Hevea

Tuotteita luonnonkumista

 

Hevea


Hevea on luonnonmukaisuutta, ekologisuutta ja kierrätettävyyttä rakastava yritys, jonka tavoitteena on turvalliset ja kestävät tuotteet lapsille. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.  Hevean tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisestä luonnonkumista ja yritys tukee toiminnallaan kumipuuteollisuutta.

Hevea on tanskalaista designia parhaimmillaan: tuotteet ovat yksinkertaisia ja toimivia. Esimerkiksi ihanat kylpyleluissa, Alfred jr, Fred ja Polly, ei ole lainkaan ns. ilmareikää, minkä vuoksi tuote pysyy hygieenisenä eikä kerää vettä sisäänsä. Lapsesi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistus päivämäärät ovat tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

 

 

 

Hevea etsii jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja kierrätyksen mahdollistamiseksi ja keräävätkin mielellään käytetyt tutit takaisin uusiokäyttöä varten. Tuotteiden paketointi on FSC:n (Forest Stewradship Counsil:in) hyväksymää, eli vastuuntuntoisesti hoidettujen metsien puista, joka toimii metsien hävittämistä vastaan. Kaikki Hevean lisätarvikkeet on tehty täysin orgaanisesta puuvillasta.

Tiesitkö, että yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta ’hevea’, joka tarkoittaa kumipuuta? Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu.

TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAN

 

star-moon-3-36-3     HEVEA-star-ball-girl     teether1

UKK:

Tuttien käyttöohjeet?

Tutit tulee pestä tai sterilisoida ennen käyttöä, joko tuttien/tuttipullojen pesuaineella kyseisen aineen ohjeiden mukaisesti, tai steriloimalla se kiehuvassa vedessä noin 5 minuuttia. Tämän jälkeen tutti on käyttövalmis.

Miksi luonnonkumi tuotteeni muuttavat väriä ajan kuluessa?

Hevean luonnonkumituotteissa ei käytetä antioxidantteja värin säilyttämiseksi, vaan se on täysin luonnon materiaalia ja muuttuu ajan kuluessa. Tämä on normaalia.

Miksi tutti on rasvainen ja tuoksuu hassulle kun otin sen paketista? Onko tämä vaarallista lapselleni?

Tämä ei ole ollenkaan vaarallista lapsellesi. Rasva on kasviöljyä, joka estää tuttia kuivumasta. Se katoaa kokonaan kun peset tutin ennen käyttöä. Haju taas on luonnonkumin ominaishaju, joka ei ole haitallinen, vaan ihan samanlainen kuin esimerkiksi omenan!

Kuinka kauan samaa luonnonkumituttia saa käyttää?

Suositeltu tutin käyttöaika on noin. kaksi kuukautta.

Voiko lapseni saada lateksista johtuvan allergisen reaktion Hevean tuotteista?

Se on hyvin epätodennäköistä. Latexin määrä Hevean tuotteissa on hyvin pieni, eikä yhtäkään allergista reaktiota ole tullut tietoon vielä, mutta asiakkaita kyllä varoitetaan allergisen reaktion pienestä mahdollisuudesta. Jos lapsesi on ennen reagoinut kumituotteisiin tai huomaat haitallisia oireita, käänny heti lääkärin puoleen.

Miten puhdistan Hevean kylpyleluja?

Kylpylelut tulisi pestä käsin. Tiskikone ei ole kylpyleluille sopiva pesutapa. Yksi pesutapa on sekoittaa hieman vettä etikkaan, ja pestä lelut siinä.

Miten purulelut tulisi puhdistaa ja voiko niitä laittaa kiehuvaan veteen?

Kawan: lelun voi pestä lämpimässä vedessä, tarvittaessa saippualla. Kawan purulelu EI kestä kiehuvaa vettä.

Panda: lelun voi puhdistaa kiehuvassa vedessä, mutta ei tiskikoneessa.