Ekologinen eKoala saapuu valikoimaan!

 

 

Ilolla esittelemme uuden tuotemerkkimme eKoalan, joka valmistaa  BIOmuovista lastentarvikkeita sekä  kasvipohjaisesta cashmeresta harsoja! Tuotteet valmistetaan patentoidulla menetelmällä Italiassa.
BIOMUOVI EI OLE MUOVIA!

BIOmuovi valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita kuten maissia, punajuurta ja hirssiä. Vaikka tuote ensisilmäyksellä muistuttaa muovia, on sen kemiallinen koostumus täysin erilainen. BIOmuovi on kestävä materiaali, mutta materiaalinsa  ansiosta se on 100% biohajoavaa joten sen voi tarvittaessa vaikka kompostoida!

EKOLOGINEN VAIHTOEHTO

eKoala on  aidosti ekologinen vaihtoehto sillä siinä muovia ei ole käytetty edes sidosaineena tai pakkauksissa! Tuotemerkki on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville. 

TUTUSTU VALIKOIMAAN

100% TURVALLISUUTTA

Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat että ne ovat 100% turvallisia lapsillemme.

Tuote kestää lämmityksen mikroaaltouunissa, mutta se on käsinpestävä. Tällöin pystyt myös takaamaan täysin kemikaalittoman ruokailuhetken!

PEHMEÄ JA KEMIKAALITON KASVIPOHJAINEN CASHMERE!

Kasvipohjainen cashmere on ainutlaatuinen tekstiilikuitu, joka valmistetaan männyn puumassasta. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.

Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pemeämmäksi pesussa!

Saatavana seuraavilta jälleenmyyjiltä:

A-T Lastenturva, Vantaa

A-T Lastenturva/Stockmann, Helsinki

Ecoboden, Ahvenanmaa

Ecolife, Vantaa

Ekosoppi, Vaasa

Kideco.fi

Lastentarvikeliike Huvikumpu, Seinäjoki

Leikkikauppa.fi