Reflective Berlin on saksalainen yritys, jonka ideana on luoda tyylikkäitä heijastavia lisävarusteita. Yritykselle tärkeää on autenttisuus, globaalisuus, kestävyys ja laatu. Reflective Berlinin heijastavat tuotteet sopivat kaikille liikenteessä viliseville; lapsille matkalla kouluun, pienokaisille vaunuissa sekä kaikenikäisille pyöräilijöille. Yrityksen tuotteet ovat hauska tapa parantaa näkyvyyttä pimeällä.

Reflective Berlin valmistaa tuotteet suunnittelusta tuotantoon asti ja samalla pyrkivät tehdä sen mahdollisimman vastuullisesti. Mallistosta löydät tyylikkäät heijastavat pinssit, kengännauhat ja tarrat niin tekstiileihin että koviin pintoihin!

Reflective Berlin heijastavat tarrat ovat tehty heijastavasta kalvosta, jota käytetään myös liikennemerkeissä ja muissa kylteissä. Retroheijastus syntyy pienistä laseista, jotka on kiinnitetty läpinäkyvään muovikerrokseen ja heijastavat valon takaisin sen lähteeseen.  Täydelliset heijastusominaisuudet on taattu vähintään 7 vuodeksi. Painetut värit ovat UV-kestäviä ja naarmuuntumattomia. Ne eivät siis haalistu auringonvalon tai sään aiheuttaman värin menetyksen vuoksi. Läpinäkyvän kiinnityskalvon avulla tarrat voidaan irrottaa ja kiinnittää joko yhteen tai erikseen haluamallasi tavalla.

Vanteiden tuunaaminen on nyt lastenleikkiä kiitos "FLAGS" tarrojen! Heijastinliput yksinkertaisesti kääritään vanteen ympäri ja liimataan itseensä kiinni. 

Tämä luo värikkäitä heijastavia lippuja jotka näyttävät pieniltä kissansilmiltä ja lisäävät näkyvyyttä tyylikkäällä tavalla. 

Reflective Berlin heijastavat kengännauhat sopivat kaikenlaisiin kenkiin. Kovien kärkien ansiosta ne on helppo pujottaa paikalleen ja antavat lisänäkyvyyttä pimeällä. Kengännauhat ovat tehty todella tiheäksi ja siten kestävät kovempaakin kulutusta. Raaka-aineet tulevat Hollannista, ja muu käsittely tapahtuu perinteisellä kenkätehtaalla saksassa.

1% for the planet!

Reflective Berlin on osa "1% for the planet" liikettä, joka tarkoittaa sitä, että yritys osallistuu ekologisten aloitteiden rahoittamiseen antamalla yhden prosentin heidän vuosituloistaan sertifioituihin ympäristöhankkeisiin. Yli 360 miljoonaa dollaria on jo käytetty maailmanlaajuisesti aloitteisiin, jotka ovat intohimoisia rakentamaan planeetastamme paremman paikan.