Kätevä ja turvallinen drop shipment -malli jälleenmyyjälle

Hoppekids on tanskalainen lasten huonekalumerkki, joka panostaa tuotteiden turvallisuuteen ja muunneltavuuteen. Hoppekidsin valikoimista löytyvät sopivat huonekalu- ja tekstiiliratkaisut aina taaperoikäisistä vanhempiin lapsiin. Euroopassa valmistettaville tuotteille on myönnetty monia sertifikaatteja. Hoppekids on turvallista, kestävää ja ekologista ratkaisua etsivän valinta. Hoppekids tarjoaa nyt jälleenmyyjilleen kätevää ja riskitöntä drop shipment -mallia.

Näppärä drop shipment -malli

Hoppekids on turvallinen ja helppo valinta myös jälleenmyyjille, sillä jälleenmyyjille on tarjolla drop shipment -malli eli niin sanottu suoratoimitusmalli. Drop shipment -malli on myyjälle helppo ja riskitön, sillä siinä ei vaadita tuotteiden varastoimista. Mahdollisuus välttyä tuotteiden varastoinnilta säästää tilan lisäksi taloudellisia resursseja, sillä jälleenmyyjän ei tarvitse satsata myyntiin rahaa – pelkkä tuoteryhmän luominen verkkokauppaan riittää.

Kuinka drop shipment -malli sitten käytännössä toimii?

Jälleenmyyjäliike vie Hoppekidsin tuotevalikoiman verkkokauppaansa. Tätä varten on olemassa valmis tiedosto tuotetietoineen ja tuotekuvineen sekä -videoineen – varsin vaivatonta siis! Kun jälleenmyyjäliikkeen asiakas tekee tilauksen Hoppekidsin tuotteista, ohjataan tilaus Kiddexin kautta suoraan Hoppekidsin tehtaalle. Tehtaalta tilaus toimitetaan suoraan tuotteet tilanneelle kuluttajalle. Näin vältytään turhilta kuljetuksilta ja  välikäsiltäkin, mikä on ekologista ja säästää vaivaa myös jälleenmyyjäliikkeeltä.

Eurooppalainen valinta

Hoppekidsin tuotteet valmistetaan Latviassa, mikä lisää toimitusten luotettavuutta. Kiinan-tuonti on vallitsevien olosuhteiden vuoksi epävarmassa tilassa, joten myös Euroopan sisäiset toimitukset ovat yksi Hoppekidsin valttikorteista.

Hoppekidsille on myönnetty monia tuotteiden turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden takaavia sertifikaatteja. Se on myös ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa lasten huonekalumerkki, jolla on Joutsenmerkki eli Nordic Ecolabel. Joutsenmerkki takaa, että tuotteet vastaavat korkeita kriteereitä ympäristöä, turvallisuutta, terveellisyyttä ja laatua koskien. Hoppekidsin Anton-sänky on ensimmäinen Joutsenmerkin saanut vauvansänky. Hoppekidsin sängyissä käytettävä puu on FSC®-sertifioitua mäntyä, eli puu on tuotettu kestävyyden kriteereitä noudattaen. Lisäksi Hoppekidsin tuotteet viimeistellään myrkyttömällä, vesipohjaisella maalilla.

Muokattavuutta kasvavan lapsen tarpeisiin

Lapsen kasvaessa hänen tarpeensa muuttuvat kasvun mukana. Myös tähän Hoppekids tarjoaa helppoutta, sillä moduuliperiaatteen ansiosta Hoppekidsin aikaa ja  kulutusta kestävät huonekalut ovat helposti muunneltavissa ja keskenään yhdisteltävissä. Näin vältytään suuremmalta tarpeelta uusia kalustusta, mikä jo itsessään on ekoteko. Hyvänä esimerkkinä muunneltavuudesta ja monipuolisuudesta on Hoppekidsin Storey-kokonaisuus, jonka hyllyt ovat laajennettavissa lähes loputtomasti, ja hyllyyn voidaan lisätä työpöytä tai jopa sänky. Sänkyihin Hoppekidsin valikoimista löytyvät myös patjat. 

Hoppekidsin valikoima ei rajoitu vain huonekaluihin, vaan saatavilla on kaikkea aina sänkyihin tarkoitetuista verhoista ja -katosverhoista tyynyihin säilytyskoreihin ja pehmoleluista lastenhuoneen ilmettä piristäviin lippunauhoihin. 

Lisäksi Hoppekids tarjoaa PREMIUM sarjan tuotteille elinikäisen takuun tuotantovirheiden varalle. 

Oletko kiinnostunut jälleenmyynnistä?

 info@kiddex.fi / +358 400 312165