PlanToysin ekologiset ja opettavaiset puulelut: Mid Year 2018!

PlanToys julkaisee uutuuksia kaksi kertaa vuodessa. Nyt on saatavana neljä kauniisti viimeisteltyä Special Edition-puuajoneuvoa, jotka säilyvät muistona vuosienkin päähän. Uutuuksista erityisesti Lemmikin hoitosetti ja Eläinlääkärin varusteet ovat varmasti hittilahjoja pienille eläintenhoitajille!
Puiset ikisuosikit nyt uudessa koossa! Tähän mallistoon kuuluu neljä upeaa viimeisteltyä ajoneuvoa: paloauto, kippiauto, haarukkatrukki ja puskutraktori. Tuotteissa on toimivat ominaisuudet, paloauton tikkaat nousevat, haarukkatrukin haarukka nostaa lavoja, kippiauto kippaa ja puskutraktorilla saat siirrettyä isotkin kuormat. Tuotteiden koko mahdollistaa loistavat leikit ja tuotteet säilyvät muistona vuosienkin päähän. Koko mallisto on Plan Toysin Limited Edition mallistoa ja sitä on saatavilla vain rajoitetun ajan!

Sairaastaako lemmikkisi, pehmoeläimesi? Nyt akkiä kohti lääkäriä! Tämä upea eläinlääkärin pakkaus sisältää tarvikkeet lempeää hoitoa varten. Lääkärilaukusta löytyy stetoskooppi, kauluri, tarvittavat röntgenkuvat, ruisku, kuumemittari ja lääkepullo. Pieninkään vaiva ei jää huomiotta.

Ihastuttava setti jolla lapsesi hoivaa pehmoeläimensä näyttelykuntoon tai valmiiksi matkaa varten. Pakkaus sisältää kantokopan, ruokakupin ja ruokaa, kaulapannan, lemmikin passin, lelun sekä harjan. Pakollinen tarvike kaikille lemmikkieläimiä hoivaaville.

Uutuusväri, harmonisempi väritys edeltäjäänsä verrattuna! Tyylikäs Palomino-keinuhevonen on valmistettu vastuullisesti kumipuusta ja sen tyylikäs design sopii kauniisti sisustukseen.

Uuden ajan työntökärry. Työnnettässä rollerista kuuluu ääntä joka houkuttelee lasta etenemään. Lassen taitojen karttuessa saat poistettua "apupyörät".

TWISTED BLOCKS  Kurveja, kaaria ja kolmioita: kääntämällä palikkaa saat sen uuteen muotoon! Näillä palikoilla rakentelet hieman edistyneemmin. Loistava lisä palikkaleikkeihin kun lapsesi kehitys on ohittanut pinoamisvaiheen. Tuo uutta ulottuvutta ja kehittää lapsen mielikuvitusta sekä hahmotuskykyä
Löydätkö nopan osoittaman värin? Muistatko missä kyseinen väri piileksii?

Kerää itsellesi eniten oikean värisiä palloja ja selviät pelistä voittajana

PlanToysin löydät myös Instagramista: @plantoys.finland

PlanToys  on thaimaalainen  yritys, joka innovatiivisesti ja vastuullisesti käyttää materiaalinaan kumipuuta, joka on lopettanut lateksin tuottamisen. Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita. PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä.  Lue lisää.