Frank Greenin kestokupit ja juomapullot on valmistettu huippulaadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Valikoimasta löydät kauniisti muotoillut keraamiset sekä kierrätettävästä muovista valmistetut vaihtoehdot.

Frank Green-termos kestää käytössä vuosia ja on valmistettu kierrätetävistä materiaaleista, mikä tekee siitä ekologisen valinnan. Materiaali on BPA-vapaa ja FDA:n sekä EU:n hyväksymä.

Perustamisvuodestaan 2013 lähtien Frank Green on noussut yhdeksi Australian suosituimmista kestokupeista ja juomapulloista. Suosio kasvaa ympäri maailmaa!

Myyntioikeus seuraavissa maissa: 
Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Norja, Ruotsi ja Tanska

UUTTA: Frank Greenit neonväreissä!

Frank Greenin tyhjiöeristetty termos säilyttää juoman tunteja halutun lämpöisenä. Innovatiivinen keraaminen sisäkerros ei tartuta juomaan metallista makua. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu  ulkopinta puolestaan tekee pullosta kevyen, kestävän ja käytössä pitkäikäisen.  

Kaikki tuoteissa käytetyt materiaalit ovat FDA:n hyväksymiä ja EU-standardien mukaisia eivätkä ne sisällä BPA:ta. Frank Green kestää aktiivista käyttöä vuosia; kun poistat tuotteen käytöstä huomioithan että kaikki materiaalit ovat kierrätettävissä. 

Frank Green termoskuppeja  ja - pulloja on saatavana sekä metallisella pillillä että palkitulla sulkupainikkeella.  Kaikki korkkivaihtoehdot ovat 100% tiiviitä, joten voit huoletta pakata Frank Greenin laukkuun. Frank Greenit löydät viidessä koossa: 175ml, 295ml, 475ml, 595ml ja 1l

Frank Greenin korkki on konepestävävissä yläkorissa. Perusteellisemman pesun voi tehdä saippuavedellä purkamalla korkin osiin. Myös muovisen pullon ja kupin sekä teräksisen pillin voi pestä astianpesukoneessa. Keraaminen Frank Green-termos tulee pestä käsin saippuavedellä. 

Frank Greenin värivalikoima

Franksters  on kestävä valinta lapsen pulloksi. 

Wild Ones-mallistossa kolme villinväristä vaihtoehtoa. 

Valikoiman muovipullot on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Sisäpinnan sertifioidun Tritan materiaalin ansiosta myös kuuman nesteen säilyttäminen on mahdollista. Pullon laadukas materiaali takaa sen, että pullossa oleva juoma säilyttää puhtaan makunsa. Saatavana kolmessa koossa: 230ml, 340ml ja 740ml.

Näin kokoat Frank Green- korkin puhdistuksen jälkeen: