Affenzahn paljasjalkakengät ja asusteet

Affenzahn-paljasjalkakengät: Minimaalinen pohja, maksimaalinen istuvuus kaikille nuorille seikkailijoille!

 

Tältä näyttää kesän 2021 mallisto!

Miksi valita paljasjalkakenkä?

Kun kenkä ei tue jalkaa tiettyyn asentoon tai estä liikeratoja tarjoaa se jalan pienille lihaksille mahdollisuuden liikkeeseen. Lapsen jalka tarvitsee normaaliin kehitykseen vapauden liikkua luonnollisesti. Kengän muoto tarjoaa riittävästi tilaa myös kaikille varpaille.

Affenzahn on loistava valinta myös ensijalkineeksi sillä paljasjalkakengillä kävely harjoittaa tasapainoa, vahvistaa jalkojen lihaksia ja voi estää jalkojen virheasentoja jo varhaisessa vaiheessa. Liikkuminen vaihtelevassa maastossa, kuten asfaltilla, metsässä ja hiekalla, tarjoaa aktivaatiota jalalle.

Affenzahnin kenkien joustava pohja onkin niin ohut kuin mahdollista: terveet jalat eivät tarvitse lisäpehmusteita. Näissä kengissä ei ole kantakorotusta, mikä mahdollistaa jalan luonnollisen asennon. Kenkien pohjakuviointi on suunniteltu antamaan riittävästi pitoa liukkaammalla alustalla.

Standardit osoituksena vastuullisuudesta

BlueSign

Standardi kieltää haitallisten aineiden käytön jo valmistusprosessin alussa ja standardisoi ympäristöystävällisen ja turvallisen tuotannon. Tämä takaa lopullisen tekstiilituotteen olevan vastuullisesti valmistettu ja turvallinen loppukäyttäjälle.

Fair Wear Foundation -jäsen

Affenzahnin tuotteet valmistetaan reiluissa työolosuhteissa:

• Työntekijät tekevät työtä omasta halustaan
• Lapsityövoima on kielletty
• Työstä maksetaan riittävä palkka
• Kohtuulliset työtunnit
• Turvalliset työolosuhteet
• Yhdistymisvapaus ja oikeus neuvotteluihin
• Työntekijöihin ei kohdistu syrjintää työpaikalla
• Työsuhde on oikeudellisesti sitova

Green Button

• Standardin sosiaalisiin vaatimuksiin kuuluu muun muassa; vähintään minimipalkan maksaminen, toimiminen työaika lakien puitteissa sekä lapsi- ja pakotetun työvoiman käytön kieltäminen.
• Ekologiset vaatimukset estävät muun muassa pehmittäjä aineiden sekä haitallisten kemikaalien käytön.Tuotannosta aiheutuvat jätteet on kierrätettävä eikä niistä saa aiheutua vesistöjä saastuttavaa jätettä.
• Itse tuotteiden lisäksi myös kaikki tuotantoon liittyvät yritykset täytyy olla auditoituja.
• Yrityksen täytyy todistaa, 20 kriteerin mukaan, että se ottaa täyden vastuun ihmisoikeuksista sekä sosiaalisista ja ekologisista standardeista

Materiaalivalinnoissa on huomioitu niin vastuullisuus kuin käytännöllisyys

Nahka: Nahkakengät on valmistettu lehmän- ja vasikannahasta. Terracere-sertifioitu parkittu nahka tuotetaan ympäristöä kunnioittaen: tuotannossa pyritään mahdollisimman vähäiseen resurssien kulutukseen, raaka-aineiden avoimeen alkuperään ja optimaaliseen kierrätysasteeseen. Terracare-nahka on valmistettu 95% saksalaisesta ja 5% eurooppalaisista raaka-aineista. Kesäkengät on värjätty myrkyttömillä kasviväreillä.

Puuvilla: Paljasjalkakengissä käytetty puuvilla on orgaanista.

Polyesteri: Affenzahn käyttää 100% kierrätettyä polyesteriä.

Villa: Talvikenkien villa on saksalaista ja eettisesti tuotettua.

Econyl: Vedenpitävä ulkomateriaalissassa (mm. Snowboots-kengissä) on Econyl-kuitua, joka on valmistettu nailonjätteestä kuten kalaverkoista.

Bloom Foam: Sisäpohjallinen Bloom Foam-materiaali sisältää 30% luonnonmukaisia leviä

Kengänpohja: Affenzahnin paljasjalkakenkien joustava ja taipuisa pohja sisältää 25% luonnonkumia ja 75% synteettistä kumia. Luonnonkumi on luonnonmukainen ekologinen materiaali, joka on biohajoava.

Kuinka valita oikea koko? Tulosta mallipohjallinen (SS21)

Tulostaessasi mallipohjallisen, tarkistathan tulostinasetuksesi!

Affenzahnin eläinhahmot myös asusteissa!

UUTUUS! Kangasmaskit

Nämä kangasmaskit on miellyttävän pehmeätä orgaanista, GOTS sertifioitua puuvillaa ja nenän päällä on klipsi jonka avulla maski pysyy nenän päällä. Säädettävät ja joustavat nauhat joilla saat maskin kiinnitettyä korvien taakse. Maskin kangaskerrosten väliin voi pujottaa suodatinkankaan näin halutessaan.

Tuotteella on GOTS-sertifikaatti, joka takaa että sen kuidusta vähintään 70% on luomuviljeltyä. Sertifikaatti rajoittaa kemikaalien käyttöä ja raskasmetallien, formaldehydien, nanopartikkeleiden sekä geenimuunneltujen organismien käyttö on kokonaan kielletty. Tuotannossa käytettävä vesi on myös puhdistettava ennen laskua luontoon

Affenzahnin asusteissa; pipoissa, kaulaliinoissa ja Buff-huiveissa tapaat tutut eläinhahmot. Tuotteiden valmistuksessa ja materiaaleissa on huomioitu vastuullisuus. Ecovelour on Repreve® kierrätyskuitua, joka valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista. Tuotteiden puuvilla on orgaanista.