Tuotemerkit

Laadukkaat ja innovatiiviset tuotemerkkimme

Kiddex Oy maahantuo laadukkaita ja innovatiivisia tuotemerkkejä. Laajasta valikoimasta löytyy suosikkituote jokaiseen makuun.

 

AFFENZAHN

7eteir7p

 

 

Affenzahn on osa saksalaisen Fond Of Bags -yrityksen laadukasta valikoimaa. Ergonomiset ja hauskat eläinkuosiset reput kerhoon, kouluun tai retkelle. Tuotteet valmistetaan Vietnamissa, materiaaleina kierrätetyistä muovipulloista valmistettu PET- polyesteri. Fond Of Bags on BlueSign partneri joka on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja ovat täysin myrkyttömiä ja kemikaalittomia.

 

 

 

 

BABY YUMMY

p2eMMLJuaMXoWxf03UpcyNDQBu-uIUoenMLw1W_95K0

 

 

Baby Yummy on sveitsiläisen pariskunnan suunnittelema mallisto, josta löydät käytännölliset säilytysastiat kahdessa eri koossa. Säilytysastioiden avulla sinun on helppo säilyttää, pakastaa, kuljettaa sekä lämmittää lapsesi ruokia.

 

 

 

BABYTROLD/TRILLE

17-40D sengerand Lux star (2)

 

Babytrold -mallistosta löydät paljon erilaisia tuotteita: lakanasettejä, imetystyynyjä, syöttötuolin pehmusteita sekä mm. hoitopöytiä, sänkyjä ja muita laadukkaita lastenhuoneen kalusteita! Babytroldin kalusteilla ja tekstiileillä luot yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen lastenhuoneeseen tai vauvan hoitopisteeseen!

10-61SDD

 

Trilleltä löydät laadukkaita vaunu-ja ratasmalleja useissa eri väreissä. Isojen ilmakumirenkaiden ansiosta vaunut on kevyet ja helpot työntää.

 

 

 

 

 

BUMBLERIDE

Bumbleride-vaunut ovat käytännölliset, kevyet, ekologisesti valmistetut ja omiaan liikkuville perheille. Vaunujen alumiininen runko sekä laadukkaat jousitukset takaavat miellyttävän liikkumisen niin kaupungissa kuin maastossakin.  Vaunujen suunnittelussa on huomioitu ergonomia ja kangasmateriaalit ovat kemikaalittomia, kestäviä, pestäviä ja likaa hylkiviä. Bumbleride on valittu Yhdysvaltojen parhaaksi kaksos-/sisarvaunuksi useana vuonna. Kaikille Bumbleride tuotteille myönnetään valmistajan 3-vuoden takuu.

1200x900_Indie_RedSand

 

”Vaunut kulkevat kuin enkeli tiellä kuin tiellä, ja isot pyörät sopivat hyvin moneen maastoon ja kauppakeskukseen. Kääntyvät käytännössä paikallaan ympäri.” – Vierailija / vauva.fi

”Aivan ensi hetkistä lähtien ihastuin rattaiden ketteryyteen. Ne rullaavat todella kevyesti ja ovat siis erinomaiset lenkillä, niin asvaltilla kuin epätasaisemmassakin maastossa.” – Minityyli (blogi)

 

 

 

EARTH FRIENDLY BABY

Limited range - New Wipes_TRANS

Earth Friendly Baby -sarjaan kuuluvat ekologiset ja orgaaniset, hellävaraiset ihonhoitotuotteet sinulle ja lapsellesi. Mallistosta löydät kylpyvaahdon, vartalovoiteen, hierontaöljyn, shampoon/pesunesteen sekä kosteuspyyhkeet. Earth Friendly Baby -tuotteet on valmistettu puhtaimmista luonnonmukaisista ainesosista, jotka on huolella valittu hoitamaan vauvasi ja lapsesi herkkää ihoa.

”Näistä on ollut tosi paljon hyötyä ja olen saanut tutustua lasten kanssa uusiin pesuaineisiin sekä vartalovoiteisiin. Voin lämpimästi suositella teille kaikille näitä tuotteita! ” – Vain meidän elämä (blogi)

”Iho on pysynyt siistinä, eikä kuivasta ihosta ole tietoakaan. Kylpyveden joukkoon laitettu kylpyvaahtokaan ei ole tehnyt pahaa iholle.”– Toinen mahdollisuus (blogi)

 

HEVEA

star-moon-3-36-3

 

 

Hevealla on loistava tuotevalikoima tutteja, puruleluja ja kylpytuotteita. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja toimivia. Luonnonkumista valmistetut tuotteet eivät sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Tuotevalikoimassamme mm. kylpyleluja, tutteja, puruleluja ja tuttipulloja.

 

 

 

 

 

HISENSE

Control-unit-with-sensors1

 

 

Hisense Ltd:n BABYSENSE 5 -apneamonitori on kehitetty vanhempien avuksi ongelmatilanteiden havainnointiin lapsen nukkuessa. Laite hälyttää ja herättää vanhemmat, jos lapsen hengitys hidastuu, muuttuu katkonaiseksi tai pysähtyy kokonaan. Nuku yösi rauhassa kun lapsesikin nukkuu!

 

 

 

 

HOPPEKIDS

Hoppekids - Indian

 

 

Hoppekids tarjoaa huonekalut ja tekstiilit helppoon ja visuaaliseen sisustamiseen.  Männystä valmistettujen moduulisten huonekalujen avulla voit luoda lapsellesi turvallisen ja luovan kasvuympäristön. Moduulisuuden ansiosta huonekalut ovat helppoja yhdistellä ja muuntautuvat vastaamaan lapsen tarpeisiin myös tämän kasvaessa.

Tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki ja yritys toimii yhteistyössä Save the Children- järjestön kanssa.

 

 

LUMA

luma_darkgrey_07 (3)

 

 

Luma edustaa nykyaikaista ja yksinkertaista designia kylpyhuone- ja WC -tarvikkeissa sekä kauniissa tekstiileissä. Tuotteet valmistetaan omassa muovitehtaassa Hollannissa ja ovat laadukasta, kestävää EU:ssa valmistettua muovia.

 

 

 

MILESTONE

milestone_mbc_satup_fi_online_400px

 

 

Milestone -korttien avulla ikuistat muistettavat hetket niin raskaus- vauva- kuin taaperoajasta. Oma korttisarja myös kaksosperheille ja häitä varten! Suloiset kuvat tärkeistä viikoista, kuukausista ja suuremmista tapahtumista tallentuvat perhealbumiin ja halutessasi tyylikkäästi myös sosiaaliseen mediaan.

Milestone -kortteja saatavana suomeksi, ruotsiksi, viroksi ja englanniksi. Ne painetaan ekologisella ja myrkyttömällä musteella FSC- paperille.

 

 

 

 

 

NATUREZOO


 

NatureZOO on Tanskalainen tuotemerkki jonka jokainen tuote virkataan käsin. Jokainen hahmo  on uniikki ja valmistettu silkinpehmeästä bambukuidusta. Mallistossa seikkailevat iloiset eläinhahmot eri väreissä.

 

 

 

 

PLANTOYS

IMG_0107-1 (2)

PlanToysin missiona on luoda maailma jossa jokainen tuote valmistetaan vastuullisesti luonnonvaroja säästäen.

Tuotannon lähtökohtana on aina varmistua siitä että jokainen tuote valmistetaan ekologisesti laadukkaimmista materiaaleista, tinkimättä kuitenkaan toimivuudesta.

Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita.

 

 

 

PLAY&GO

 

 

Play & Go on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu kodin säilytysongelmiin; tuote joka helpottaa jokaisen lapsiperheen arkea. Tyylikäs leikkimatto ja säilytyspussi!

Saat avattua säkin leikkimatoksi jonka päällä on mukava rakennella legokaupunkeja, köllötellä rantahietikolla tai sukeltaa suloisten pehmolelujen maailmaan. Käyttötarkoituksia on juuri niin monta kuin on käyttäjääkin. Saatavana useita kuoseja!

 

 

 

 

ROSE ET CHOCOLAT

_MG_0077_web (2)

 

   

Rose et Chocolat on sveitsiläisen pariskunnan inspiroima ensijalkine mallisto, jonka tuotteet on valmistettu korkealuokkaisesta 100 % nahasta. Lisäksi löydät mallistosta suloiset kapaloliinat.

 

 

 

SHADEZ

Awesome Airplane Blue + Rapid Racer Black

 

 

Shadez -aurinkolasimallisto on suunniteltu suojaamaan lapsen herkkiä silmiä. Tyylikkäissä aurinkolaseissa on taipuvat sangat, minkä vuoksi ne kestävät hyvin käytössä. Saatavana myös Shadez Blue Light -suojalaseja!

 

 

 

STONZ

242Stonzin ykköstuote Booties on 600D nylon -kankainen vettä- ja tuulta hylkivä,  lämmin jalkine 0-3 -vuotiaalle lapselle. Stonzin tuotevalikoimasta löydät myös talvikengät, rukkaset ja kumisaappaat.

”Stonzit on tosi helppo laittaa jalkaan ja vetää kuminauhoista jalassa pysyviksi ilman tappeluita.” – Oi Mutsi Mutsi (blogi)

”Linerzien kanssa jalka pysyi mukavan lämpöisenä, sukat kuivina ja muutenkin ne vaikuttivat oikein kelpo peleliltä pakkasella ja lumella!” – KankaanArkea (blogi)

”Jalkineet on erittäin helppo pukea. Tavallinen kenkä ei tahdo taipua lapsen jalkaa millään mutta nämä kyllä menevät ja helposti.” – Stonz testiryhmäläisen palaute

 

 

TUMMY TUCKER

IMG_1085

 

 

Tummy Tucker on lääkäreiden ja gynekologien suosittelema tuote joka tukee keskivartaloasi raskauden aikana sekä sen jälkeen. Raskauden aikana tukivyö helpottaa mm. selkäsärkyä.  Synnytyksen jälkeen tukivyö auttaa vartaloasi palautumaan ennalleen ja nopeuttaa parantumista sektion jälkeen. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisesta bambusta eivätkä ne sisällä lateksia.