Tanskalainen Hoppekids tarjoaa huonekalut ja tekstiilit helppoon ja visuaaliseen sisustamiseen. Männystä valmistettujen moduulisten huonekalujen avulla voit luoda lapsellesi turvallisen ja luovan kasvuympäristön. Huonekaluja on helppo yhdistellä ja ne muuntautuvat vastaamaan lapsen tarpeisiin myös tämän kasvaessa.

Hoppekidsin missio on kehittää ja valmistaa kokonaisvaltaisia sisustuskokonaisuuksia lasten huoneisiin. Valikoimasta löytyy turvalliset ja kestävät vaihtoehdot niin taaperoille kuin isommillekin lapsille. Tuotteet ja tekstiilit ovat helposti muokattavissa lapsen mieltymyksen mukaisiksi, sillä mahdollisuuksia on lähes rajaton määrä.

Hoppekidsin tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekalut on testattu useissa eri tutkimuslaitoksissa ja ne täyttävät tuotteelle asetetut standardit ja vaatimukset

 

Myyntioikeus seuraavissa maissa: Suomi

Hoppekids on vastuullinen valinta myös ympäristön kannalta

Hoppekids panostaa tuotteiden turvallisuuteen ja kestävyyteen sekä suunnittelussa että materiaalivalinnoissa. Sänkyjen materiaali on kestävää FSC®-sertifioitua mäntypuuta, mikä tarkoittaa että metsätalous toimii luontoa kunnioittaen. Tuotteet viimeistellään myrkyttömällä vesipohjaisella maalilla.

Joutsenmerkki eli Nordic Ecolabel kertoo että tuotteen valmistuksessa on huomioitu elinkaariajattelun perusteet sekä turvallisuuteen ja kestävyyteen liittyvät kysymykset. Se takaa, että tuote on asiantuntijoiden tarkastama ja sen ympäristövaatimuksista on tehty perusteellinen arvio.

Kaikissa PREMIUM-sängyissä
elinikäinen takuu!

Premium-sarja  tarjoaa tyylikkäitä, turvallisia ja kestäviä sänkyratkaisuja elinikäisellä takuulla. Tuotteet ovat muokattavissa lapsen tai perhekoon kasvaessa, minkä lisäksi lisämodulit ja tekstiilit antavat loistavan mahdollisuuden yksilöintiin. 

Anton on ensimmäinen Joutsenmerkin saanut  vauvan sänky! 

Anton-pinnasängyn pohjan saa asetettua kahteen eri korkeuteen, jolloin se on turvallinen niin vastasyntyneelle kuin pikkulapselle. Pinnasängyn saa muokattua sängyksi tai sohvaksi, jolloin sen käyttöikä pitenee. 

Hoppekids MyColor

Hoppekidsin Ida-Marie - ja Basic -tuotteita on perinteisen valkoisen lisäksi saatavana myös useissa muissa väreissä. 

ECO-patjat valmistetaan Tanskassa

Hoppekidsin joutsenmerkittyjen ECO-patjojen keskus on valmistettu joustavasta ja pehmeästä Waterlily® materiaalista, joka on luontoystävällinen, korkealaatuinen tuote.  Patja on kauttaaltaan hypoallergeeninen ja varustettu ilmanottokanavilla. Tämä pitää patjan ja nukkujan lämpötilan sopivana sekä vähentää ihossa kosteuden muodostumista ja hikoilua. 

Patjanpäällisen materiaalina on pehmeä ja antibakteerinen bambu joka on pinnoitettu termovillalla. 

Hoppekids Storey-hyllykokonaisuus on pitkäikäinen ratkaisu!

Storey-kokonaisuus on muunneltavissa lapsen kasvaessa.  Hylly rakennetaan kahden päätyhaarukan väliin lisäämällä haluttu määrä hyllyjä tai muita lisäosia. Saat hyllystä juuri halutun levyisen lisäämällä päätyhaarukoita. Tätä voidaan jatkaa loputtomiin.

Voit valita hyllykokonaisuuteen mukaan myös työtason tai sängyn!

Tekstiilisarjat sisustukseen

Hoppekidsin tekstiilisarjoista voit valita lapselle mieleisen kuosin ja täydentää näin lastenhuoneen sisustusta. Mallistossa on saatavana niin patjanpäälliset, verhot sänkyihin kuin sisustustyynyt. 

Hoppekidsin tekstiilisarjat on valmistettu puuvillasta ja ne täyttävät Öko-Tex -standardin kriteerit.