Luma

LUMA lanseerattiin vuonna 2010 ja kuluu osaksi Ateljer 49:n tuotevalikoimaa. Kyseinen yritys on valmistanut muovituotteita Euroopassa jo vuodesta 1949. Kaikki tuotteet on  sekä suunniteltu että tuotettu Hollannissa, ja ne ovat laadukasta kierrätettävää EU:ssa valmistettua muovia.   

LUMAn valikoimiin kuuluu kylpy- wc-ja hoitotarvikkeet sekä tekstiilimallisto.  LUMA edustaa nykyaikaista ja yksinkertaista designia. Valikoimaan kuuluu viisi kokoelmaa: Snow White, Dark Grey, Silt Green, Sparkling Silver ja Cloud Pink. Kaikki kokoelmat ovat suunniteltu siten, että ne sopivat kauniisti yhteen ja toimivat erinomaisesti lapsiperheiden arjessa. Tutustu valikoimaan.

Sininen norsu ja Samettikarhu-blogissa sisustettiin kylpyhuone lasten ehdoilla

Perheen pienimmille valmistetut tekstiilit on tehty mahdollisimman pehmeiksi ja niissä on myös Öko-Tex -leima, joka tarkoittaa tekstiilien olevan turvallisin vaihtoehto lapsesi herkälle iholle.

Tekstiilimallistoja on saatavilla kuudella kuosilla: Mixed White, Little Houses, Memphis Grey, Racoon Mint, Shapes Mint ja Peach Moon. Ne täydentävät tyylikkäästi sisustusta. Tutustu tekstiileihin