LUMA lanseerattiin vuonna 2010 ja kuluu osaksi Ateljer 49:n tuotevalikoimaa. Kyseinen yritys on valmistanut muovituotteita Euroopassa jo vuodesta 1949. Valikoimasta löydät kylpy-, wc- ja hoitotarvikkeet sekä tekstiilimalliston. Tuotemerkki edustaa nykyaikaista ja tyylikkän yksinkertaista designia.

 

LUMA 2022-mallistossa yhdeksän muoviväriä!

LUMAn muovituotteet on  sekä suunniteltu että tuotettu Hollannissa, ja ne ovat laadukasta kierrätettävää EU:ssa valmistettua muovia. Näin pystytään varmistamaan että tuotteet on valmistettu eettisten normien mukaisesti eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja. Kaikki muovituotteet ovat täysin BPA-vapaita. 

LUMAn ajattoman tyylikkäät hoitotarvikkeet sopivat kauniisti yhteen tekstiilimalliston tuotteiden kanssa. Ne täydentävät tyylikkäästi sisustusta. 

Snow White, Dark Grey, Light Grey, Sage Green, Celestial Blue, Blossom Pink, Speckles White, Speckles Mint, Speckles Lila

Uutuustuotteina  Transparent (läpinäkyvä) -amme ja Ammeteline Black !

Kaunis läpinäkyvä LUMA-amme sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen. Se on supertyylikäs, mutta ihanan yksinkertainen. 

Tätä on toivottu! Suosittu LUMA ammeteline on saatavana nyt myös klassisena mustana. Musta on myös väriparina Speckles White-tuotteissa. 

Kauniit tekstiilimallistot

Perheen pienimmille valmistetut tekstiilit on tehty mahdollisimman pehmeiksi ja ne ovat Öko-Tex -standardin mukaisia, mikä tarkoittaa tekstiilien olevan turvallisin vaihtoehto lapsesi herkälle iholle.

Kaikki kokoelmat ovat suunniteltu siten, että ne sopivat kauniisti yhteen ja toimivat erinomaisesti lapsiperheiden arjessa.

Lovely Sky, Tropical Island,  Child's Play, Sunset Shapes, Bow Deco, Multi Lines, Half Moon

UUTUUS! Multi Lines
UUTUUS! Half Moon
Atelier 49 ja vastuullisuus

Atelier 49 vaatii koko organisaationsa  noudattavan korkeimpia eettisiä normeja. Yritys on sitoutunut noudattamaan ETI (Ethical Trading Initiative) -peruskoodia, joka määrittelee reilut ja turvalliset työolosuhteet. Näihin standardeihin kuuluvat mm. seuraavat vaatimukset:

  • Työntekijä on työsuhteessa vapaaehtoisesti
  • Työstä maksetaan vähintään alan laillinen minimipalkka ja työaika on kohtuullinen.
  • Työolosuhteet ovat turvalliset ja hygieeniset. 
  • Yhdistymisvapautta ja oikeutta työehtosopimusneuvotteluihin kunnioitetaan
  • Lapsityövoima on kielletty

Atelier 49 tiedostaa päivittäisen toiminnan vaikuttavan suoraan tai epäsuorasti ympäristöön. Yritys huomioikin ympäristöasiat liiketoimintapäätöksissään ja valitsee ekologisemman vaihtoehdon aina kun se on mahdollista.

Myyntioikeus seuraavissa maissa: Suomi