HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.

Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on tuotteiden perusta!   

Lapsesi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistuserä on tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

Tiesitkö, että yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta 'hevea', joka tarkoittaa kumipuuta? Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu. HEVEA taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tuotteiden paketointi on FSC:n (Forest Stewradship Counsil:in) hyväksymää, eli vastuuntuntoisesti hoidettujen metsien puista. 

Luonnonkumitutti on ekologinen ja myrkytön

 

  • Luonnonkuminen tutti on muoviton, myrkytön, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto vastasyntyneestä taaperoon.
  • Materiaali on 100% luonnonkumia joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.
  • Värjätty myrkyttömillä ja luonnonmukaisilla mineraalipohjaisilla väreillä.
  • Pehmeä ja hellä lapsen suuhun, mutta kestää pureskelua.
  • Koska tutti valmistettu yhdestä osasta, se eliminoi bakteereja taaten hygieenisimmän vaihtoehdon. Siitä ei myöskään irtoa palasia.
  • Tutin perhosmainen muoto lisää käyttömukavuutta antaen tilaa nenälle ja poskille. Pienet ilmareiät antavat ihon hengittää. Luonnonkumi tuntuu lämpöiseltä ihoa vasten.
  • Pehmeä ja hellä pikkuiseen suuhun!
  • Luonnonkumitutteja on saatavilla pyöreällä, anatomisella ja symmetrisellä imuosalla. 
UUTUUS!  “From trash to treasure”

HEVEAn uudet Upcycled-tuotteet valmistetaan hyödyntämällä käytöstä poistuneita tutteja ja tuotannosta ylijäänyttä luonnonkumia. Luonnonvaroja säästetään kun hyödyllinen materiaali muunnetaan toiseksi tuotteeksi, jolloin se saa uuden käyttötarkoituksen kautta suuremman arvon. 

Mallisto sisältää tähtipallon, ruokailualustan sekä uimaräpylät suloisissa pastellinsävyissä. 

Hygieeninen lelu vesileikkeihin

HEVEAn kylpyleluissa ei ole lainkaan ns. ilmareikää, minkä vuoksi tuote pysyy hygieenisenä eikä kerää vettä sisäänsä.  Värjäykseen käytetyt kasvipigmentit ovat elintarvikekäyttöön tarkoitettuja ja FDA:n hyväksymiä (U.S Food and Drug Administration Valikoimaan kuuluu Kawan-ankkojen lisäksi myös Fred-sammakko, Alfie Jr.-ankka ja Polly-kala. 

HEVEA- mallisto on kasvanut suloisilla Ocean-kylpyleluilla joissa on riemastusta herättävä veden ruiskutus mahdollisuus ilman että vesi jää homehtumaan lelun sisälle. Kylpylelu aukeaa kokonaisuudessaan alaosastaan jolloin tuotteen saa helposti kuivatettua kylvyn jälkeen. hahmot tarttuvat alaosastaan kaakeliin tai muihin sileisiin pintoihin, kuten vaikka ammeen reunaan. Tämä ominaisuus luo leikkeihin uusia mielikuvituksellisia hetkiä.

Luonnonkumituotteet ruokailuun

Lasinen tuttipullo on sekä hygieeninen että ekologinen vaihtoehto. Tuttiosa on valmistettu kuten myös Tähtipallo, luonnonkumista,  joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.  Lue lisää

HEVEAn luonnonkuminen ruokailualusta helpottaa siivoamista aterian jälkeen.  Reunojen ansiosta kaatuneet nesteet ym. eivät leviä alustaa pidemmälle ja neljä imukuppia pitävät ruokailualustan tukevasti kiinni pöydässä. 

Kauniit pastellisävyiset ruokailutuotteet  Upcycled-mallistossa

Luonnonkumisesta purulelusta helpotusta ärtyneisiin ikeniin!

Luonnonkuminen purulelu on hygieeninen ja ikenille paras vaihtoehto. HEVEAN valikoimista löydät Kawan-purulelun lisäksi myös suloisen Panda-purulelun.

HEVEA Rubberwood Collection

HEVEAn Rubberwood-malliston tuotteissa käytetään kumipuuta, joka ei enää tuota lateksia luonnonkumiteollisuudelle.

Mistä luonnonkumi tulee?

Hevea Brasiliens, tunnetummin kumipuu, on HEVEAn tuotteiden pääraaka-aine. 

Viljelmillä on miljoonia puita jotka “lypsetään” aikaisin aamusta siihen erikoistuneiden naisten ja miesten toimesta. Kumin "lypsämisellä" tarkoitetaan prosessia jossa lateksi valutetaan puunrunkoon tehdystä aukosta. Tehtävässä tarvitaan erityisiä taitoja, joilla mahdollistetaan puun terve ja pitkä elinkaari.

Kumipuista voi valuttaa lateksia keskimäärin 35 vuotta. Tuona aikana puu ehtii sitoa noin 20kg hiilidioksidia. Tällä tavoin HEVEA tuotteet ehkäisevät ilmastonmuutosta ja taistelevat sitä vastaan.

HEVEA -tuotteissa käytetty materiaali tulee Kaakkois-Aasiasta, jossa viljellään korkealaatuisinta kumipuuta. Yritys taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan  ja  työskentelee yhteistyössä valmistajien kanssa varmistaakseen hyvät työolosuhteet niin viljelmillä kuin tehtaissakin. 

Kun valintasi on  HEVEA -  valitset loistavan tuotteen lapsellesi ja maapallollemme!

 
Onko luonnonkuminen tuote kierrätettävää?

KYLLÄ! Luonnonkumi hajoaa joutuessaan tekemisiin auringon valon, kosteuden ja ilman kanssa.

Valitessasi kumituotteen muovisen tai silikonisen tuotteen sijaan, jotka on valmistettu öljystä ja petroleumista, ehkäiset ilmastonmuutosta!  Luonnonkumisen  tuotteen valmistus ei ole tuhonnut fossiilisia polttoaineita eikä puuviljelmiä.

Tiesitkö että luonnonkumisen lelun häviämiseen maapallolta kuluu aikaa noin vuosikymmen kun vastaavasti muovisen lelun häviämiseen kuluu 500-1000 vuotta?

UKK

Tuttien käyttöohjeet?

Tutit tulee pestä tai sterilisoida ennen käyttöä, joko tuttien/tuttipullojen pesuaineella kyseisen aineen ohjeiden mukaisesti, tai steriloimalla se kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen tutti on käyttövalmis.

Miksi luonnonkumi tuotteeni muuttavat väriä ajan kuluessa?

Hevean luonnonkumituotteissa ei käytetä antioxidantteja värin säilyttämiseksi, vaan se on täysin luonnon materiaalia ja muuttuu ajan kuluessa. Tämä on normaalia.

Miksi tutti on rasvainen ja tuoksuu hassulle kun otin sen paketista? Onko tämä vaarallista lapselleni?

Tämä ei ole ollenkaan vaarallista lapsellesi. Rasva on kasviöljyä, joka estää tuttia kuivumasta. Se katoaa kokonaan kun peset tutin ennen käyttöä. Haju taas on luonnonkumin ominaishaju, joka ei ole haitallinen, vaan ihan samanlainen kuin esimerkiksi omenan!

Kuinka kauan samaa luonnonkumituttia saa käyttää?

Suositeltu tutin käyttöaika on noin. kaksi kuukautta.

Voiko lapseni saada lateksista johtuvan allergisen reaktion Hevean tuotteista?

Se on hyvin epätodennäköistä. Latexin määrä Hevean tuotteissa on hyvin pieni, eikä yhtäkään allergista reaktiota ole tullut tietoon vielä, mutta asiakkaita kyllä varoitetaan allergisen reaktion pienestä mahdollisuudesta. Jos lapsesi on ennen reagoinut kumituotteisiin tai huomaat haitallisia oireita, käänny heti lääkärin puoleen.

Miten puhdistan Hevean kylpyleluja?

Kylpylelut tulisi pestä käsin. Tiskikone ei ole kylpyleluille sopiva pesutapa. Yksi pesutapa on sekoittaa hieman vettä etikkaan, ja pestä lelut siinä.

Miten purulelut tulisi puhdistaa ja voiko niitä laittaa kiehuvaan veteen?

Kawan: lelun voi pestä lämpimässä vedessä, tarvittaessa saippualla. Kawan purulelu EI kestä kiehuvaa vettä.

Panda: lelun voi puhdistaa kiehuvassa vedessä, mutta ei tiskikoneessa.


Miten purulelut tulisi puhdistaa ja voiko niitä laittaa kiehuvaan veteen?

Kawan: lelun voi pestä lämpimässä vedessä, tarvittaessa saippualla. Kawan purulelu EI kestä kiehuvaa vettä.

Panda: lelun voi puhdistaa kiehuvassa vedessä, mutta ei tiskikoneessa.