LUMA lanseerattiin vuonna 2010 ja kuluu osaksi Ateljer 49:n tuotevalikoimaa. Kyseinen yritys on valmistanut muovituotteita Euroopassa jo vuodesta 1949. Kaikki tuotteet on  sekä suunniteltu että tuotettu Hollannissa, ja ne ovat laadukasta kierrätettävää EU:ssa valmistettua muovia.   

LUMAn valikoimasta löydät kylpy-, wc- ja hoitotarvikkeet sekä tekstiilimalliston. Tuotemerkki edustaa nykyaikaista ja tyylikkän yksinkertaista designia.

LUMA_2021 (pdf)

LUMA 2021-mallistoon kuuluu kuusi kokoelmaa: Blossom Pink, Celestial Blue, Dark Grey, Ligh Grey, Sage Green ja Snow White. Kaikki kokoelmat ovat suunniteltu siten, että ne sopivat kauniisti yhteen ja toimivat erinomaisesti lapsiperheiden arjessa.

Perheen pienimmille valmistetut tekstiilit on tehty mahdollisimman pehmeiksi ja ne ovat Öko-Tex -standardin mukaisia, mikä tarkoittaa tekstiilien olevan turvallisin vaihtoehto lapsesi herkälle iholle.

Tekstiilimallistoja on saatavilla kuudessa kuosissa: Bow Deco, Child's Play, Sunset Shapes, Lovely Sky, Tropical Island ja Memphis Grey

LUMAn ajattoman tyylikkäät hoitotarvikkeet sopivat kauniisti yhteen tekstiilimalliston tuotteiden kanssa. Ne täydentävät tyylikkäästi sisustusta. 

Atelier 49 ja vastuullisuus

Atelier 49 vaatii koko organisaationsa  noudattavan korkeimpia eettisiä normeja. Yritys on sitoutunut noudattamaan ETI (Ethical Trading Initiative) -peruskoodia, joka määrittelee reilut ja turvalliset työolosuhteet. Näihin standardeihin kuuluvat mm. seuraavat vaatimukset:

  • Työntekijä on työsuhteessa vapaaehtoisesti
  • Työstä maksetaan vähintään alan laillinen minimipalkka ja työaika on kohtuullinen.
  • Työolosuhteet ovat turvalliset ja hygieeniset. 
  • Yhdistymisvapautta ja oikeutta työehtosopimusneuvotteluihin kunnioitetaan
  • Lapsityövoima on kielletty

Atelier 49 tiedostaa päivittäisen toiminnan vaikuttavan suoraan tai epäsuorasti ympäristöön. Yritys huomioikin ympäristöasiat liiketoimintapäätöksissään ja valitsee ekologisemman vaihtoehdon aina kun se on mahdollista.