puhdistaa ja voiko niitä laittaa kiehuvaan veteen?

Kawan: lelun voi pestä lämpimässä vedessä, tarvittaessa saippualla. Kawan purulelu EI kestä kiehuvaa vettä.

Panda: lelun voi puhdistaa kiehuvassa vedessä, mutta ei tiskikoneessa.