Medela on vuonna 1961 perustettu maailmanlaajuinen yritys, joka johtaatutkimukseen perustuvassa rintamaidon ruokinnassa.

Medelasta on tullut terveydenhuollon ykkösvalinta yli 6 miljoonassa sairaalassa ympäri maailmaa, ja suosikki monessa kodissa. Medela tukee äitejä, perheitä, potilaita ja terveydenhuollon ammattilaisia kehittämällä jatkuvasti uusia innovaatioita parempien tuloksien saavuttamiseksi. Medelan tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen pumppaukseen ja imetykseen. 

 

 

Medelan tuotteet

 

Rintapumput ja rintamaidon keräys

Medela tutkii ja kehittää jatkuvasti pumppaustekniikkaa tehokkaamman, luonnollisemman ja mukavamman pumppaustekniikan luomiseksi. Kaikki henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut Medela pumput on varustettu tutkimukseen perustuvalla 2-Phase Expression -teknologialla, PersonalFit Flex -rintasuojilla ja helppokäyttöisillä mutta tehokkailla esiohjelmoiduilla pumppausasetuksilla.

Imetyksen tuki ja syöttäminen

Medelan tuotevalikoimasta löytyy tuotteita, jotka tarjoavat tukea
imettämiseen ja auttavat siihen liittyvissä haasteissa. Monet äidit kokevat erilaisia ongelmia imetyksen aikana, kuten arkuutta, kuivuutta ja vaikeimmissa tapauksissa jopa halkeilevia nännejä.
Medelan valikoimasta löytyy ratkaisuja näihin ongelmiin, kuten Medela Purelan™ Lanoliinivoide, joka toimii nopeana helpotuksena aroille nänneille ja kuivalle iholle, sekä  erilaisia rintasuojia, jotka suojaavat nännejä, ja antaa ihon toipua estämällä vaatteitasi hankautumasta siihen. 

Imetysrintaliivit

Äitiys- ja imetysliiveistä hands-free pumppausliiveihin Medela tarjoaa täyden valikoiman rintaliivejä, joita tarvitaan raskauden ja imetyksen aikana. Tutustu uusiin Keep Cool -rintaliiveihin, jossa on integroidut hengitysalueet ja pehmeä, kosteutta imevä materiaali.

Medelan sosiaalisen vastuun kolme pilaria

Ihmiset

Medelalla on yli 1500 työntekijää, joita inspiroi omistautuminen äitien, vauvojen ja potilaiden elämänparantamiseen. 

Planeetta 

Medela ymmärtää liiketoimintansa vaikutuksen maailmaan ja innovaatioiden merkityksen kestävän kehityksen ja ympäristönsuojelun edistämisessä. 

Medelan on sitoutunut, että jokaisella Medelalla kehitetyn uuden tuotteen tulee parantamaan asiakkaiden elämää ja edistää Medelan kestävän kehityksen tavoitteita. 

Yhteiskunta

Medela ymmärtää, että merkittävä edistäminen kohti kestävän kehityksen tavoitteita on valtava hanke. Vain muiden samankaltaisten organisaatioiden tuella ja kumppanuudella Medela voi saada aikaan muutosta, joka parantaa pitkän aikavälin terveyttä ja yhteiskunnallisia tuloksia. 

Medela on sitoutunut edistämään näitä tuloksia tukemalla vanhempia ja lääkäreitä, sekä lisäämällä koulutuksia ja imetystuotteiden saatavuutta.