Luonnonkumisesta purulelusta helpotusta ärtyneisiin ikeniin!

 

Hampaiden puhkeaminen on kehitysvaihe, joka voi etukäteen pelottaa vanhempia; onko odotettavissa itkevä lapsi ja unettomia öitä?

Useimmiten vauvan hampaiden puhkeaminen alkaa noin puolivuotiaana. Yksilölliset erot voivat kuitenkin olla suuria: joillain vauvoilla voi jo syntyessään olla ensihammas!Keskimäärin lasten hampaat puhkeavat 6kk-24kk iässä.

Maitohampaiden työntyessä ikenien läpi voi pikkuinen muuttua itkuiseksi ja tarvita entistä enemmän syliä. Monille lapsille hampaiden puhkeaminen aiheuttaa kutisemista ja turvotusta ikenissä. Koska lapsi ei vielä pysty sanoittamaan epämiellyttävää tunnetta, aiheuttaa se usein turhautumista. Tämä kehitysvaihe on kuitenkin välttämätön ja näin ollen myös positiivinen asia; maitohampaiden avulla lapsen on mahdollista siirtyä kiinteään ruokaan. 

Vauvan hampaiden puhkeaminen voi luonnollisesti olla stressaavaa aikaa myös vanhemmille ja itsensä voi tuntea avuttomaksi, kun ei tiedä kuinka lapsen oloa helpottaisi. Kaikista paras apu epämiellyttävään oloon on huolenpito, läheisyys ja purulelu.

 

 

HEVEAn suloiset purulelut on valmistettu 100% luonnonkumista eivätkä sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja tai keinotekoisia väriaineita. Nämä purulelut ovat sekä ekologisia että turvallisia! Pehmeä kumi tuntuu mukavalta vauvan suussa ja kannustaa pureskeluun sekä ärtyneiden ikenien hieromiseen.  

Useasti palkittu HEVEA Panda – purulelu on valmistettu 100% luonnonkumista. Pehmeä kumilelu on hellä ikenille ja näin terveellisin vaihtoehto. Purulelu on muotoiltu siten että lapsen on helppo saada siitä ote.  Panda kulkee hienosti mukana HEVEAn  tuttinauhassa, jonka materiaalina on käytetty orgaanista puuvillaa ja kumipuuta.

HEVEA Kawan-purulelu on saanut vaalean värinsä luonnon kalsiumista. Kauniit yksityiskohdat on maalattu käsin kasviväreillä ja ne stimuloivat vauvan näköaistia. Kutiavat ikenet saavat helpotusta Kawanin erilaisista pinnoista nokassa, räpylöissä ja niskassa. Purulelu on pehmeä, kevyt ja hellävarainen. Lisäksi pienet kädet saavat siitä hyvän otteen.