Luma

LUMAn valikoimasta löydät kylpy-, wc- ja hoitotarvikkeet sekä tekstiilimalliston. Tuotemerkki edustaa nykyaikaista ja tyylikkän yksinkertaista designia.

LUMA lanseerattiin vuonna 2010 ja kuluu osaksi Ateljer 49:n tuotevalikoimaa. Kyseinen yritys on valmistanut muovituotteita Euroopassa jo vuodesta 1949. Kaikki tuotteet on  sekä suunniteltu että tuotettu Hollannissa, ja ne ovat laadukasta kierrätettävää EU:ssa valmistettua muovia.   

Valikoimaan kuuluu kuusi kokoelmaa: Snow White, Dark Grey, Silt Green  ja Cloud Pink. Vuoden 2019 uutuuksina Celestial Blue ja Light Grey! Kaikki kokoelmat ovat suunniteltu siten, että ne sopivat kauniisti yhteen ja toimivat erinomaisesti lapsiperheiden arjessa. Tutustu valikoimaan.

Perheen pienimmille valmistetut tekstiilit on tehty mahdollisimman pehmeiksi ja niissä on myös Öko-Tex -leima, joka tarkoittaa tekstiilien olevan turvallisin vaihtoehto lapsesi herkälle iholle.

Tekstiilimallistoja on saatavilla yhdesällä kuosilla: Little Houses,  Memphis Grey, Racoon Mint, Shapes Mint, Peach Moon. Vuoden 2019 uutuuskuoseja ovat: Lovely Sky, Paper Boats, Racoon Pink ja Ice Cream. 

LUMAn ajattoman tyylikkäät hoitotarvikkeet sopivat kauniisti yhteen tekstiilimalliston tuotteiden kanssa. Ne täydentävät tyylikkäästi sisustusta. Tutustu tekstiileihin

Emma Sini - Tubekakanava