Affenzahn reput ja lisätarvikkeet

Affenzahn-reppu päiväkotiin, eskariin tai lomamatkalle!

Affenzahn hyödyntää tuotteissaan kierrätettyjä muovipulloja. Verrattuna yleisiin tuotantomenetelmiin vähentää tämä valmistustapa 20% jäteveden määrää ja 60% päästöjä, minkä lisäksi se vaatii 50% vähemmän energiaa.

Affenzahnin tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen ja oikeudenmukaisissa työolosuhteissa. Tiedämme myös lopputuotteen olevan kemikaaliton ja myrkytön.⁠ Tuotteet valmistetaan Vietnamissa.  

Affenzahn-repussa riittää erilaisia taskuja; juomapullo kulkee kätevästi sivutaskussa, etustaskuun saa säilöön vaikka pehmolelun ja jalkojen pikkutaskuihin omia aarteita!

Ergonominen reppu on helppo säätää sopivaksi lapselle. Pehmustetut olkaimet ja pituuden mukaan säädettävä rintahihna tekevät eläinkaverista mukavan kantaa mukana. 

Oletko kokeillut vetää Affenzahn-reppua kielestä?

Affenzahn Daydreamer-reput ja kangasmerkit

Daydreamer, on erinomainen valinta esimerkiksi päiväkotiin tai esikouluun! Ergonomisessa repussa on monipuoliset säätömahdollisuudet, sadesuoja ja tarranauhallinen kangasmerkki. 

Cartable-reppu eskarilaiselle tai harrastuksiin

Tähän reppuun mahtuu loistavasti esimerkiksi musiikkiharrastuksen nuotit. Ergonominen reppu on helppo kantaa ja siinä on riittävästi säätöominaisuuksia. 

Reissuun!

Affenzahnin matkalaukussa on kaksi tukevaa pyörää ja säädettävä vetokahva.  Säädettävän olkahihnan  ja pehmustetun kantokahvan  avulla myös aikuisen on kevyt kantaa laukkua tarvittaessa. 

Tutut eläinhahmot myös lisätarvikkeina!