Hoppekids

Tanskalainen Hoppekids tarjoaa huonekalut ja tekstiilit helppoon ja visuaaliseen sisustamiseen. Männystä valmistettujen moduulisten huonekalujen avulla voit luoda lapsellesi turvallisen ja luovan kasvuympäristön. Huuonekaluja ovat helppoja yhdistellä ja ne muuntautuvat vastaamaan lapsen tarpeisiin myös tämän kasvaessa.

Hoppekidsin missio on kehittää ja valmistaa kokonaisvaltaisia sisustuskokonaisuuksia lasten huoneisiin. Valikoimasta löytyy turvallliset ja kestävät vaihtoehdot niin taaperoille kuin isommillekin lapsille. Tuotteet ja tekstiilit ovat helposti muokattavissa lapsen mieltymyksen mukaisiksi, sillä mahdollisuuksia on lähes rajaton määrä.

Hoppekidsin tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekalut on testattuuseissa eri tutkimuslaitoksissa ja ne täyttävät tuotteelle asetetut standardit ja vaatimukset

Turvallisuuteen ja kestävyyteen on panostettu sekä suunnittelussa että materiaalivalinnoissa. Sänkyjen materiaali on kestävää FSC®-sertifioitua mäntypuuta, mikä tarkoittaa että metsätalous toimii luontoa kunnioittaen. Tuotteet viimeistellään myrkyttömällä vesipohjaisella maalilla.

Joutsenmerkki eli Nordic Ecolabel kertoo että tuotteen valmistuksessa on huomioitu elinkaariajattelun perusteet sekä turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvät kysymykset. Se takaa, että tuote on asiantuntijoiden tarkastama ja sen ympäristövaatimuksista on tehty perusteellinen arvio.

Anton on ensimmäinen Nordic
Ecolabel:in ansainnut vauvan sänky! 

Anton-pinnasängyn pohjan saa asetettua kahteen eri korkeuteen, jolloin se on turvallinen niin vastasyntyneelle kuin pikkulapselle. Pinnasängyn saa muokattua sängyksi tai sohvaksi, jolloin sen käyttöikä pitenee. 

Kaikissa PREMIUM-sängyissä
elinikäinen takuu!

Premium on yksi Hoppekidsin laatusarjoista, joka tarjoaa tyylikkäitä, turvallisia ja kestäviä sänkyratkaisuja. Tuotteet ovat muokattavissa lapsen tai perhekoon kasvaessa, minkä lisäksi lisämodulit ja tekstiilit antavat loistavan mahdollisuuden yksilöintiin.