Frank Greenin kestokupit ja juomapullot on valmistettu huippulaadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Valikoimasta löydät kauniisti muotoillut keraamiset sekä kierrätettävästä muovista valmistetut vaihtoehdot.

Perustamisvuodestaan 2013 lähtien Frank Green on noussut yhdeksi Australian suosituimmista kestokupeista ja juomapulloista. Suosio kasvaa ympäri maailmaa!

 

Frank Greenin tyhjiöeristetty termos säilyttää juoman tunteja halutun lämpöisenä. Innovatiivinen keraaminen sisäkerros ei tartuta juomaan metallista makua. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu  ulkopinta puolestaan tekee pullosta kevyen, kestävän ja käytössä pitkäikäisen.  Saatavana viidessä koossa: 175ml, 295ml, 475ml, 595ml ja 1l

Frank Green termoskuppeja  ja - pulloja on saatavana sekä metallisella pillillä että palkitulla yhdellä kädellä helposti avattavalla korkilla.  Lisäosana myös teesiivilä. Kaikki korkkivaihtoehdot ovat 100% tiiviitä.

Kaikki materiaalit ovat FDA:n hyväksymiä ja EU-standardien mukaisia eivätkä ne sisällä BPA:ta. Materiaalit ovat kierrätettäviä.

Frank Greenin korkki on konepestävä yläkorissa. Perusteellisemman pesun voi tehdä saippuavedellä purkamalla korkin osiin. Myös muovisen pullon ja kupin sekä teräksisen pillin voi pestä astianpesukoneessa. Keraaminen Frank Green-termos tulee pestä käsin saippuavedellä. 

Franksters termospullo on kestävä valinta lapsen vesipulloksi ulkoleikkeihin ja harrastuksiin.  Näissä hulvattomissa pulloissa kulkee myös retkijuomat mukavasti mukana ja ovat nautittavissa lämpöisinä. 

Saatavana viisi erilaista Frankstersia kahdessa koossa (295ml ja 475ml). 

Valikoiman muovipullot on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Sisäpinnan sertifioidun Tritan materiaalin ansiosta myös kuuman nesteen säilyttäminen on mahdollista. Pullon laadukas materiaali takaa sen, että pullossa oleva juoma säilyttää puhtaan makunsa. Saatavana kolmessa koossa: 230ml, 340ml ja 740ml.

Näin kokoat Frank Green- korkin puhdistuksen jälkeen: