Luma

Luma lanseerattiin vuonna 2010 ja kuluu osaksi Ateljer 49:n tuotevalikoimaa. Kyseinen yritys on valmistanut muovituotteita Euroopassa jo vuodesta 1949. Kaikki tuotteet on  sekä suunniteltu että tuotettu Hollannissa, ja ne ovat laadukasta kierrätettävää EU:ssa valmistettua muovia.    

Luman valikoimiin kuuluu kylpy- wc-ja hoitotarvikkeiden lisäksi tekstiilimallisto.  Luma edustaa nykyaikaista ja yksinkertaista designia. Valikoimaan kuuluu viisi kokoelmaa: Snow White, Dark Grey, Silt Green, Sparkling Silver ja Cloud Pink. Kaikki kokoelmat ovat suunniteltu siten, että ne sopivat kauniisti yhteen ja toimivat erinomaisesti lapsiperheiden arjessa.

Perheen pienimmille valmistetut tekstiilit on tehty mahdollisimman pehmeiksi ja niissä on myös Öko-Tex -leima, joka tarkoittaa tekstiilien olevan turvallisin vaihtoehto lapsesi herkälle iholle.

UUTUUSMALLISTO 2018

Alkuvuodesta 2018 lanseerattiin LUMAN uutuusmallisto, jolloin Misty Mint- ja Pretty Pink- tuotteet päivitettiin trendikkäisiin dusty-väreihin: Silt Green ja Cloud Pink.

Tekstiilimallistoja on saatavilla kuudella kuosilla: Mixed White, Little Houses, Memphis Grey, Racoon Mint, Shapes Mint ja Peach Moon. Ne täydentävät tyylikkäästi sisustusta. Tutustu tekstiileihin