Affenzahn paljasjalkakengät ja asusteet

Minimaalinen pohja, maksimaalinen istuvuus kaikille nuorille seikkailijoille!

Affenzahnin kesvät/kesä 24 mallistosta löydät monipuolisen valikoiman paljasjalkakenkiä tutuista klassikoista odotettuihin uutuuksiin. 

Miksi valita paljasjalkakenkä?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Affenzahn on loistava valinta myös ensijalkineeksi sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Affenzahnin kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista: terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Standardit osoituksena vastuullisuudesta

BlueSign

Standardi kieltää haitallisten aineiden käytön jo valmistusprosessin alussa ja standardisoi ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotannon. Tämä takaa lopullisen tekstiilituotteen olevan vastuullisesti valmistettu ja turvallinen loppukäyttäjälle.

Fair Wear Foundation -jäsen

Affenzahnin tuotteet valmistetaan reiluissa työolosuhteissa:

• Työntekijät tekevät työtä omasta halustaan
• Lapsityövoima on kielletty
• Työstä maksetaan riittävä palkka
• Kohtuulliset työtunnit
• Turvalliset työolosuhteet
• Yhdistymisvapaus ja oikeus neuvotteluihin
• Työntekijöihin ei kohdistu syrjintää työpaikalla
• Työsuhde on oikeudellisesti sitova

Green Button

• Standardin sosiaalisiin vaatimuksiin kuuluu muun muassa; vähintään minimipalkan maksaminen, toimiminen työaika lakien puitteissa sekä lapsi- ja pakotetun työvoiman käytön kieltäminen.
• Ekologiset vaatimukset estävät muun muassa pehmittäjä aineiden sekä haitallisten kemikaalien käytön.Tuotannosta aiheutuvat jätteet on kierrätettävä eikä niistä saa aiheutua vesistöjä saastuttavaa jätettä.
• Itse tuotteiden lisäksi myös kaikki tuotantoon liittyvät yritykset täytyy olla auditoituja.
• Yrityksen täytyy todistaa, 20 kriteerin mukaan, että se ottaa täyden vastuun ihmisoikeuksista sekä sosiaalisista ja ekologisista standardeista

Materiaalivalinnoissa on huomioitu niin vastuullisuus kuin käytännöllisyys

Econyl: Vedenpitävä ulkomateriaalissassa (mm. Snow Boot-kengissä) on Econyl-kuitua, joka on valmistettu nailonjätteestä kuten kalaverkoista.

Bloom Foam: Sisäpohjalliset ovat Bloom Foam- materiaalia, joka sisältää 30% luonnonmukaisia leviä.

Luonnonkumi: Kengänpohjat on valmistettu 30% luonnonkumista ja 70%synteettisestä kumista. Luonnonkumi on joustava, ekologinen ja biohajoava luonnonmateriaali

Nahka: Affenzahn käytää tuotteissaan ainoastaan Leather Workig Group-sertifioitua lehmännahkaa. Laajat ja tiukat auditionnit takaavat kestävän ja vastuullisen nahantuotannon.

Polyesteri: Affenzahn käyttää 100% kierrätettyä polyesteriä.

Puuvilla: Puuvilla: Paljasjalkakengissä käytetty puuvilla on orgaanista.

Villa: Talvikenkien kierrätetty villa on saksalaista ja eettisesti tuotettua.

NÄIN HOIDAT AFFENZAHN-KENKIÄ

Kokotaulukko

Affenzahnin eläinhahmot myös asusteissa!

Affenzahnin asusteissa; pipoissa, kaulaliinoissa, lapasissa ja Buff-huiveissa tapaat tutut eläinhahmot. Tuotteiden valmistuksessa ja materiaaleissa on huomioitu vastuullisuus.