HEVEAlta lisää Kawan – ankkakavereita !

HEVEAn mallisto laajenee upeilla juhlavuoden tuotteilla kun supersuosittu Kawan-ankka saa rinnallen kolme herkullista väriä sekä kumipuusta valmistettuja Rubberwood-ankkatuotteita.
Tuotteet saapuvat myyntiin helmi-maaliskuussa seuraaville jälleenmyyjillemme:
A-T Lastenturva, Jyväskylä A-T Lastenturva, Vantaa A-T Lastenturva/Stockmann, Helsinki Babycity, Kokkola Bebes, Helsinki Iloinen Heppu, Vantaa Ipanainen, Helsinki Kideco.fi Kuopus, Tampere Lastentarvike Pikku Tipu, Mikkeli Viivi ja Vilpertti, Kaustinen Wauva Kauppa, Tampere

Kawan Minit uusissa väreissä: dusty mint, powerful pink ja eggnog yellow

Suloisten ankkakavereiden värjäyksessä on käytetty kalsiumia johon on lisätty luonnonmukaisia värejä.

Ikoninen Kawan-ankka on valmistettu luonnonkumista eikä siinä ole ollenkaan ns.ilmareikää; näin se säilyy hygieenisenä eikä kerää vettä sisäänsä. Käsinmaalatut yksityiskohdat kiinnostavat pienempää leikkijää ja ankka sopii kylpyleikkien lisäksi myös puruleluksi. 

Rubberwood Kawan - vedettävä ja pinottava ankka

Tämä Kawan on valmistettu kumipuusta, joka ei enää tuota lateksia kumipuuteollisuudelle. Lelun pyörissä on luonnonkumia, joka vaimentaa ääntä. Vedettävä ja pinottava ankka on täysin myrkytön; se ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja tai muovia. Tuote täyttää sille asetetut turvallisuusvaatimukset - ja standardit. 

Vedettävä ja pinottava ankka on monipuolinen lelu, joka tukee lapsen kehitystä. Palojen pinoaminen kehittää motorisia taitoja ja ankkakaverin voi viedä myös narussa kävelylle!

Rubberwood Kawan - muotopalapeli

Kawan-muotopalapeli tukee lapsen kehitystä ja on kaunis yksityiskohta lastenhuoneen sisustuksessa. Design-lelu on valmistettu käsityönä ja sen materiaalina on käytetty Fair Trade-kumipuuta. Tuotteen valmistus työllistää paikallisia vähävaraisia naisia Sri Lankassa. HEVEAn Rubberwood-malliston tuotteissa käytetään kumipuuta, joka ei enää tuota lateksia luonnonkumiteollisuudelle. 

Tuotteessa käytetty maali on myrkytöntä; se ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja tai muovia.