Hoppekids

Tanskalainen Hoppekids tarjoaa huonekalut ja tekstiilit helppoon ja visuaaliseen sisustamiseen. Männystä valmistettujen moduulisten huonekalujen avulla voit luoda lapsellesi turvallisen ja luovan kasvuympäristön. Moduulisuuden ansiosta huonekalut ovat helppoja yhdistellä ja muuntautuvat vastaamaan lapsen tarpeisiin myös tämän kasvaessa.

Hoppekidsin missio on kehittää ja valmistaa kokonaisvaltaisia sisustuskokonaisuuksia lasten huoneisiin. Valikoimasta löytyy turvallliset ja kestävät vaihtoehdot niin taaperoille kuin isommillekin lapsille. Tuotteet ja tekstiilit ovat helposti muokattavissa lapsen mieltymyksen mukaisiksi, sillä mahdollisuuksia on lähes rajaton määrä.

Tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki, joten niiden valmistuksessa on huomioitu elinkaariajattelun perusteet sekä turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvät kysymykset. Joutsenmerkki takaa, että tuote on asiantuntijoiden tarkastama ja sen ympäristövaatimuksista on tehty perusteellinen arvio.

Kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekaluista suurin osa on saanut TüV -sertifikaatin ja ne on testattu useissa eri tutkimuslaitoksissa.

Turvallisuuteen ja kestävyyteen on panostettu sekä suunnittelussa että materiaalivalinnoissa. Esimerkiksi sänkyjen materiaali on kestävää FSC®-sertifioitua mäntypuuta.

     Kaikissa PREMIUM-sängyissä elinikäinen takuu!

  Ensimmäinen Nordic Ecolabel:in ansainnut  vauvan  sänky!

UUTUUS IDA-MARIA - talosänkyyn on lisäosana saatavana turvalaita myös toiselle reunalle. Lisää sängyn alle liikuteltavat laatikostot ja saat lastenhuoneeseen lisää säilytystilaa. 

Tämä talosänky on saatavana valkoisena ja tumman harmaana kahdessa koossa (70x160cm ja 90x200cm).

Lue lisää

PREMIUM on yksi Hoppekidsin laatusarjoista, joka tarjoaa tyylikkäitä, turvallisia ja kestäviä sänkyratkaisuja.

Muokattavuus on ehdottomasti yksi Premium-sarjan upeimmista ominaisuuksista. Premium-sarjan tuotteet ovat muokattavissa lapsen tai perhekoon kasvaessa. Lisämodulit ja tekstiilit antavat loistavan mahdollisuuden yksilöintiin. 

Lue lisää

ANTON-pinnasängyn pohjan saa asetettua kahteen eri korkeuteen, jolloin se on turvallinen niin vastasyntyneelle kuin pikkulapselle.

Pinnasängyn saa muokattua sängyksi tai sohvaksi, jolloin sen käyttöikä pitenee. 

Lue lisää