Stonzin UV-asut aktiiviseen kesään!

Kevät on täällä ja Stonzin UV-mallisto pääsee pian aurinkoon. Viimeistelty suunnittelu ja yksityiskohdat tekevät tuotemerkistä loistavan valinnan perheelle, joka nauttii ympärivuotisesta ja aktiivisesta ulkoilusta.

Stonzin UV-vaatteiden suojaustaso (50UPF) on saavutettu kemikaalittomasti! Tämä suojataso kuuluu korkeimpaan mahdolliseen kategoriaan ja se estää n.98% UV-säteistä. Koska UV-suoja on kudottuna kankaassa kestää se myös toistuvaa pesua ja aktiivista käyttöä. 

Kuviot on kudottu tuotteeseen, jolloin kuva ei haalene tai irtoile ja asu säilyy siistinä pitkään. Heijastinlogo suojaa pimeinä iltoina etelänmatkoilla.

Stonz-mallistosta löydät UV-suojavaatteet 0-6 -vuotiaalle lapselle! Tyylikkäistä kuoseista on valittavana mustan ja pinkin haikuviollisten lisäksi myös sininen aaltokuvio. 

Näissä UV-vaatteissa on mukava liikkua!

UV-asun kyljissä, hihan alapuolella ja istutuksissa on käytetty Thermocline-materiaalia, mikä tekee vaatteesta hengittävän myös kuumina kesäpäivinä.  Käyttömukavuutta lisää myös kosteutta poistava antibakteerinen kangas, joka kuivuu nopeasti.  

Yksityiskohdat, kuten se että UV-paidan helma on takaosastaan pidennetty ja sen reunassa on silikonistoppari estämässä helman nousemista, ovat asioita joilla on konkreettista merkitystä esimerkiksi kesän hiekkaleikeissä ja pyöretkillä. 

UV-malliston löydät seuraavilta jälleenmyyjiltämme:

UUTUUS!

Stonzin Sunnies -aurinkolasit ovat polarisoidut ja niissä on UV 400-100% UVA/UVB-suoja. Taipuisat sangat kestävät vääntelyä ja pienempien (0-2v.) sangat ovat käännettävissä kiinnikkeiksi Stonzit Sunnies- aurinkolasien sangoissa on, joiden avulla lasit pysyvät päässä kovemmassakin menossa.